Имало едно време.......и от тогава минаха 20 години, а беше хубаво време, с момчетата събирахме жълти стотинки по една, две и така до 6,10 лв за да отидем до спортния магазин и да си купим поредната футболна топка носеща ни все нови и нови емоции, за да прерасне футболът за някои част от живота както и любима страст, деляхме се на сини и червени - но за разлика от това което става сега поне не се псувахме и мразехме, аз съответно избрах отбора на сърцето си ЦСКА-23 години от как съм фен на този отбор, плакал съм и съм се радвал и така до момента в който и политиката и мръсотията влязоха във футбола - да и тя се казва Сашо"Апашо" Томов. Има ли сила на тази земя която да накара този човек наистина да си признае и да спре да забива нож в сърцето на любимият ни отбор, това е ЦСКА това не е предизборна кампания, присъщо е лъжа да използват малките момченца и момиченца за да се оправдаят за сторената беля или лошата оценка от училище, и докато милиони пораснахме с червената идея, явно господинът Томов си е останал келешче което явно и неразбира , че нито лъжите му нито оправданията му вече се приемат, и с какви пари немога да разбера се водят тези разследвания, с какви пари успява да замазва очите на хората къде му е морала как може въобще да спи нощно време, с кои пари питам аз и можеби милиони - може би от пъклената сделка с Батков!!! Ужас Батков + Томов = най лошото нещо за което мога да си помисля за онзи крах на икономиката ни фалита на банките през септември 1996 г., или със световната криза през 1929-33 г. когато има повече от 250 000 самоубийства или най лошото да оставят футболните стадиони празни, а сърцата на феновете съкрушени. ГОСПОДИН ТОМОВ, ВЪРВЕТЕ СИ ТАКА КАКТО СТЕ ДОШЛИ, СТИГА СТЕ СЕ МАЗНИЛИ, СТИГА СТЕ ПОДМОЛНИЧАЛИ, СТИГА СТЕ РАЗБИВАЛИ ЦСКА НА ПУХ И ПРАХ, СТИГА СТЕ УНИЖАВАЛИ ФЕНОВЕТЕ, ВЪРВЕТЕ СИ, ВЪРВЕТЕ СИ, ВЪРВЕТЕ СИ!!! сТИГА СТЕ СЕ ОПРАВДАВАЛИ С ГАРИБОВ, КОСТАДИНОВ, СЪС МАЛЕЧКО ПАЛЕЧКО, ЧЕРВЕНАТА ШАПЧИЦА И ЗАЙЧЕТО БЪНИ, ПРОСТО СИ ВЪРВЕТЕ И ПОВЕЧЕ НИКОГА НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ, СТИГА СТЕ ЛЪГАЛИ ЗА ТОВА И ОНОВА, ЗНАЕМ ЧЕ ИСТИНАТА ЗА ОТНЕТИЯ ЛИЦЕНЗ ЩЕ Е ДОТОЛКОВА ИЗВЕСТНА КАКТО И УБИЕЦА НА КЕНЕДИ. АЗ ОБИЧАМ ОТБОРА СИ, ОСТАВЕТЕ ГО НАМИРА.
СЪРЦА ЧЕРВЕНИ СЪРЦА МИЛИОНИ НА ШАМПИОНИ, САМО ЦСКА!!!
ИСТОРИЯТА ПОМНИ: "ЧЕРВЕНИ И ЗЛАТНИ"!!!!
А ВАС НЕ-ЗАЩОТО ВИЕ СТЕ ЧЕРЕН И БЕЗЛИЧЕН.
САМО ЦСКА