Бекъм няма да се радва, ако вкара гол на Юнайтед

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Мнениеот battlestar31 » 16 фев 2010 10:59

15.02.2010 18:33
Фърги ми е като баща, признава бившият халф на англичаните

Полузащитникът на Милан Дейвид Бекъм се пошегува с положението, че за първи път в живота си иска Манчестър Юнайтед да загуби двубой. Седем години след като напусна "Олд Трафорд", за първи път халфът ще е изправен пред отбора, който го изгради.

"Не крия, че ми е много хубаво да играя в Милан, клуб, смятан за един от най-добрите в света. Готови сме за двубоя", заяви англичанинът.

"За мен това ще бъде много вълнуващ двубой. Всички там са добри момчета, имал съм дълго време тяхната подкрепа и ще се възползвам от възможността да им кажа "добре дошли" на "Сан Сиро".

"През тези седем години, откакто напуснах Манчестър Юнайтед, утре за пръв път ще играя срещу тях и ще направя всичко възможно Милан да спечели".

"Рууни е ключов играч в този отбор, а Фъргюсън ми е като баща. Мислех, че никога няма да напусна Манчестър, но ето, след седем години съм сменил вече три клуба и имам повече опит като човек и като играч".

"Ако Леонардо ме пусне в игра и успея да вкарам, няма да се радвам, защото изпитвам голямо уважение към феновете на отбора на Фъргюсън", допълни Дейвид

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Re: Бекъм няма да се радва, ако вкара гол на Юнайтед

Мнениеот battlestar31 » 16 фев 2010 11:00

Аз обаче ще се зарадвам ако вкара на юнайтед :lol:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 фев 2010 11:42

battlestar31 написа:Аз обаче ще се зарадвам ако вкара на юнайтед :lol:

Ооо и питаш :lol: Правилно ще постъпи,ако не се радва,нищо лошо няма да си фен на даден отбор и да искаш да покажеш уважение към него :) Важното е да даде максимума от себе си и,разбира се,гранда от Милано да продължи прекрасната си традиция срещу негражданите от Юнайтед ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 16 фев 2010 11:43

със сигурност ако има шанс да вкара ще го направи.форца милан.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 16 фев 2010 11:44

Той едва ли ще влезе като титуляр въобще двата мача, така че ви е слаба надеждата.
Смисъл, не виждам Леонардо да се излъже и да пусне 12ти играч за Юнайтед. :roll:
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 фев 2010 11:46

Lord of memory написа:Той едва ли ще влезе като титуляр въобще двата мача, така че ви е слаба надеждата.
Смисъл, не виждам Леонардо да се излъже и да пусне 12ти играч за Юнайтед. :roll:

Е,какво,мислиш,че ще играе симулативно ли?И като толкова много го обичате,защо беше целен с обувки и изхвърлен от отбора ви?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 16 фев 2010 11:49

Защото не спазваше дисциплината и се помисли за големия велик играч (оспорваше решенията на Господ) и както не малко други звездици той си отиде а Юнайтед стана по-силен, но това не променя статута му на легенда и много ясно че е невъзможно да играе супер концентрирано в тея мачове за вас и затва общо от двата мача, очаквам да играе около 25 минути.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 16 фев 2010 11:54

acmilan написа:
Lord of memory написа:Той едва ли ще влезе като титуляр въобще двата мача, така че ви е слаба надеждата.

Е,какво,мислиш,че ще играе симулативно ли?И като толкова много го обичате,защо беше целен с обувки и изхвърлен от отбора ви?

Ами много просто защо - за да стане великия футболист който е в момента. Не ти ли е известно, че за да си голям на терена трябва да си голям и извън него. Да имаш характер. Остави ги на СЪР-а тези неща кой да цели с обувки, на кой да вика итн. ФАКТ е че през последните години Юнайтед създава великите футболисти на своето време - справка Бекъм, който е футболна икона на последните 10 години, както и Роналдо. Сега идва ред на Руни който ще стане футболна икона в близките година две. ФАКТ е че нито един от тези големи футболисти напуснали Юнайтед не са казали и една лоша дума за клуба или за СЪР-а. Бекъм постоянно повтаря как Юнайтед му е на сърцето, а Роналдо също би искал да се завърнe в Театъра на Мечтите. Така че не им обръщай много много внимание на тея неща кой кого целил с обувки итн.
А за довечера мача е X.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 16 фев 2010 13:29

Lord of memory написа:Защото не спазваше дисциплината и се помисли за големия велик играч (оспорваше решенията на Господ) и както не малко други звездици той си отиде а Юнайтед стана по-силен, но това не променя статута му на легенда и много ясно че е невъзможно да играе супер концентрирано в тея мачове за вас и затва общо от двата мача, очаквам да играе около 25 минути.

Е не... :lol: ...Не спираш да ме забавляваш :lol: :lol: .......Съра от кога е господ :lol: Леле мале :lol: ..........
...По темета-разбира се,че няма да се радва ако вкара гол.Все пак Ман Ю е отборът който го направи това което е в момента...

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Мнениеот battlestar31 » 16 фев 2010 13:36

Lord of memory написа:Защото не спазваше дисциплината и се помисли за големия велик играч (оспорваше решенията на Господ) и както не малко други звездици той си отиде а Юнайтед стана по-силен, но това не променя статута му на легенда и много ясно че е невъзможно да играе супер концентрирано в тея мачове за вас и затва общо от двата мача, очаквам да играе около 25 минути.

Ти найстина ли вярваш на тея глупости дето ги говориш :lol: :lol:
Бекъм съра го изгони като мръсно коте след един мач срещу арсенал загубен като го оцели със обувка и му сцепи веждата
аз ако съм на бекъм ще ви разкова :twisted:
След като Бекъм напусна юнайтед 4 години не видя титла :!:
Много силни сте станали :lol:

Върни се в “Милан”