Т.нар. спортна телевизия на България Ринг Тв организира преброяване на феновете на Левски и ЦСКА.
Искам да повдигна следните въпроси:
1. Защо се избират само фенове на Левски и ЦСКА? Не е ли обидно спрямо запалянковците на другите отбори това пренебрежение?
2. Защо гласуването става със СМС-и, при което се събират пари? Ако не мога или не искам да платя 1,20 лв. с ДДС означава ли това, че не съм фен?
3. Какво изобщо налага това гласуване, при положение, че досега няколко статистически агенции са излизали с резултати? И какво изобщо ще произлезе от гласуването, освен печалбата от СМС-ите, при положение, че от сега се знае - резултатът няма да бъде признат от губещата страна?
Моля за Вашето мнение. Аз лично от сега нататък демонстративно няма да гледам телевизията, защото гафовете й станаха прекалено много. Имам още какво да добавя, но не искам мнението ми да се превръща в назидателна тирада

Поздрави на всички и предварително ви благодаря за участието в анкетата. Ще броим кой е за и кой против анкетата на Ринг Тв. Моля за аргументирани мнения.