Гонзо излез и кажи истината,моля те!!!!!!!!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Гонзо излез и кажи истината,моля те!!!!!!!!!!!

Мнениеот zlatan » 16 мар 2010 10:49

Стига вече гавра,спрете се веднъж завинаги.Гонзо излез и кажи истината за отбора-кажи абслютно всичко за отбора ни.
Защо не беше назначен тренер зимата?
Защо не се направи селекция на този отбор?
Защо футболистите не могат дори да се гледат на терена?
Защо лъжеш нас тези които те боготворим,бе Гонзо?
Защо превърна Левски в бит пазар?
Какво да направим ние привържениците за да се осъзнаеш,че Батков след три седмици ще ти бие шута и ще върне някоя друга силна фигура на отбора ни за да ни заблуди.
Защо сме толкова търпеливи НИЕ ,тези които боготворим отбора.Батков ако живеехме в някоя джунгла щях да ти извадя сърцето и докато още мърдаше щях да го изям.
И накрая-спасението според мен е елементарно и то ще дойде скоро.Левски тази година ще пропусне ЕКТ-НЕ ЧЕ МИ Е ЛЕСНО ДА ГО ПРЕЖИВЕЯ,НО ЩЕ ИЗСТЪРПЯ.Тогава г-н Батков София ще ви стане тясна и не защото ще ви изям сърцето,повярвайте ми няма да издържите на злобата и помията която ще излеем върху вас.

Тези редове ги пиша съзнателно и съм със всичкия си,защото това наше състояние е гибел не е криза.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
alkoh0L
Контакти:

Re: Гонзо излез и кажи истината,моля те!!!!!!!!!!!

Мнениеот alkoh0L » 16 мар 2010 10:56

Гонзо стана поредната подлога на Батков,която той ще използва и ще изхвърли след година - две.
- Кога Гонзо ще играе в Англия?
- На сватбата на Бербатов!

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 16 мар 2010 10:57

Трябва да се организира среща между феновете, Гонзо и Боримиров и да искаме обяснение за ситуацията в отбора. Друг начин не виждам да се разбере какво става в Левски :roll:

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 16 мар 2010 10:58

zlatan написа:Тези редове ги пиша съзнателно и съм със всичкия си,защото това наше състояние е гибел не е криза.

Добре че се уточни. И все пак няма нужда да му ядеш сърцето на Ганьо, не целиш да се гавриш с труп нали?!
YA GUNNERS YA

Hq-team
Контакти:

Мнениеот Hq-team » 16 мар 2010 10:59

xWarden написа:Трябва да се организира среща между феновете, Гонзо и Боримиров и да искаме обяснение за ситуацията в отбора. Друг начин не виждам да се разбере какво става в Левски :roll:

Абе вие сте много шантави с тия срещи :lol: Всеки път ви залъгват на тези срещи, а пък вие нищо не правите :lol:

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 16 мар 2010 11:01

моля ви и вас г-н Т.Русев помогнете и вие защото знам че вие има как да докарате истината до нашите уши направете в стил както преди няколко години в онзи култов коментар,когато закриха радио Гонг,когато ВИЕ се разплакахте,повярвайте ми направих го и аз.Никога не съм се чувствал така както в сегашни дни.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 16 мар 2010 11:01

Аз мога да отговоря на автора вместо Гонзо, защото истината е една - бедни сме като църковни мишки.
И в този случай Батков е решил да плаща заплати, траншове и данъци, отколкото да хвърля пари за селекции и отборът да се превърне в длъжник към кой ли не.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 мар 2010 11:02

Леле, след още една загуба на отбора ни ще има масови самоубийства. Стига бе, хора. Вземете се в ръце. Да не би да гледате футбол от 3-4 години. Ако е така и представата за "Левски" (използвайте ги тея кавички, да му се не види)е единствено от тази при Мъри, отказвайте се от отбора. Няма смисъл. Може да завършим зле шампионата. Е, и? Може да не участваме в ЕКТ (в най-лошия случай). То ние като сме се разучаствали. Тая година никакви групи нямаше да видим ако не беше новото правило. Ако трябваше да играем квалификации за тях жив зян щяхме да сме. А и какво като участваме? С оглед мустакатото обстоятелство - всичко е нормално, в реда на нещата.
Гонзо. Какво да ти каже Гонзо? "Батков е тъпа циция. Открадна парите от ШЛ и само иска да цоца от славата на клуба. Използва ме гадно и се държи с всички като дерибей."
Е, няма да го каже. Когато се отказа от националния, какво каза? Същото и сега ще каже.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 16 мар 2010 11:04

Всеки път ви залъгват на тези срещи, а пък вие нищо не правите :lol:

да прав си и не за оправдание само ще му кажа на нашата Гугутка направи национален протест,защото ние от провинцията няма как да предприемаме действия неорганизирано.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 16 мар 2010 11:06

Истината? Един Батков който всячески иска да се отърве от ФК Левски но едновременно с това да не изглежда пораженец , което е лоша реклама в бизнес средите! Иначе как да си обясним слабата селекция , не взимането на свестен треньор и тн! Лодката се накланя и само красивите думички на Батков още държат положението , въпроса е докога ще му вярвате ( един друг отбор 10 години вярваше на селския идиот)? Дано не позволите егото на един" БГ бизнесмен " да затрият един от големите БГ отбори ( всъщност още един) !
Последна промяна от child in time на 16 мар 2010 11:13, променено общо 1 път.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Върни се в “Левски”