Очевидно е,че сегашните ни "национали" не играят със сърце и не заслужават да играят за герба,химна и т.н. на България.Моето предложение за национален отбор е:
Георги Петков,Живко Миланов,Иван Иванов,Игор Томашич,Илиян Стоянов,Йордан Тодоров,Чавдар Янков,Тодор Янчев,Благой Георгиев,Мартин Камбуров,Валери Домовчийски.
Интересно ми е дали вие феновете го одобрявате (поне наполовина).А също така мисля,че национален селекционер на България заслужава да е този,който има самочувствието да повика поне 40% от тези играчи,всички останали са дупедавци,които робуват на имена!Просто в момента съм прекалено афектиран и това мнение е най-мекото,което мога да изразя.
Какво ще кажете за този отбор?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Какво ще кажете за този отбор?
Жиката, Пипирудата, Ушатия, Валери Шкембето кво търсят в списъка? Доказани нефелници.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

- Пирин Благоевград
- Контакти:
-------------------------Петков-------------------------
Миланов----Тунчев-----------Иванов-----Ангелов
-------------Петров-----------Янков-----------------
--Георгиев-----------Бербатов-------------Петров--
--------------------Рангелов---------------------------
Треньор : Стоилов

„Ако ми кажете, че не обичам Македония – извадете ми едното око! Ако ми кажете, че не съм българин - и двете“ - Ванче Михайлов
да се огледат по селата и да изберат момчета от там ,това мисля аз... поне ще се раздават
Пирин Благоевград написа:-------------------------Петков-------------------------
и аз така ги виждам но с двама напред, че само един като е попада в капан и даже 5 да му сложиш отзад пак е малък шанса да стане нещо:
-------------------------Петков-------------------------
--Георгиев----------------------------------Петров--
--------------Рангелов-----Бербатов-----------------
за треньор определено смятам че е време да се пробва някой чужденец, с доказано име във футбола, макар че може да обърка сметките на БФС-ето

Всички са курви дето ги изброявате освен вратарите които си вършат работата. Моето предложение е да натурализираме още 5-6 бразилеца 3-4 румънчета и 2ма македонци и да ги пуснем те да търчат. Поне ще станем известни с това че нито един Българин нямаме в отбора. Опа . Ама ние и сега нямаме.
От утре съм локомотивец!
-
- Контакти:
МИСЛЯ ,ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНИ МАРКОВ ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА КОНТРОЛИРА ''ЗВЕЗДИТЕ'' НА ОТБОРА И ЗА ТОВА СЕ ПОЛУЧАВА ТРАГИЧНАТА ИГРА НА НАЦИОНАЛИТЕ НИ МИСЛЯ ЧЕ ТРЯБВА ДА ВЗЕМАТ ПРИМР ОТ АЛЕКС ФЕРГЮСЪН КОЙТО ПОКАЗВА ПО КАТЕГОРИЧЕН НАЧИН КОЙ КАРА ВЛАКА И СЕ РАЗДЕЛИ СЪС ЗВЕЗДИТЕ СИ КАТО БЕКАМ, НИСТЕРОЙ, СТАМ И ДР
- Пирин Благоевград
- Контакти:
Любо, идеята Бербатов да играе, като атакуващ плеймейкър с много движещи се Петров, Рангелов и Георгиев - е защото освен него - аз не виждам кой друг може да направи нещо в атака
Това, което ни липсва е добър разбивач във центъра, който може да захранва с топки.
Петров И Янков не са такива футболисти, а и за плеймейкъри не стават - безидейни са
Марков е ясен :Не е луд тоя който яде от баницата, а тоя който му я дава.
Чистката требва да е масова : перуки, меруки, целата структура на българския футбол требва да се смени за да тръгнем нагоре

Това, което ни липсва е добър разбивач във центъра, който може да захранва с топки.
Петров И Янков не са такива футболисти, а и за плеймейкъри не стават - безидейни са

Марков е ясен :Не е луд тоя който яде от баницата, а тоя който му я дава.
Чистката требва да е масова : перуки, меруки, целата структура на българския футбол требва да се смени за да тръгнем нагоре

„Ако ми кажете, че не обичам Македония – извадете ми едното око! Ако ми кажете, че не съм българин - и двете“ - Ванче Михайлов
кой са тия "благой георгиев","чавдар янков","димитър рангелов" и о6те 5-6 човечета които не знаят как се спора топка и от коя страна се рита?
-
- Контакти:
--------------------------Г.Петков----------------------------------------
---------------А.Тунчев------------------И.Иванов-----------------------
-----Ж.Миланов----------------------------------------М.Венков---------
-------------------------С.Ангелов---------------------------------------
------В.Димитров-----------------------------------М.Петров------------
-------------------------Е.Гъргоров--------------------------------------
--------------Д.Рангелов----------------З.Лазаров-----------------------
---------------А.Тунчев------------------И.Иванов-----------------------
-----Ж.Миланов----------------------------------------М.Венков---------