Черноморец падна за пореден път

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Черноморец падна за пореден път

Мнениеот galin56 » 01 мар 2010 16:35

6 загуби и 1 равен в последните 7 официални мача. Направо трагедия. Това се очакваше с оглед контролите през подготовката - без победа. Гледах мача срещу Динамо по нета - ми Черноморец не можаха да направят една атака за целия мач. Въобще не можеха да разиграват топката. Само изритваха и за целия мач 2-3 далечни удара към вратата. Сега срещу Черно море същото. Само където при 2-0 Морис се изложи на 2 пъти. Уж и Балъков и Илия Груев говорят само за бърза игра, пасове с по едно докосване и дълго владеене на топката. А техните играчи само ритат нагоре и напред без идея. Относно техните трансфери: от Зайц, Хайри, Кардосо, Морис, Мартин Тошев и добавка Цонков(новия капитан) ама никаква полза за отбора.Много зле всички до един. Само къде взимат големи заплати, друго не. Да налага млади момчета с качества като Карбони. Добре, че се усетиха да изгонят Кръстев. Новите момчета отзад много по-добри от него. И накрая ако не се промени играта на отбора(играчите не са толкова слаби но играта на отбора-много слаба) да се спрат изританите топки, а да се разиграва с по 2-3 докосвания както правят добрите отбори, не само, че ще паднат и от Локо Пд ами ги очаква и класиране около 10 място. Дано прогледне Балъков и види колко слаб отбор прави с многото пари на Събев. За какво инвестира милиони в отбор, бази,заплати на чужденци и подготовка като завърши в края на 8-10 място.

Потребителски аватар
ZelenOtbor
Контакти:

Re: Черноморец падна за пореден път

Мнениеот ZelenOtbor » 01 мар 2010 16:42

Според мен имаше дузпа, но да тоз съдия даде 92384 картона, а особено този на Домакина беше смехотворен

Che Guevara
Контакти:

Мнениеот Che Guevara » 01 мар 2010 16:56

И Локото ще ги разкрият.А ненужния Чилоков ще ги накаже.
Срещу 15 ООО-20 000 евро на месец и да играят Ганкиното ...просто тия пичове са за панделата ;)

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 01 мар 2010 17:05

Браво колега.Добър опит за разбор.Само дето не разбрах за Черноморец ли писа или за Барса.Владеене на топката,пасове по земя игра с едно докосване.На тези вашите играчи им трябва само по едни две червени раета и на ти Барса.Това в кръга на шегата.В общи линии отбора ви не стоеше зле,но май белите идват от Балъков.Велизар го надигра тактически за втори път по един и същи начин,а немския възпитаник въобще не се усети.Даде му привидна инициатива и капана щракна.Мисля си личи,че немското магическо дуо работи за комисионни.Да видим до кога ще го търпи Митко Събев.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 01 мар 2010 17:12

ZelenOtbor написа:Според мен имаше дузпа, но да тоз съдия даде 92384 картона, а особено този на Домакина беше смехотворен

Точно така.Този Йорданов свири престъпно.Ако това е най-добрия рефер на България,аз съм валяк.Представям си и останалите.
Само Черно море.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 01 мар 2010 17:24

Чак като Барса едва ли ще станат, ама за толкова много пари да не можеш да направиш отбор,който да си подаде точно 2 пъти по земя. Хвърлени милиони на вятъра за заплати и подготовка в Анталия.Какъв смисъл от скъпа подготовка в чужбина като след нея си пълна скръб. Май Балъков ще бъде повече полезен като консултант или директор заради дългите години в чужбина отколкото като треньор и мениджър. Грасхопърс го разкриха, ще видим Събев до кога ще му вярва.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 мар 2010 17:38

Вие искате с магическа пръчка ли да стане?
Балъков колко пъти трябва да го каже, че очаква да бере плодовете на труда след 2-3 години.
Изображение

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 01 мар 2010 17:47

Време,време му трябвало,ама с тези чужденци,дошли от незнам къде бежанци,отбор постоянно силен няма да направи!Черноморец е хубав отбор,но пробват да го направят изкуствено бързо добър и равностоен тим по неправилния според мен начин-превръщайки го в една колония на чуждестранни играчи.

Потребителски аватар
Kolovatigb1987
Контакти:

Мнениеот Kolovatigb1987 » 01 мар 2010 17:50

PFC Litex написа:Вие искате с магическа пръчка ли да стане?
Балъков колко пъти трябва да го каже, че очаква да бере плодовете на труда след 2-3 години.

ще бере круши, тва с времето ми е ясно 200 000 му е заплатата , много ясно че ще каже че му трябват 2-3 години , след тва може и да се пенсионира....Ако мислеха да градят нещо нямаше да подарят платини за стотинки на чорбата , щото да можели те да го продадат , тва не е сериозно, всичко е пране на пари нищо няма да излезе от тоя отбор

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 01 мар 2010 17:54

PFC Litex написа:Вие искате с магическа пръчка ли да стане?

А бе то с магическа пръчка и от веднъж няма да стане. Трябва постепенно да се подобрява а не да се върви назад. Ти какво очакваш слаби, слаби и след 3 години хоп шампионска лига. Без да има постепенен прогрес ми звучи като обещанието на царя че ще ни "оправи" за прословутите 800 дни.

Върни се в “Черноморец”