За Гонзо, лидерите и треньорския пост в Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

dan4073
Контакти:

За Гонзо, лидерите и треньорския пост в Левски

Мнениеот dan4073 » 15 мар 2010 08:56

Аз мисля че на Гонзо просто още му е рано за треньор, не става само с хъс и борба, никаква тактика? Да се беше поучил от Пирин!На Левски му трябва стара лисица като Гочето, а Гонзо малко да постажува, а иначе в Левски лидери колкото искаш,просто няма треньор психолог който да ги накара да се покажат като такива

xWarden
Контакти:

Re: За Гонзо и лидерите

Мнениеот xWarden » 15 мар 2010 09:07

Гонзо не е никакъв треньор, това е повече от ясно, но кои са лидерите. Кривия ли ? Вече е на доста сериозна възраст. Гошо Петков също не е лидер. В първите си мачове Гонзо ги надъха здраво и се получаваше донякъде, но това е само временно. Трябва ни един много добър треньор и нещата ще си дойдат на мястото, поне докато тия играчи не издъхнат съвсем. Чудя се само как така Пирин може да вземе за треньор Стефан Грозданов, а Левски да не може ? Толкова ли няма пари тоя Борат :x

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 15 мар 2010 09:12

Тотално объркан състав.Какво правеше Топчо но терена ? Ами Йовов за пореден път ни скъса нервите и ни провали във важен мач.

dan4073
Контакти:

Мнениеот dan4073 » 15 мар 2010 09:22

Това че Кривия е на 35 според мен е плюс, помните ли как при Петрович беше лидер, и то срещу Ювентус? А Гошо Петков не беше ли лидер при Мъри? а Мечо? На Сърмов какво му е? Според повечето момчета имат качества да са лидери, треньор трябва, и то спешно! А и за лидер трябва самочувствие, а за него пък трябват победи...

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 15 мар 2010 09:45

Всички са мишки бе, какво се пените?! Не виждате ли, че Борат се ебава с всички нас? Той се гаври с футбола, гаври се с правосъдието, гаври се с всичко! Единственото което иска е да вземе максимално много пари, и да продаде отбора! Мислите ли, че не знае какво е отношението на феновете към него? Какъв Гонзьо какви лидери? Гонзьо е голям левскар, и това е единствената причина поради която търпи това безумие, но няма да е за дълго! Имахте лидери, тоя кавал ги продаде... немога да повярвам, че вярвате на тази пумия!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 15 мар 2010 09:56

ilsengard написа:Батков е стратег, неслучайно винаги е в чужбина в точния момент и направи срещата с феновете преди дербито с Литекс. А той се гаври с клуба и нас, защото това е нашата съдба, която заслужаваме! Има историята толкова да ни връща за безчинствата, които сме правили през годините, че отнетия лиценз на ЦСКА преди 2 години ще ни излезе скъпо, началника от небето гледа и връща баланса в природата. Срещу това, ние простосмъртните сме безсилни :oops:

Ако си фен на Левски,трябва да бъдеш обявен за пророк.Никога не съм чел или слушал левскар да е толкова обективен.Което ще рече,че според мен не си от сините фенове.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Bavareca
Контакти:

Мнениеот Bavareca » 15 мар 2010 10:02

Без4инства са правени само от комунисти4еския ЦСКА,така 4е историята няма за какво да ни връща нищо!
Дай боже това лято да отнемат лиценза отново на комунистите от ЦСКА!
По темата - Гонзо си е напълно Ок на поста,проблем са игра4ите - Кривия едва ходи,бавен,губи всяка топка от съперника,
Топузаков е мъртвец,мина му времето на Елин,отпред си имаме 2 дървета - Еньо и Миро Антонов ,дето стават за Марек и Своге,не за Левски!
Телкийски е пълна НУЛА,и той одъртя,а Зе Суарес бе с класа над него,но го продадохме.
Само Жоазиньо,Тасевски,Сърмов и Милиев стават за този отбор,както и Иван Ца4ев ,но него съвсем го забравиха!
Минев е на ниво Ботев Пловдив,какво прави в Левски този некадърник?
Живко Миланов липсва много,но словакът не изглежда слаб,само дето и той е на 31 ве4е!
Купете Ивелин Попов,купете Дока Мадурейра,купете Даксон,купете класа!
И да не забравя - ГРОБ ЗА БЕЗДАРНИКА ХРИСТО ЙОВОВ - ГРОБОКОПА4А НА ЛЕВСКИ!
ГРОБ ЗА ЙОВОВ!
ГРОБ ЗА ЙОВОВ!
ГРОБ ЗА ЙОВОВ!

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 15 мар 2010 10:09

Не мисля, че проблемът е в Гонзо. Излезе с оптималния състав, направи адекватни смени. Единствено виждам грешка за това, че налага Йовов, но това се правеше от доста треньори преди Гонзо. Всички знаем къде е проблема и той не се казва Гонзо. А защо се прави такава трагедия - нима Литекс са селски отбор? Вкараха си положенията, а ние ги пропуснахме. Съдията им даде едно рамо и това съвсем ни довърши. Без Дарко, Гаджев и възстановен Телкийски бе доста трудно. Напуснаха ни Живко и Зе. Сашо явно още не е във форма. Щастлив гол от 35 м и необходимото спортно щастие донесе трите точки на Литекс. И пак казвам - те съвсем не са слаб отбор.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
valkata_levski
Контакти:

Мнениеот valkata_levski » 15 мар 2010 10:13

Да говориш за Йовов така е грозно.Аз също се нервирам вчера,ама какво да се прави?
Докато онова лайно Борат не се махне от Левски,нищо хубаво не ни чака.
Литекс имат някои добри играчи,но в Бразилия футболисти като Дока с лопата да ги ринеш.
Кинти няма, кинти!

Потребителски аватар
petkata
Контакти:

Мнениеот petkata » 15 мар 2010 10:17

Йовов вън! А Гонзо да влиза във форма и да се съблича, няма друг избор!
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !

Върни се в “Левски”