Българската песен на Евровизия?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Синьо сърце
- Контакти:
Българската песен на Евровизия?
Аз не разбрах какъв е тоз странен конкурс с един изпълнител?Кой го избра,що за фарс беше цялата работа?Не стига,че вие като настъпан,ами и водолаз отгоре на всичко!Пак за смях ще станем там-миналата година онзи бастун,сега пък розов водолаз-че чак пък ни карат да гласуваме с sms?Че то това по-зле от комунизъм,това си е жива педерасия!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Re: Българската песен на Евровизия?
Тоя Миро много ме нерви
...Нема такЪв клепоуй 

Синьо сърце написа:Аз не разбрах какъв е тоз странен конкурс с един изпълнител?Кой го избра,що за фарс беше цялата работа?Не стига,че вие като настъпан,ами и водолаз отгоре на всичко!Пак за смях ще станем там-миналата година онзи бастун,сега пък розов водолаз-че чак пък ни карат да гласуваме с sms?Че то това по-зле от комунизъм,това си е жива *******ия!
Миналата година като се избираше да не беше по-добре. Човекът-глас закара всички степни вълци на Червения площад с виенето си.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- modor
- Контакти:
На мене лично песента не ми харесва........А Спиро няма да го коментирам.........за да нямам пак БАН..... 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Миро беше избран след допитване на БНТ до 51 наши музикални специалисти и престижни институции.Колко е добър тоя регламент незнам.Но когато избираха хората,те избраха Красимир Аврамов.Колкото до песента която ще ни представлява мисля,че е хубава.Спечели с 48% което не е малко.Само да не е нагласено.Дано този път да се представим достойно.
- Бижутера
- Контакти:
Никой не заслужава да отиде...който и да е ще ни направи за смях 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- Gonzo0009
- Контакти:
хаха че има ли смисъл да учсаства наша песен изобщо има ли смисъл да съществува тоя тъп конкурс.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
На тоя Миро само песента с Дивна ми харесва,другото е боза.А Евровизия е за комплексирани певаци,мислят си,че там ще ги забележат и света ще лудне по тях.Каква заблуда.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Madridist написа:Синьо сърце написа:Аз не разбрах какъв е тоз странен конкурс с един изпълнител?Кой го избра,що за фарс беше цялата работа?Не стига,че вие като настъпан,ами и водолаз отгоре на всичко!Пак за смях ще станем там-миналата година онзи бастун,сега пък розов водолаз-че чак пък ни карат да гласуваме с sms?Че то това по-зле от комунизъм,това си е жива *******ия!
Миналата година като се избираше да не беше по-добре. Човекът-глас закара всички степни вълци на Червения площад с виенето си.

Колкото до Миро ... ми какъвто ще да е важнтото е че има глас и е талантлив и има много важно сценично излъчвне и печели публиката...не съм чувал песента и сега ще се поправя

Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,