За доброто на Българския футбол... или защо не трябва да се класираме на Световното.
Най голямото светотатсво е да не желаеш успех на отбора на твоята родина ! , но дали не е за нейното добро ? е аз точно така смятам в такъв момент . Нагледахме се на скандали от както това ръководство на БФС стъпи в длъжност,хора писна ми честно ви казвам!
То не бяха съдийски грешки при това тендециозни , не бяха уредени мачове дори признание за такива , корумпирани членове на същото това ръководство , манипулиране на мачове и върха на всичко тоталното използване на Националния отбор за трансфериране на куцо,кьораво и сакато по терените на западен авганистан и ивицата газа... Ако се провалим и в тези квалификаций това ръководство ще има ли смелоста да се измете , да опразни кабинетите дори чистачките да се сменят и да се започне на чисто и от начало !
Къде го има това,вицепрезидент на даден футболен съюз да плюе собствените си играчи,че не били достатачно настоятелни за победа срещу СВЕТОВНИЯ ШАМПИОН ?
И да има нахалството да дава наставления на националния треньор след като те го избраха .
Аман ви казвам,БАСТА писна ми ... да вземем за пример днешният ни съперник Грузия , израснаха адски много тези два квалификационни цикъла но не с това че имат мега добри играчи а по простата причина че заложиха на 2-ма големи треньори , Клаус Топмьолер и Ектор Купер ! Само ние неможем да прозреем,че в това има хляб и е добре за футбола ни , та залагаме на ... с извинение към Пламен Марков но "Нов бардак с стари курви" не се прави , трудно се манипулират доказани специалисти нали ?
Само ние залагаме на тия прослувути собствени кадри , да де ама ние от към треньори куцаме ... ГРУЗИЯ има треньор ,чийто отбор е хит в шампионската лига а имено Тимурин Кецбая , нз дали се сещате за този гологлавец подвизавал се успешно в Нюкясъл ... е тук е мястот да спомена,че и ние имахме "Богопомазан" тренер в ШЛ но разликата бе,че резултата бе плачевен 1-17 и 0т.
Провалим ли се и в тоя цикъл това поколение отива в забвение , БФС-то се проваля тотално и май е по добре да почнем от нулата но не както го направихме след смяната на поколениата след ЕВРО 96... домакинската загуба на стадион Лазур от Полша с 0-3 още държи горчив вкус в устата и да се надяваме,че такива треньорски назначениа като Христо Бонев няма да се повторят...
Кратко и ясно , провалим ли се може да е за добро ... успеем ли се връщаме 4г. назад и позорното ЕВРО 2004 и отново години наред пропускане на голямо първенство ... довечера не се съмнявайте ще викам с пълно гърло да "пребием" от бой тия мустакати казаци но и при провал вътре в себе си ще съм удоволетворен че може би всяко зло е за добро и идват по добри времена за БГ футбола ... но не с това ръководство на БФС !
За доброто на Българския Футбол
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
За доброто на Българския Футбол
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
- POPCORN
- Контакти:
Re: За доброто на Българския Футбол
Съгласен съм с тебе брато!Докато Боби, Косата и Лечков са в БФС няма да стане нищо!Няма и да викам за Левски ,защотото може и да не искат си признаят ама БФС е синио!И Боби и Наско!Аз имам един друг въпрос.Значи сега казваме че Лупи е виновен нали така.Даже и аз мисля така, че е виновен и е долен мангал!Обачееееееееее ако в тоя съд кажът, че примрено ЦСКА са го махнали нередовно от Евротурнирите, какво правиме тогава?Какво ще стане тогава мие много ясно!Ще си подадът ли оставките Боби и компания?????????????????????/
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
emi po princip trea da se razkarat vsi4kite ot ivan asen na4elo s bobi......A golemiq vapros 6te doide togava...koi 6te gi zamesti???????
veliki armeici
ето това е и моята болка също, че тея смешници в БФС продължават да бутат отбора надолу!
от 96-та година насам не сме се развили като футболна сила, а още по-кофтито е че затъваме и вече треперим от съперници като Черна Гора и Грузия!
от 96-та година насам не сме се развили като футболна сила, а още по-кофтито е че затъваме и вече треперим от съперници като Черна Гора и Грузия!

ei selqk kakvi mutri 6te idvat v botev gledai si 4orbata i ne se zanimavai s drugite i samo tuluza
-
- Контакти:
Добре като ги сменят обяснете ми кой ще сложат а ?!?! Да земат да сложат вашия Лупи ? Тогава ще израстнем много . Ще се борим за Х срещу Молдова , Андора . Всичко ще е наред ?!?
- nostradamus
- Контакти:
КАКВОТО НИ Е ПРАВИТЕЛСТВОТО,ТАКАВА НИ Е ДЪРЖАВАТА,ТАКЪВ НИ Е И ФУТБОЛЪТ
Батков вън!
- POPCORN
- Контакти:
А ти нали си Ботевист бе вземи се научи да пишеш на български бе, тоя Ботев ако те види как пишеш ще се дигне от гроба!
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
-
- Контакти:
Аз ли съм от Ботев ? Мне не съм
Тези от "Иван Асен" ли сложиха ръцете на Бербатов на кръста половин мач,а другата половина си оправяше косичката под диадемата?Айде стига глупости и вижте,че нищо не играят!Къде са халфовете,като Краси и Лечков да дадат един пас като хората?Къде са нападателите,който да бележат?Интересно как с един Бербатов/и той балерина/ ще играят нападателен футбол?Вярно е за кривите неща,че все пречат на някой!!!