Аааааааааа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: ТОМОВ: ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ, КОГАТО ВСИЧКИ ЩЕ МИ СЕ ИЗВИНЯВАТЕ

Мнениеот POPCORN » 14 окт 2008 17:15

дали някога ще го доживеме това време? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 14 окт 2008 17:37

Дано да е вярно,дано да сме грешили за него на все пак ВЪН от ЦСКА
А и според мен също и Коща е малка лисица
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
Sneijder
Контакти:

Мнениеот Sneijder » 14 окт 2008 17:42

ахахахаха тия обаче двамата изроди баткОФФ и томОФФ ... Направо чак ми е гнус да им напиша имента с главни букви. Тия двамата развалиха Левски и ЦСКА.. бАТКОВ И тОМОВ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!
Изображение

Потребителски аватар
ludost
Контакти:

Мнениеот ludost » 14 окт 2008 17:55

този господин е патологичен ЛЪЖЕЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ!!!

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 14 окт 2008 17:56

Значи, очевадно е, че Батков и Томов разсипаха Левски и ЦСКА. Аз, понеже съм левскар, и ако знам, че ще ми дадат да речем само 2 години затвор, бих го гръмнал Батков. Честно ви казвам. А Томов дори не заслужава и патрон, невиждано нищожество.

Потребителски аватар
metro
Контакти:

Мнениеот metro » 14 окт 2008 19:01

Че тоя за какъв се мисли -поскоро той трябва да се извини като се махне от ЦСКА

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 14 окт 2008 19:57

ВНИМАНИЕ САШО АПАШО Е ТУК!!!
Явно този човек няма мярка, няма чест има само един отровен и лъжлив език. Един АРМЕЕЦ ВИНАГИ СИ ОТИВА С ЧЕСТ, а този безхаберник продължава с наглото си поведение. Видяхте ли как се фука с новия автобус, клуба се чуди как да закърпи положението а той МЕРЦЕДЕС, Уефски си купи автобус, но от спечелените пари от влизането си в групите на ШАМПИОНСКАТА ЛИГА, А ВИЕ ГОСПОДИНЕ КЪДЕ ВКАРАХТЕ ОТБОРА, КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО ЛИ?? ТАМ ЛИ МУ Е МЯСТОТО НА ОТБОРАСПОРЕД ВАС?? Когато биеш всички наред завършваш без загуба , водиш със 16 точки на втория, обявяват те за шампион на шампионте, а малоумния ни президент "ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ, КОГАТО ВСИЧКИ ЩЕ МИ СЕ ИЗВИНЯВАТЕ"-за какво да ви се извиняваме, да не би да сте плакали с нас толкова години докато синята власт, синьото правителсво се чудиха как да ни унищожат, за какво да ви се извиняваме за нервите които сме си скъсали, за това че отнемат лиценаза на един страхотен ЦСКА който съм сигурен че щеше да жъне победи в групитеи да върне БЪЛГАРИЯ там където и е мястото във клубния футбол, а не да се излагаме с отбори като бате и жилина(въпреки че тези два отбора ни донесоха доста радост), НЯМА ЗА КАКВО ДА ВИ СЕ ИЗВИНЯВАМЕ, ПРОСТО СИ ВЪРВИ МАХНИ СЕ И НИКОГА НЕ СЕ ВРЪЩАЙ!!!!
СЕЩАТЕ ЛИ СЕ КАКВО БЕШЕ НАПИСАЛ КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА НА ЧЕРНОТО ЗНАМЕ КАЧЕН ВЪРХУ ПОКРИВА СИ СЕЩАТЕ ЛИ СЕ "ВИЕ ПОГРЕБАХТЕ БЪЛГАРИЯ", НИЕ НЯМА ДА ВИ ПОЗВОЛИМ ДА ПОГРЕБЕТЕ ЦСКА, А КАКТО И БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ ЗАЕДНО С БАТКОФФФ.
БАСТАААААААА!!!!!
И ПРЕДИ И СЕГА ШАМПИОН Е ЦСКА!!!!
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 14 окт 2008 20:45

Момци, Левскар съм...ама тоя на живо да го видя ше го заплюя в лицето.
Тая наглост, подлост, низост...да не изреждам че 10 реда няма да ми стигнат...такова чудо няма никъде.

Сега с яд си спомням дните когато същия дойде в ЦСКА и тогава се смеех на един колега ЦСКАр,
казвах му още тогава че добро няма да види ЦСКА с тоя доказан нефелник.

Но тогава ми беше смешно, сега дори не мога да определя какво чувствам...някакво удивление/яд че всичко това е възможно да се случи и въпросния си дава пресконференции и прочие и прочие.
Да не добавям братята му по съдба Борат и Христолофф и Коце Маца и всичките други идиоти щот пейзажа става...

Не знам какво да кажа, дръжте си там за отбора и дано пукнат като гниди по-скоро тия мърши.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 14 окт 2008 22:10

хехехе, тоя смешник продължава да се ебава и май няма кой да го спре!
и той май точно товамай иска да ви намекне: ей глупаци, ке дойде време, когато всички ще ми се извиняват че ме оставиха жив след като извадих отбора от ШЛ, разпродадох го и си прибрах парите!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 15 окт 2008 08:28

athom написа:Момци, Левскар съм...ама тоя на живо да го видя ше го заплюя в лицето.
Тая наглост, подлост, низост...да не изреждам че 10 реда няма да ми стигнат...такова чудо няма никъде.

Сега с яд си спомням дните когато същия дойде в ЦСКА и тогава се смеех на един колега ЦСКАр,
казвах му още тогава че добро няма да види ЦСКА с тоя доказан нефелник.

Но тогава ми беше смешно, сега дори не мога да определя какво чувствам...някакво удивление/яд че всичко това е възможно да се случи и въпросния си дава пресконференции и прочие и прочие.
Да не добавям братята му по съдба Борат и Христолофф и Коце Маца и всичките други идиоти щот пейзажа става...

Не знам какво да кажа, дръжте си там за отбора и дано пукнат като гниди по-скоро тия мърши.

Подписвам с двете ръце!!! Съжалявам пичове, ама тея гниди още щъкат из жалкото ни общество. А гнидата трябва да се мачка!!! Тоя изрод Томов и в момента е по Нова ТВ, и продължават да му дават форум да ни облъчва с едни и същи лъжи. Ще се запитаме ли защо? Защото за управляващитее по-добре народа да се занимава с тези простотии, а не да иде и да ги изрине като фъшкии от Народно събрание, Министерски съвет и Президентство!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “ЦСКА”