Поредната глупост на Пламен Марков! Явно червения треньор иска червения отбор да продаде Иван Иванов. Тук трябва да си сляп за да не видиш мениджърско вмешателство в работата на треньора.Иван Иванов игра на много добро ниво срещу Италия,но днес не му е времето за рискуване с този млад играч.Трябваше да се измисли друг варянт - пелето или някой от др.футболисти.Марков защо не залага на Ивелин Попов след силното първо полувреме което направи младока с Черна гора.Каде забрави Станислав Генчев,който също се представи на много добро ниво първия мач.Пламен Марков ако днес отбора не бие трябва да вдига цирка и да се маха
rano e ivanov da e tituliar...nai dobria variant za bec e kotev :vav forma e ,i vkarva redovno,,,sa6to e igral na tozi post.....TOVA E PRAVILNOTO RE6ENIE
има два варианта. или на марков са му поникнали топки и има смелостта да налага млади таланти(евала) или обслужва межиджърски интереси (мрамор сенка да му пази)
И на мен ми е страшно симпатичен Иванов, мисля че има бъдеще пред него, но и аз, както предишните в темата мисля че му е рано за титуляр, той сам си го каза...
Аре стига глупости кви мениджърски интереси е тои играе едва от този сезон титуляр.И аз не сам мн "за" да играе не че няма качествата а му липсва малко опит,а от др страна добре е че се налива малко свежа кръв в националния.