Анархията след мача

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Zaash
Контакти:

Анархията след мача

Мнениеот Zaash » 12 окт 2008 00:54

Бях проверил за 306 в 23:15 на СУ в разписанието по нета, но шофьорът показа подминавайки спирката, че е приключил.Следващия 280 въобще не благоволи да завие покрай университета и се принудих да използвам такси.Слава богу че попаднах на свестен шофьор защото лудницата която видях на орлов мост означаваше, че скоро нямаше да се прибера.
Дали шофьорът със заплата 2 пъти по голяма от моята на 306 реши да си спести нервите и има ли кой да го накаже, знам си глас в пустиня.
Изхарчих добра пара за да се прибера, но съм много доволен че изобщо съм се прбрал.
На орлов м. цареше тотална лудница и анархия и си мисля, че вече това не прави впечатление.
Но когато около полиграфическия надрусани или пияни младежи решиха да спират коли(или може би някакъв автобус по-назад) , като безразумно се настаниха по лентите на булеварда, сякаш ако ги прегазиш няма да им се случи нищо страшно, си помислих че това е някакъв долнопробен филм на ужасите или тези са главните герои на happening...
Че в тази държава шанса да живееш нормално е нещо ненормално.
Че полицаите затворили Е. Георгиев вместо да озаптят обезумели фенове принуждаващи шофьори на СКГТ да отварят врати още на самия мост, защото малко по-натам вече са хилядите, се прегръщат( не преувеличаявам) с някакви цивилни и хич не им пука за анархията( оправданието, че за тези пари няма как да им пука е някак си...).
Че катастрофите които видях по пътя за Младост не ме учудиха нито пък безумното шофиране на фанатизирани фенове.
Завършвам с въпрос.
Ако искам да живея в родината си какво трябва да направя???
На пръв поглед въпросът ми е странен, но идеята е че аз искам да ЖИВЕЯ тук.Т. е. да съм жив...

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Анархията след мача

Мнениеот Lyubooo » 12 окт 2008 01:03

е как, какво?
неходиш по никакви стадиони, при никакви обстоятелства!
стоиш си пред ТВ-то и се вживяваш все едно си на стадиона, за целта каниш още няколко аверчета и отделно се подклаждате с алкохол и мезенце!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

archibalt777
Контакти:

Мнениеот archibalt777 » 12 окт 2008 01:05

Що не изчака метрото за Младост??

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 12 окт 2008 01:14

Да съгласен съм.
Но аз не бях на стадиона по съответните съображения.
И бях намерил начина да се прибера все пак спокойно до колкото е възможно защото е първа спирка и ще успея да се кача в автобуса( знам си в този град това вече е постижение).
Но не си направих добре сметката спрямо българина зад волана, който видя възможността че така или иначе по това време няма кой да го накаже,че прецаква мен и още много хора, за да си е добре той нищо, че не си е свършил работа и няма кой да го накаже и знам, че трябва да се примиря!!!!!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 12 окт 2008 01:15

Завършвам с въпрос.
На пръв поглед въпросът ми е странен, но идеята е че аз искам да ЖИВЕЯ тук.Т. е. да съм жив...

Моят съвет е да се преместиш в друг град. Аз отдавна съм намразил София заради тази лудница. София не е България. Има толкова красиви и спокойни места, където да си живееш спокойно и да се чувстваш жив.

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 12 окт 2008 01:18

Има.
И там вече няма никой...
Абе вие що си мислите че извън София някой спазва закона , та бъзикате..!!!

boroborovski
Контакти:

Мнениеот boroborovski » 12 окт 2008 01:18

УЖАС едва се прибрах :shock:

Потребителски аватар
goalkeeper
Контакти:

Мнениеот goalkeeper » 12 окт 2008 01:26

Тия педе**** от градския що не пуснаха повече автобуси вееее. Трябваше пеша да си ходим към Студентски. :evil:
Изображение

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 12 окт 2008 01:33

msm написа:
Завършвам с въпрос.

Моят съвет е да се преместиш в друг град. Аз отдавна съм намразил София заради тази лудница. София не е България. Има толкова красиви и спокойни места, където да си живееш спокойно и да се чувстваш жив.

Ще се сетите,ама... ;)
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 12 окт 2008 01:36

Имаше дискусия за транспорта след мача във форума...
Очевидно, че човек заслужава такъв транспорт след като перфорира билет за лев в транспорт, който създава усещането за Индиана Джоунс в храма на обречените.
По лошото е че и извън ковчезите на колела джунглата не свършва...
Мисля си че българинът трябва тотално да спре да плаща абсолютно всичко, защото законът е по гъвкав и от гимнастичка така или иначе и наказанието е нещо многозначително...

Върни се в “Футбол - Свят”