Без Ботев, Левски, Цска, Локо, Берое Етър, Пирин
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Без Ботев, Левски, Цска, Локо, Берое Етър, Пирин и т. н. България няма да има никога силен футбол, така както без Вазов , Ботев Славейков, Яворов, Йовков няма да има Българска литература и Българщина въобще и така както без нас българите няма да я има България а само ония жалки мутри дето са яхнали всичко и го са съсипват с пълна пара. Нямам намерение да чета лекции по патриотизъм а само ще кажа някои неща относно футбола ни. Понеже тия дни се говореше надълго и нашироко за нашия национален отбор, имаше различни мнения и повечето от тях бяха крайни и пристрасни. Някои възхваляваха Мъри като мана небесна ( едва ли не той е нашия шанс за успех) други точно обратното, сравняваха го с Пенев и така нататък. Но някой разбра ли (особено от футболния елит) че България когато е имала силен отбор е имала и силни футболни отбори от горе споменатите. Защото Ботев като ти даде играч като Чико или Тумби Левски - Гунди (Ботев също), Берое- Жеков, Цска- Пенев, Локо - Бонев и други и ето ти класиране и в Чили и Англия. Същото е по късно и в Сащ и Франция. Забележете когато някой от грандовете доминира и няма конкуренция и отбори няма и играчи. Например 50те години като Цска е мачкала и след демокрацията където Левски и измисления отбор на Литекс подобно са хегемони, нямаме никакво класиране. Кой да изкара Литекс и Левски сега, Тевия ли или Сандриньо или Хидуед или Петре. кой е виновен за Ботев и Берое и Етър и Пирин това е друг въпрос, но БФС и разни други футболни и нефутболни структури със сигурност имат пръст в цялата работа за да няма конкуренция и лесно да си лапкат парички. И на края ще кажа, че и самите левскари искат силен Ботев, Берое за да не си хвърлят парите да гледат Мездра и Ловеч с техния тъпан ама на някои така им е по изгодно.
Re: Без Ботев, Левски, Цска, Локо, Берое Етър, Пирин
Botev_forever, не беше нужно да пишеш 20 реда пост в който основното послание е анти-другите.
Ако можеш да гарантираш, че футбола в България ще се оправи на мига ако го няма Литекс, аз ще съм първия, който ще поискам този клуб да спре своето съществуване и да изчезне от футболната карта на България?
Ако можеш да гарантираш, че футбола в България ще се оправи на мига ако го няма Литекс, аз ще съм първия, който ще поискам този клуб да спре своето съществуване и да изчезне от футболната карта на България?

Определено си написал добри неща.Ако в А група играят 10 отбора със стабилни финанси и хубави стадиони и те са-Берое,Левски,ЦСКА,Локо Пд,Ботев,Локо Сф,Славия(и двата отбора имат фенове,които просто не ходят заради управлението на тези клубове през последните 15-20 години),Пирин,Етър и Черно море,ще имаме средноевропейска класа първенство.Би било прекрасно всеки мач в първенството да е дерби,което обаче да не бъде на основата на взаимната омраза,а на съревнованието на терена и на трибуните под формата не на бой,чупене и друга простащина,а на надвикване,надпяване,кой ще направи по-добра хореография...За съжаление,реалността е съвсем друга към този момент.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
PFC Litex написа:Botev_forever, не беше нужно да пишеш 20 реда пост в който основното послание е анти-другите.
Аз лично винаги подкрепям Литекс в евротурнирите и уважавам доста футболисти от този клуб,но засега той не може да се наред сред изконните исторически клубове на България.След време това може и да се случи...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:Определено си написал добри неща.Ако в А група играят 10 отбора със стабилни финанси и хубави стадиони и те са-Берое,Левски,ЦСКА,Локо Пд,Ботев,Локо Сф,Славия(и двата отбора имат фенове,които просто не ходят заради управлението на тези клубове през последните 15-20 години),Пирин,Етър и Черно море,ще имаме средноевропейска класа първенство.Би било прекрасно всеки мач в първенството да е дерби,което обаче да не бъде на основата на взаимната омраза,а на съревнованието на терена и на трибуните под формата не на бой,чупене и друга простащина,а на надвикване,надпяване,кой ще направи по-добра хореография...За съжаление,реалността е съвсем друга към този момент.
напълно съм съгласен с теб.дано доживеем да го видим това и в българия

