Полузащитникът на Челси Франк Лампард призна, че на мястото на Тиери Анри, който класира Франция на Световното първенство в ЮАР след гол с ръка, би постъпил по същия начин.
Хандбалното попадение на Анри стана една от най-дискутираните теми в света, като редица известни хора и специалисти дадоха мненията си, повечето осъдителни, за постъпката на френския национал.
Звездата на Челси и английския национален отбор Франк Лампард заяви, че би постъпил по същия начин:
„Разбирам чудесно, че действието на Тиери е било инстинктивно. Бих казал дори, че му съчувствам. Какво точно си направил, разбираш едва след мача, когато всичко е свършило.”
„Да, вярно постъпката е неправилна, но ако аз бях в тази ситуация и класирането на Англия зависеше от това дали ще играя с ръка, нямаше да си простя никога, ако не го сторех”, каза Лампард.
Франк Лампард защити Анри
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- BrigadaTrakia
- Контакти:
Re: Франк Лампард защити Анри
Никой уважаващ страната си футболист не би си признал, след тва ща обяват за национален антигерой
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
то и аз ще вкарам с ръка ако бг се класира
Ето тук е разликата между двата типа играчи.Едните,с цената на всичко,ще гледат да излъжат в името на нещо,но други,които наистина уважават тази игра и усещат насладата от нея,винаги биха си признали„Да, вярно постъпката е неправилна, но ако аз бях в тази ситуация и класирането на Англия зависеше от това дали ще играя с ръка, нямаше да си простя никога, ако не го сторех”, каза Лампард.