Браво Ники!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKAfan
Контакти:

Браво Ники!

Мнениеот CSKAfan » 10 окт 2008 21:26

http://gong.bg/view_article.php?article_id=58463

Аааа, как само закопава аржентинците! Евала, истински българин!
YNWA!

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Re: Браво Ники!

Мнениеот MoNteSo » 10 окт 2008 21:42

Ии голям прас.Учуден съм ,че не са си изяли боя.Бербатов, та Бербатов... кво толкова е направило това лайно в Юнайтед и какво прави за БГ от 4 години насам? А да припомниме ли Тевез какво е правил и за тях и за националния отбор на Аржентина ? Стига толко се кефихте, че е "тръгнал" от вашия отбор, а го погледнете кво преставлява...

Потребителски аватар
bacedesko
Контакти:

Мнениеот bacedesko » 10 окт 2008 21:48

Ники Александров...............Тука бих казал: Аржентина е 2 пъти световен шампион, а България 1 път четвърти в света. Аз не се оплаквам , че съм българин и е нормално да се гордея с това 4-то място щото много не са били и в пъвата десетка , но нека да бъдем реалисти
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.

Потребителски аватар
Red Army
Контакти:

Мнениеот Red Army » 10 окт 2008 21:53

Е нищо не е направил за 5 мача 2 гола и 2 асистенции ( слаба работа ) , за национала скоро ще стане наи-добрия реализатор в историята ( слаба работа ). И мд нз някоя друга държава да разчита единствено на един човек да и печели мачовете.Може и да не ви харесва но засега тои ни е наи-добрия футболист ( както също Марто и Стилян ). А за изказванията на Ники ок че защитава БГ но трябва малко увъжение, все пак това е Аржентина.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 окт 2008 21:56

На това, което им е казал Ники, му се вика: На гол тумбак, чифте пищови ! И доколкото разбрах хората са му казали, да не лежи на стари лаври.....а колкото до Бербатов и Тевез, съсвсем скоро ролите ще се рзменят....какво имам предваид ? Когато беше привлечен самият Тевез, от Уест хям в Юнайтед, не беше в особенно добра форма, но беше налаган, до откат....но който следи работата на сър Алекс, знае и неговите методи, относно новите попълнения.....независимо дали са в добра спортна форма или не, те играят, по простата причина, че трябва да свикват, с новите си съотборници, и най вече, със специфичният стил, на отбора ! Тази, и само тази е причината поради която Бербо, е налаган, въпреки че определено не играе най добрият си футбол, който той може. И не е титуляр за сметка на Тевез....и Рууни, остана резерва два пъти ! Иначе за хората които разбират от футбол, спор едва ли може да има....Карлос Тевез, е с класа над Бербатов....българин съм, но няма как да кажа на бялото черно !
П.П. Може ли да се сравняват: Мерцедес Макларън и.....Москвич ? ? ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 10 окт 2008 22:44

аз лично неразбирам с какъв мотив Ники се е нахвърлил така върху аржентинците, ако не е бил правокиран, просто смятам че се е държал просташки!
а що се отнася до някои компетентни мнения за Бербатов, бих казал: "абе профани, що се срамите от вашия сънародник Бербатов, бе!"
Бербатов е гениален футболист, но и той се нуждае от подкрепата на останалите 10 съотборника на терена! даже и Черна Гора загря че ако пази добре Берба, то ние ще имаме проблеми с вкарването на гол!
Бербатов е гениален футболист, но и той се нуждае от игрово време за да се сработи с останалите съотборници, а и те също с него! в 5-ия си мач за МанЮн той стана играч на мача!
Бербатов е гениален футболист, но и на него му се случва да пропуска, като всеки друг футболист! макар и някога да пропуска 100% голови възможности, то друг път наваксва като от нищото прави феноменален гол!
и т.н.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
CSKAfan
Контакти:

Мнениеот CSKAfan » 10 окт 2008 23:09

Тук става въпрос за интелигентни шеги, но някои хора са умствено ограничени и явно комплексирани и не ги рабират. Жалко за тях. Много е жалък и вторият индивид, писал в темата, "Бербатов нищо не играе, той е лайно"
Ами във Юнайтед лайна няма, няма и лайна, за които плащат 31 милиона паунда, няма и лайна, обсипвани с похвали от английката преса и сър Алекс, но за съжаление някои "местни специалисти" нямат достатъчно сиво вещество да го разберат и затова нямаме повече "лайна" в световния футбол...
YNWA!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 10 окт 2008 23:23

Не знам защо ми скрихте мнението за г-н "журналиста" Александров? Беше повече от толерантно. А сега отново ще ви напиша, този път по-твърдо, че Никито е пълен комплексар!!! И да не се прави на палячо и да ни излага в Аржентина! От футбол явно не разбира, а като му видят килограмите ще го помислят за разновидност на Бени Хил.
Не знам Даринчето ли ме задрасква, ама ще почна да се държа като простаците, та дано и се харесам.... Мамата....!!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

EmiLski
Контакти:

Мнениеот EmiLski » 10 окт 2008 23:47

Абе евала ! Точно така трябва.Вие па квот се превзимата направо...Голяма работа,че ги базикнал.Много ме изкефи :D

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 окт 2008 00:18

Deliba6 написа:Не знам защо ми скрихте мнението за г-н "журналиста" Александров? Беше повече от толерантно. А сега отново ще ви напиша, този път по-твърдо, че Никито е пълен комплексар!!! И да не се прави на палячо и да ни излага в Аржентина! От футбол явно не разбира, а като му видят килограмите ще го помислят за разновидност на Бени Хил.
Не знам Даринчето ли ме задрасква, ама ще почна да се държа като простаците, та дано и се харесам.... Мамата....!!!!

Имат този лош навик....да трият нещо което засяга тях....в моят пост бях написал, че сравнението, между българският и аржентинският футбол, напрвено от Ники Александров, е аматьорско и малоумно ! ! ! И сега прегледах пак поста си и това мое мнение, са го изтрили ! И отново ще се повторя.....опитът на гоподин "журналиста" да принизи аржентиският футбол е напълно неадекватен....и то не на други, а на аржентинците, за които футболът, е повече от религия, и при тях няма майтапи, няма закачки, на тази тема....така че гопода и дами журналисти, когато другият път се опитате да изпишете вежди, внимавайте поне да не вадите очи, защото всичко се пише на нас българите !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Футбол - България”