Цялата статия
Според вас на какво се дължи пренебрежението на Капело ? Може би никой не ни смята за нищо.. Или пък годинките са му множко на човека ?
Капело забрави България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Капело забрави България
Голяма работа, че ние е забравил. Той ще се сети след мача им с нас, че има й България

днес се осрахте с тези теми Капело това Капело онова-махаме Мъри ,идва еди кой си.Разбирам жребий се тегли нормално е ,но може ли всяка статия от сайтовете да става тема тук.Ужас,ужас.
пп-знам кво ще ми кажеш като не ти е интересно не чети,но не там е проблема,Боли ма фара кво казал Капело-ей там да си гледа нимфоманите и да си дрънка квото иска.Ние нека откраднем нещо пък той ако иска не само да ни забрави ами и да не ни запомни ако ще.
пп-знам кво ще ми кажеш като не ти е интересно не чети,но не там е проблема,Боли ма фара кво казал Капело-ей там да си гледа нимфоманите и да си дрънка квото иска.Ние нека откраднем нещо пък той ако иска не само да ни забрави ами и да не ни запомни ако ще.
LEVSKI_FOREVER
изключително приятна група за България - предричам, че Капело ще се сети за нас в последствие. Ако България се класира - това ще е изключителна реклама за футбола ни
Уау,все още никой не е обвинил Мъри,че Капело ни е забравил ... Не е за вярване.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
Освен,като дойде в България да му откраднеш долните гащи друго не виждам какво.С този нашия велик треньор толкова.
koi4i написа:Уау,все още никой не е обвинил Мъри,че Капело ни е забравил ... Не е за вярване.
В тази тема да.Но изчакай.Има време

Пак като всеки път се опитваме да си вдигаме самочувствието по изкуствен начин. Капело забравил за нас друг ни подценил,а мога да ви кажа че освен ние си никой друг не помни че сме били 4 в света.Не искам да съм песимист, но мисля чеколкото черна гора имат шанс толкова и ние.дано все пак направим така,че Капело дълго време да си спомня името България.
Като нищо да им покажем на високомерните англичани кои сме.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
- puhisamolevski
- Контакти:
Е боли ме фара, че ни е забравил...ще се сети като му дойде времето...

ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149