http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=118933
Прави впечатление отсъствието на Домовчийски, което не е толкова странно предвит слабата му форма. Явно пак ще има експерименти със централни защитници от А група (отсъствието на Ж. Желев не ме изненедва, въпреки че в момента е в добра форма). От халфовата линия е очевидна липсата на изразен десен външен халф/дясно крило ( Б. Геориев играе основно като вътрешен халф за отбора на Терек). Може би трябваше да се даде шанс на Г. Пеев независимо от постъпката му преди 6 години? Все пак такъв шанс се даде на Кишишев и С. Петров.
Независимо от всичко, аз като българин, се надявам на добра игра срещу поляците и на успешна квалификационна кампания за Евро 2012.
Селектираните "легионери" за мача с Полша
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Селектираните "легионери" за мача с Полша
Последна промяна от Dobri на 16 фев 2010 18:26, променено общо 1 път.
Re: Селектирани "легионери" за мача с Полша
Dobri написа:http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=118933
Прави впечатление отсъствието на Домовчийски, което не е толкова странно предвит слабата му форма. Явно пак ще има експерименти със централни защитници от А група (отсъствието на Ж. Желев не ме изненедва, въпреки че в момента е в добра форма). От халфовата линия е очевидна липсата на изразен десен външен халф/дясно крило ( Б. Геориев играе основно като вътрешен халф за отбора на Терек). Може би трябваше да се даде шанс на Г. Пеев независимо от постъпката му преди 6 години? Все пак такъв шанс се даде на Кишишев и С. Петров.
Независимо от всичко, аз като българин се надявам на добра игра срещу поляците и на успешна квалификационна кампания за Евро 2012.
Кога е тоя мач?
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
- AceVentura
- Контакти:
A Велизар какъв играе, ако не е десен халф/крило?
Велизар е по-скоро втори нападател (deep-lying striker).
Re: Селектираните "легионери" за мача с Полша
Общо взето логични повиквателни.Можеше да бъде повикан и Живко Желев,но това е решението на Мъри.Прогнозата ми е,че от А група ще бъдат извикани Иво Иванов,Йордан Милиев,Пламен Николов,Веселин Минев,Иван Стоянов и Мартин Камбуров.Разбира се,възможно е групата да е от повече хора,но е нелогично с оглед това,че ще играем само един мач.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- aisogludingfioler
- Контакти:
acmilan написа:Общо взето логични повиквателни.Можеше да бъде повикан и Живко Желев,но това е решението на Мъри.Прогнозата ми е,че от А група ще бъдат извикани Иво Иванов,Йордан Милиев,Пламен Николов,Веселин Минев,Иван Стоянов и Мартин Камбуров.Разбира се,възможно е групата да е от повече хора,но е нелогично с оглед това,че ще играем само един мач.
Няма да викне Камбуров.

aisogludingfioler написа:acmilan написа:Общо взето логични повиквателни.Можеше да бъде повикан и Живко Желев,но това е решението на Мъри.Прогнозата ми е,че от А група ще бъдат извикани Иво Иванов,Йордан Милиев,Пламен Николов,Веселин Минев,Иван Стоянов и Мартин Камбуров.Разбира се,възможно е групата да е от повече хора,но е нелогично с оглед това,че ще играем само един мач.
Няма да викне Камбуров.
Напротив,Мъри е казвал,че му трябват четирима нападатели,а сега не е извикал Домовчийски

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:aisogludingfioler написа:acmilan написа:Общо взето логични повиквателни.Можеше да бъде повикан и Живко Желев,но това е решението на Мъри.Прогнозата ми е,че от А група ще бъдат извикани Иво Иванов,Йордан Милиев,Пламен Николов,Веселин Минев,Иван Стоянов и Мартин Камбуров.Разбира се,възможно е групата да е от повече хора,но е нелогично с оглед това,че ще играем само един мач.
Няма да викне Камбуров.
Напротив,Мъри е казвал,че му трябват четирима нападатели,а сега не е извикал ДомовчийскиДа не говорим,че и Рангелов е контузен,така че Камбуров ще получи своя шанс.Аз лично за друг нападател,който може да бъде извикан от нашето първенство не се сещам.
Ивелин Попов.
Добри,съвсем бях забравил за него,че се възстанови от контузията
Може и двамата да ги извика.Абе аз що се правя на селекционер и обябявам състава без да съм се запознал със състоянието на играчите си