С тези коментари които виждам се убеждавам че българинът не може да гледа по-далеч от носа си.Сляпи ли си как е в Австрия и Щвейцария.Да не кажа че стадионите на Австройските отбори Б група са по-добри от нашите в А група.Намаляване ще има.По РИНГ.бг се води дискусия с която се канят президентите и всички си казват че идват едни комисии и ще са безпощадни.Дори стадион Георги Аспарухов няма да вземе лиценз 2011 година какво да говорим за всички други стадиони в България(с изключение на ст Лазур).Така година след година отборите ще намалеят от себе си.Който няма пари,условия и не инвестира в спорта няма място в професионалният футбол бил то който и да е отбор.
А група 10 отбора(След като изчезнат Гигов и Стефанов тези отбори ще изпаднат от А)
Б група 20 отбора(Оправдания от сорта нямам газ или бензин от Каварна до Петрич не минава.Като нямаш пари за професионален футбол друг ще те замести който има)Някои ще кажат ама в Румъния има две Б групи!Има да ,но от 2012 Б групата им ще е единна с 20 отбора.Весто да се вгледате че нямаме никакво стадиони никакви бази и сме най-зле от всички членки в Европейския Съюз вие ще казвате кой ще играе в А група?
Искаш Ботев в А група?Има ли Ботев европейски стадион който да отговаря на изискванията?Има ли въобще стадиона на Ботев седалки ?Когато Литекс гостуваше на Ботев и имаше скаут на Астън Вила,защото тогава Литекс играеше с тях скаутът на Вила каза:"Не мога да повярвам че има такъв стадион.Той не е за професионален футбол.Дано на Литекс не е такъв".За какво ми е Ботев в А?Заради марката ли?Заради феновете ли?Всички отбори в България са марки и си имат фенове.В момента в Швейцарската суперлика играе Белинзона който играе на стадион с 6000 места и винаги е пълен.Докато грандът Сервет от 7 сезона играе в Б групата на Швейцария 17 титли и 23 купи има отбора.Стадион красавец с 30000 места изцяло покрит.България игра там с Швейцария приятелска контрола,но отбора няма финанси за Суперлигата и си кисне в Б групата! Така че това е несериозно.Ще видите за какво говорим защото лицензи няма да дават за А група БФС,а си идва направи лицензионна комисия от Европа и нищо чудно само 1,2 стадиона в цяла България да получат лиценз за А група.
А група 10 отбора(След като изчезнат Гигов и Стефанов тези отбори ще изпаднат от А)
Б група 20 отбора(Оправдания от сорта нямам газ или бензин от Каварна до Петрич не минава.Като нямаш пари за професионален футбол друг ще те замести който има)Някои ще кажат ама в Румъния има две Б групи!Има да ,но от 2012 Б групата им ще е единна с 20 отбора.Весто да се вгледате че нямаме никакво стадиони никакви бази и сме най-зле от всички членки в Европейския Съюз вие ще казвате кой ще играе в А група?
Искаш Ботев в А група?Има ли Ботев европейски стадион който да отговаря на изискванията?Има ли въобще стадиона на Ботев седалки ?Когато Литекс гостуваше на Ботев и имаше скаут на Астън Вила,защото тогава Литекс играеше с тях скаутът на Вила каза:"Не мога да повярвам че има такъв стадион.Той не е за професионален футбол.Дано на Литекс не е такъв".За какво ми е Ботев в А?Заради марката ли?Заради феновете ли?Всички отбори в България са марки и си имат фенове.В момента в Швейцарската суперлика играе Белинзона който играе на стадион с 6000 места и винаги е пълен.Докато грандът Сервет от 7 сезона играе в Б групата на Швейцария 17 титли и 23 купи има отбора.Стадион красавец с 30000 места изцяло покрит.България игра там с Швейцария приятелска контрола,но отбора няма финанси за Суперлигата и си кисне в Б групата! Така че това е несериозно.Ще видите за какво говорим защото лицензи няма да дават за А група БФС,а си идва направи лицензионна комисия от Европа и нищо чудно само 1,2 стадиона в цяла България да получат лиценз за А група.
Последна промяна от Parmalat на 11 фев 2010 14:08, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- iisskkrreenn
- Контакти:
Все гледам "Реформа в Бг футбола" по Ринг ама само с предавания не става да седнат на кръглата маса и да се разберат какво трябва да се прави,защото и през 2012 пак няма да ни има и на другото световно пак и така нататък.Тъжно е наистина,никой не го е грижа за това какво става с БГ футбола ни.

Едни и същи боклуци,от различни села. Едните от ЛеФски,другите от ЦСКА....

[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]

[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]
acmilan написа:Определено си написал добри неща.Ако в А група играят 10 отбора със стабилни финанси и хубави стадиони и те са-Берое,Левски,ЦСКА,Локо Пд,Ботев,Локо Сф,Славия(и двата отбора имат фенове,които просто не ходят заради управлението на тези клубове през последните 15-20 години),Пирин,Етър и Черно море,ще имаме средноевропейска класа първенство.Би било прекрасно всеки мач в първенството да е дерби,което обаче да не бъде на основата на взаимната омраза,а на съревнованието на терена и на трибуните под формата не на бой,чупене и друга простащина,а на надвикване,надпяване,кой ще направи по-добра хореография...За съжаление,реалността е съвсем друга към този момент.
Ей това ми е мечтата и на мен ,омръзна ми да ходя по порутени стадиони и да се псувам с чуждата агитка все едно са ми кръвни врагове .
Както с пари традиции не се купуват,така и само с традиции без инвестиции е невъзможно,така че колкото и да ми е неприятно ще играе този който може да си го позволи..
не съм фен на Литекс ,но не съм съгласен че орангевите имат някаква вина за състоянието на футбола ни.Румънския футбол продължава да върви нагоре,въпреки че последните години отбори като клуж тимишоара униреа и др стават шампиони или са в челото.даже Румъния има 2 отбора в шампионската лига.Ами виляреал като е един от добрите испански отбори в последните години да не би Реал и Барса да са зле или Испанския футбол да е в криза.Нещата са по зле от колкото си мислите.НЕ Литекс ,Спортист или Монтана щото са в А група са виновни,а управлението на футбола ни трябва да е прозрачно а не обвито в мъгла.
Върни се в “Футбол - България”