КАЗАХА , ЧЕ ЩЕ ИГРАЯТ НАЦИОНАЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ С ГРУЗИЯ НЕЩО КАТО КВАЛИФИКАЦИЯ ЗА СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО.
СТОРИ МИ СЕ, ЧЕ ИМАШЕ НЯКАКВО ОБИКАЛЯНЕ ПО ТЕРЕНА ОТ ЕДНИ ЧЕРВЕНИ ЕКИПИ, КОИТО СЕ БЛЪСКАХА
В ЕДНИ МОМЧЕТА, КОИТО ИСКАХА ДА ИГРАЯТ И ДА ЗАЩИТЯТ ЧЕСТТА НА СТРАНАТА СИ. РАЗБИРАМЕ,ЧЕ МОЖЕ
ДА ИМА И ЛОШИ МАЧОВЕ АМА КАКВО ПРАВИТЕ БЕ МОМЧЕТА? ВИЕ КАК ВКАРВАТЕ ГОЛОВЕ БЕЗ ДА МОЖЕТЕ ДА
СПРЕТЕ ТОПКАТА И КАТО НЕ СТИГАТЕ ДО ПРОТИВНИКОВАТА ВРАТА А ТРЕНИРАТЕ ГОШО ПЕТКОВ КАТО ПОСТОЯННО МУ ВРЪЩАТЕ НАЗАД А НЕ КЪМ ОТСРЕЩНАТА ВРАТА ...С КРИЛА И ЦЕНТЪР НАПАДАТЕЛ СЕ ИГРАЕ И - НАПРЕД...АМИ ЕЛАТЕ
ПОНЕ ВИЖТЕ КАК ИГРАЯТ ХОРАТА В УЧИЛИЩЕ И ТОГАВА СЕ ОСЪЗНАЙТЕ КОЯ ИГРА ИГРАЕТЕ-...
ДАЛИ СТЕ САМО ЗА МАЗНИ КОЛИ И ПЪРЖОЛИ ИЛИ ДА ИГРАЕТЕ ФУТБОЛ.ТАЗИ НАША БЪЛГАРИЯ НЕ СТИГА ,ЧЕ НЯМА
УПРАВЛЕНЦИ И ПРАВИТЕЛСТВО АМИ И ЕДИНСТВЕНАТА И НАДЕЖДА ФУТБОЛИСТИТЕ - И ТЕ БЕЗ ДУША И СЪРЦЕ.
БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ЩАСТЛИВИТЕ МИГОВЕ!
АКО СЪМ НА ВАС ЩЕ КАЖА ЧЕ СЕ ОТКАЗВАМ-ПЪРВО ОТ ПАРИТЕ ЗА ТОЗИ МАЧ
И ПОСЛЕ ОТ ФУТБОЛА...
КОИ ИГРАХА В 19.30
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: КОИ ИГРАХА В 19.30
Нека да сложим Гошо Петков на страни, защото благодарение на него не загубихме! Мисля че на този вратар трябва да му се направи паметник! Едва ли ще имаме в близките 20 години такъв играч с хъс за победа и себераздаване! Кръвта му кипи за победи, но за жалост другите 10 пред него не знаят за какво носят екипите си...
имаше ли играчи от България на терена които да играят за родината освен Петков.тия дали ще вземат пари за "участието"в мача или трябва да им се вземат пари за билети?Пламен Марков не разбра ли че от ТИЯ отбор няма да направи.те с всеки изминал мач играят по зле и вече ме е срам да ги гледам.трябра да излязат и да се извинят на хората дето са си губили времето да ги гледат и да се откажат от националния докато не вземат да играят като отбор.не може един Петко или Иванков да ги спасява и един Бербатов да играе навсякъде и всички да чакат на него без да му помагат. срам ме е че гледах този мач.
kuellby написа:имаше ли играчи от България на терена които да играят за родината освен Петков.тия дали ще вземат пари за "участието"в мача или трябва да им се вземат пари за билети?Пламен Марков не разбра ли че от ТИЯ отбор няма да направи.те с всеки изминал мач играят по зле и вече ме е срам да ги гледам.трябра да излязат и да се извинят на хората дето са си губили времето да ги гледат и да се откажат от националния докато не вземат да играят като отбор.не може един Петко или Иванков да ги спасява и един Бербатов да играе навсякъде и всички да чакат на него без да му помагат. срам ме е че гледах този мач.
Само едно не можах да разбера Барби къде го слагаш и кога за последно е вкарал важен гол за България!?
Върни се в “Футбол - България”