Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
По програма мачът трябваше да е в събота, но промяната е съобразена с желанието на телевизията, притежаваща правата за излъчване на двубоите от родния шампионат.
naseliniUSA написа:ESTESTVENO 4E TOZI MA4 AKO SE BE SUSTOQL V SUBOTEN ILI NEDELEN DEN MOJE BI 6TE6E DA E NAY-POSETENIQT V KRUGA.NO ZAVISTTA I KOMPLEKSITE NA JALKITE UPRAVNITZI NA GOVEJDOTO BeFeSe NE POZVOLIAVAT TOVA DA SE SLU4I.......
TO VE4E I NA TAKA NARE4ENOTO VE4NO DERBI NE MOGAT DA SE SUBERAT POVE4E OT 5-6000 DU6I,KOETO E SUVSEM NORMALNO PREDVID NA FAKTA ,4E KAKVI LI NE ANONIMNI OTBOR4ETA SI PRAVIAT S TIAH KAKVOTO SI POISKAT V EVROPEYSKITE KLUBNI TURNIRI. SAMO SRAMIAT BG-TO
evgenimilenov написа:naseliniUSA написа:ESTESTVENO 4E TOZI MA4 AKO SE BE SUSTOQL V SUBOTEN ILI NEDELEN DEN MOJE BI 6TE6E DA E NAY-POSETENIQT V KRUGA.NO ZAVISTTA I KOMPLEKSITE NA JALKITE UPRAVNITZI NA GOVEJDOTO BeFeSe NE POZVOLIAVAT TOVA DA SE SLU4I.......
TO VE4E I NA TAKA NARE4ENOTO VE4NO DERBI NE MOGAT DA SE SUBERAT POVE4E OT 5-6000 DU6I,KOETO E SUVSEM NORMALNO PREDVID NA FAKTA ,4E KAKVI LI NE ANONIMNI OTBOR4ETA SI PRAVIAT S TIAH KAKVOTO SI POISKAT V EVROPEYSKITE KLUBNI TURNIRI. SAMO SRAMIAT BG-TO
Ти вярно не си си пил хапчетата. Аз съм Левскар , но също така уважавам публиката на Локо Пловдив а и ми е симпатичен този отбор ... И все пак не мога да разбера какво общо има Левски с това , че е променена датата на двубоя ви ? ..... Спрете за всичко Левски да обвинявате , че става тъпо вече .........
naseliniUSA написа:evgenimilenov написа:naseliniUSA написа:ESTESTVENO 4E TOZI MA4 AKO SE BE SUSTOQL V SUBOTEN ILI NEDELEN DEN MOJE BI 6TE6E DA E NAY-POSETENIQT V KRUGA.NO ZAVISTTA I KOMPLEKSITE NA JALKITE UPRAVNITZI NA GOVEJDOTO BeFeSe NE POZVOLIAVAT TOVA DA SE SLU4I.......
Ти вярно не си си пил хапчетата. Аз съм Левскар , но също така уважавам публиката на Локо Пловдив а и ми е симпатичен този отбор ... И все пак не мога да разбера какво общо има Левски с това , че е променена датата на двубоя ви ? ..... Спрете за всичко Левски да обвинявате , че става тъпо вече .........
....ami mnogo prosto.Ob6toto e 4e tzialoto BeFeSe e levskarsko.Presen primer-sudiata Angelov v ma4a sre6tu Pernik
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта