Шенсой внимавай...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Шенсой внимавай...

Мнениеот loko-pd-fan » 20 фев 2010 10:21

Искам да обърна внимание на нещо което се опасявам да не стане ,но като гледам май на там отиват работите.
Досега г-нШенсой каквото искаше му беше предоставено на тепсия(нападатели,защитници и др.) абе общо взето почти цял отбор.Но ми се струва,че се затруднява да ги подреди и почна да шикалкави,дано да не го отнесе някой свестен футболист ,като Даксон например.Иначе селекцията е страхотна и чакам с нетърпение шампионата.
Родих се черно-бял и такъв ще си умра!!! :) :) :)

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Шенсой внимавай...

Мнениеот child in time » 20 фев 2010 10:34

Хайде днеска да се порадваме на отбора пак от утре да се съмняваме! Днес е двоен празник честито на всички именици и празник за Пловдив отбора на града ще се покаже официално! Хляб и зрелище!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 20 фев 2010 10:44

Според мен Коко Динев изчаква да изтече наказанието на Едуард Ерносян за да го назначи като треньор ;) Не ми харесва какъв е треньор този Шенсой и все пак успех "смърфове"!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 20 фев 2010 11:13

loko-pd-fan написа:Искам да обърна внимание на нещо което се опасявам да не стане ,но като гледам май на там отиват работите.
Досега г-нШенсой каквото искаше му беше предоставено на тепсия(нападатели,защитници и др.) абе общо взето почти цял отбор.Но ми се струва,че се затруднява да ги подреди и почна да шикалкави,дано да не го отнесе някой свестен футболист ,като Даксон например.Иначе селекцията е страхотна и чакам с нетърпение шампионата.

В този ред на мисли:
"Нападателят Борислав Хазуров напусна Локомотив (Пд), предаде кореспондентът на Novsport.com. Новината потвърди неговия мениджър Милко Бански. Хазуров премина в пловдивския тим от Локомотив (Мз) в началото на зимната подготовка и се очакваше след завръщането от лагера на отбора в Анталия да подпише договор.
Хората от пловдивския тим обаче му казали, че ще получава в пъти по-малко от предварително договорените пари, което е било ясен знак, че не го искат.
Бански смята, че Хазуров е станал жертва на други фактори и е сигурен, че треньора Наджи Шенсой и президента Константин Динев го искат. Още повече, че бившето "орле" игра във всички контроли за "смърфовете" от началото на зимната подготовка.
Борислав Хазуров все още има договор с Локо (Мз) и сега ще се водят преговори с Георги Бачев за неговото завръщане.
Ако нещата не се получат Хазуров заедно с неговия мениджър ще имат няколко дни от понеделник нататък докато намерят нов отбор за пролетния дял от шампионата.
"В Локомотив (Пд) нещата са "Орел, рак и щука". Всеки се опитва да дърпа конците", коментира създалата се ситуация покрай неговия клиент мениджъра Милко Бански."
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 20 фев 2010 11:49

loko-pd-fan написа:Искам да обърна внимание на нещо което се опасявам да не стане ,но като гледам май на там отиват работите.

Шенсой говори повече от необходимото.Всъщност,скоро ще си проличи дали подготовката на отбора е била както трябва.Първите два мача ще покажат какво е положението.Айде сега - всички на Голямата къща ! ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 20 фев 2010 11:52

Абе чета на едно място че Шенсой бил "вдигнал мерника" на Даксон и Том!??? Ако това се окаже вярно,този треньор трябва незабавно да бъде изгонен и да му се вземе лиценза! Даксон,по мое мнение е най-добрия офанзивен халф в България,а Том е изключителен футболист и е част от "гръбнака" на отбора! Дано не го ставят тоя треньор да направи някоя подобна глупост щото ще е голяма тъпотия!Това пък за Боби Хазуров също не ме зарадва много макар че Хазуров наистина ,в контролите показа слаба форма и не направи нищо,но тук вече мненията логично могат да са и в двете посоки!От друга страна пък,отбора вече има над 30 футболисти и някои от тях трябва да бъдат преодстъпени или да отидат в дубъла!Само дано Наджито да не махне някой от добрите и доказани играчи......! Очаквам странни деиствия от него! Останалите спекулации че в клуба имало дразги и т-н,са абсолютно логични от страна на недоброжелателите на Пловдивския любимец но те едва ли ще внесат напрежение! Коко в момента прави чудеса на стадиона и "революция" в селекцията,които факти са достатъчно красноречиви че Локомотив Пловдив с всеки изминал ден,става стабилен и мощен клуб! Успех на любимото ни ЛОКО!

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 20 фев 2010 11:54

Успешна кариера му пожелавам със "смърфовете"
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 20 фев 2010 12:07

[quote="fire"]Абе чета на едно място че Шенсой бил "вдигнал мерника" на Даксон и Том!??? ...

Абсурд. Даксон и Том са едни от най-добрите ни футболисти.Знаем какво могат и тук е ролята на треньора, да извлече максималното от тях.Ако не успее,значи не става за треньор.Ако пък наистина им е "вдигнал мерника",макар че не ми се вярва...тогава май ще си има проблеми.С нас. :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 20 фев 2010 18:42

:mrgreen:

За мен Шенсой е добър треньор и мисля, че не сте сбъркали с него ...

Успех на "Локо Пловдив" през пролетния полусезон !
Посъбрахте добри футболисти и мисля, че ще имате доста поводи за радост !
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 фев 2010 22:38

Шенсой какво общо има с днешната контрола? :roll:
Изображение