Много странно-на поста на които имахме навалица от играчи допреди 2 седмици -сега нямаме дори двама на кръст!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
cska_90 написа:Хммммм,много странна история.До онзи ден слушахме как имаме много централни защитници,как трябвало да се освободят някои, а и това беше причината да не вземем Илиев.Почна чистката -тренъора реши да не разчита на Бранеков и Котев(според мене по-скоро той беше махнат заради конфликт с босовете,но това е др тема)-дотука добре.Останахме с трима бранители -като за титуляри се гласяха Иванов и Митрески, а за тяхна резерва Попов и в крайни случай Виданов...........................Дойде обаче офертата на руските анонимници и ръководството реши да продаде Иванов(ако цената е 3 млн -донякъде ги разбирам).....................и се получи доста неприятно.След като 2 месеца се обясняваше колко много бранители имаме и как трябва да се махнат някой-сега какво излезе.......................-не само ,че нямаме много -а напротив имаме ВСИЧКО НА ВСИЧКО ---
![]()
![]()
ЕДИН читав
![]()
![]()
![]()
-Митрески(не дай боже да се контузи-става страшно),че се наложи да преквалифицираме отново Виданов в центъра!!Попов за мене не е решение на проблема-за резерва-ОК-ама за нещо повече се съмнявам-дано ме опровергае!!!Айде тази година ще я изкараме,ами после в Европа-пак ще трябват нови!!И докато се сработят.................
![]()
Много странно-на поста на които имахме навалица от играчи допреди 2 седмици -сега нямаме дори двама на кръст!!
delqnski47 написа:cska_90 написа:Хммммм,много странна история.До онзи ден слушахме как имаме много централни защитници,как трябвало да се освободят някои, а и това беше причината да не вземем Илиев.Почна чистката -тренъора реши да не разчита на Бранеков и Котев(според мене по-скоро той беше махнат заради конфликт с босовете,но това е др тема)-дотука добре.Останахме с трима бранители -като за титуляри се гласяха Иванов и Митрески, а за тяхна резерва Попов и в крайни случай Виданов...........................Дойде обаче офертата на руските анонимници и ръководството реши да продаде Иванов(ако цената е 3 млн -донякъде ги разбирам).....................и се получи доста неприятно.След като 2 месеца се обясняваше колко много бранители имаме и как трябва да се махнат някой-сега какво излезе.......................-не само ,че нямаме много -а напротив имаме ВСИЧКО НА ВСИЧКО ---
![]()
![]()
ЕДИН читав
![]()
![]()
![]()
-Митрески(не дай боже да се контузи-става страшно),че се наложи да преквалифицираме отново Виданов в центъра!!Попов за мене не е решение на проблема-за резерва-ОК-ама за нещо повече се съмнявам-дано ме опровергае!!!Айде тази година ще я изкараме,ами после в Европа-пак ще трябват нови!!И докато се сработят.................
![]()
Димо,айде да не правим от един мач заключение!Като мине време тогава,ма сега от първия мач да казваме кой колко струва...
И Котев беше премахнат от конфликт с босовете така е!Не искаше да си намали заплатата,както го направиха другите футболисти!А и не знам защо Попов не го харесваш,при положение че направи брилянтни мачове,колкото и малко да са те!
jembajemba написа:Попов и Виданов са добри защитници, но мисля че за централен защитник трябва някой с по - добра физика. Сингбо щеше да е добър вариант, нищо че го освободиха от Локо Пд.
cska_90 написа:jembajemba написа:Попов и Виданов са добри защитници, но мисля че за централен защитник трябва някой с по - добра физика. Сингбо щеше да е добър вариант, нищо че го освободиха от Локо Пд.
Абе щом го освободиха-значи не е нищо особено.Дано Митрески влезе във форма,че ако и той не ззаиграе добре-не ми се мисли!!
jembajemba написа:cska_90 написа:jembajemba написа:Попов и Виданов са добри защитници, но мисля че за централен защитник трябва някой с по - добра физика. Сингбо щеше да е добър вариант, нищо че го освободиха от Локо Пд.
Абе щом го освободиха-значи не е нищо особено.Дано Митрески влезе във форма,че ако и той не ззаиграе добре-не ми се мисли!!
Абе Митрески си е доказан футболист, не би трябвало да има проблеми. За Сингбо може да има и други причини за освобождаването му освен футболните.
Потребители, разглеждащи този форум: CSKA_FEN4E, ivo55 и 60 госта