Зимни трансфери в Локомотив Сф

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

l06

Димо Атанасов в ЦСКА?

Мнениеот l06 » 28 дек 2009 09:27

доста се чудих дали да пускам тази тема щото май ще започне едно хранене...

Не ще ме зарадва такава продажба Димо е добър футболист, проблема е че с Окука не си паснаха. Все пак на този пост имаме Златински, но ако Гигов продаде Димо на ЦСКА за по-малко от 200000 Е или не договори нещо със сериозен процент при продажба от страна на ЦСКА ще е набутване.

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Re: Димо Атанасов в ЦСКА?

Мнениеот cska_vd » 28 дек 2009 09:58

ами той отдавна не е играл и цената му би трябвало да е по-ниска ... гледам сега и Камбуров ще идва... не знам доколко е вярно все пак дон.... го е писал ...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 28 дек 2009 10:16

cska_vd написа:ами той отдавна не е играл и цената му би трябвало да е по-ниска ... гледам сега и Камбуров ще идва... не знам доколко е вярно все пак дон.... го е писал ...

точно !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
LOKO_SF_FOREVER33
Контакти:

Мнениеот LOKO_SF_FOREVER33 » 28 дек 2009 10:18

както вече няколко пъти написах това си е коледен подарък за нас!по бездарен от димо няма тоя сезон.и 2 лв да земеме за него си е супер.той при нас е твърда резерва а при чорбата ще играе за дубала сигурно :mrgreen:
IRON FOREVER!!!

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Мнениеот cska_vd » 28 дек 2009 10:21

LOKO_SF_FOREVER33 написа:както вече няколко пъти написах това си е коледен подарък за нас!по бездарен от димо няма тоя сезон.и 2 лв да земеме за него си е супер.той при нас е твърда резерва а при чорбата ще играе за дубала сигурно :mrgreen:

Що бе може Любо да е видял нещо в него ..

Потребителски аватар
LOKO_SF_FOREVER33
Контакти:

Мнениеот LOKO_SF_FOREVER33 » 28 дек 2009 10:34

cska_vd написа:
LOKO_SF_FOREVER33 написа:както вече няколко пъти написах това си е коледен подарък за нас!по бездарен от димо няма тоя сезон.и 2 лв да земеме за него си е супер.той при нас е твърда резерва а при чорбата ще играе за дубала сигурно :mrgreen:

имало е нещо в него преди 2-3 години сега вече е трагедия момчето нз и аз що.нещо не си паснаха с окука и формата му стремглаво падна надолу.даже и аз се очудих как цска искат най твърдата ни ресерва :mrgreen: златински и дани митев са 3 пъти по добри от димо нз чичовото или е сляп или нз.нема такъв смях просто! :mrgreen:
IRON FOREVER!!!

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Мнениеот cska_vd » 28 дек 2009 10:42

LOKO_SF_FOREVER33 написа:
cska_vd написа:

имало е нещо в него преди 2-3 години сега вече е трагедия момчето нз и аз що.нещо не си паснаха с окука и формата му стремглаво падна надолу.даже и аз се очудих как цска искат най твърдата ни ресерва :mrgreen: златински и дани митев са 3 пъти по добри от димо нз чичовото или е сляп или нз.нема такъв смях просто! :mrgreen:

Ще го видим що за стока е ...

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 28 дек 2009 12:07

LOKO_SF_FOREVER33 написа:
cska_vd написа:

Щом Любо го е харесал,значи има нещо в Димо...Какъвто и да си,ако си постоянно резерва няма как да станеш добър,а в Локо има много малко мачове титуляр 8-)

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 28 дек 2009 20:57

Да ама Гигов май го не дава.Стига сме били сателити на ЦСКА.Достатъчно футболисти им дадохме през годините.Евала на г-н Гигов, че не си дава футболистите за един пробит долар, та ние не сме Славия-щом нещо излезе,хайде в Левски.А, че ДИМО е талант времето ще го докаже.Той е един от най талантливите млади играчи.Напред ЛОКО!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 02 яну 2010 22:12

Не знам дали да се радвам или не? :mrgreen:
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Върни се в “Локо София”