Ботев (Пловдив) със сигурност ще бъде изваден от "А" група, разбра "Тема Спорт" от достоверен източник от БФС. По високите етажи на централата вече са взели категоричното решение да изключат "жълто-черните" от елитната ни дивизия заради дълг от 100 000 лева, който няма как да бъде погасен.
Цялата статия тук
........
Изхвърлят Ботев от ''А'' група
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Изхвърлят Ботев от ''А'' група
100 000 Нищо не са . Може ли да живеем в такава загубена държава ? Жалко е .
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
-
- Контакти:
100 000лв. може да са нищо, но законите трябва да се спазват.Ина4е аз ли4но се надявам Ботев Пд, да се спаси ако все още може - ДАНО
- levskar forever
- Контакти:
Какво крайно време е.Левскар съм,но не трябва да се изхвърлят такива отбори.Ако погледнем реално някой може ли да ми каже колко играчи на Ботев играят в нашите така наречени грандове-МНОГО СА.Ако Ботев имаха пари и ако си съберат играчите ще са шампиони,нали така.Не Ботев а целия български футбол трябва да бъде изхвърлен от световния футбол,да си играем на шампиони,да пишем колко сме велики,а като излезе български отбор в Европа пишем-ДОБРЕ ИГРАХМЕ АМА ПАДНАХМЕ.
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com
- Sleepwalker
- Контакти:
Тъжно и тъпо,но...май неизбежно.Мисля си,че е по-добре Ботев да преживее едно изхвърляне,защото иначе Христолов може да остане до живот в клуба.Надали ще се задържи и когато отборът е в селските дивизии.Успех!

Тогава да изхвърлят всички отбори които дължат пари! И София ще остане без отбор в А група! Ама,най-лесно е да си измият ръцете с Ботев.БФС на умряло куче нож вадят
/и като анулират всички мачове от есента на Ботев,познайте кой ще се облагодетелства и кой има интерес
/

Sole написа:Тогава да изхвърлят всички отбори които дължат пари! И София ще остане без отбор в А група! Ама,най-лесно ]е да си измият ръцете с Ботев.БФС на умряло куче нож вадят/и като анулират всички мачове от есента на Ботев,познайте кой ще се облагодетелства и кой има интерес
/
[offtopic]Локо Сф[/offtopic]
ЕМИЛ написа:Sole написа:Тогава да изхвърлят всички отбори които дължат пари! И София ще остане без отбор в А група! Ама,най-лесно ]е да си измият ръцете с Ботев.БФС на умряло куче нож вадят/и като анулират всички мачове от есента на Ботев,познайте кой ще се облагодетелства и кой има интерес
/
Хора , четете малко правилниците и тогава коментирайте....след като е завършил полусезона , резултатите се запазват , а не се анулират!!! В Левски все ще намерите с какво да се оправдаете.
Иначе съм локомотивец , но и пловдивчанин, така че ме боли заради това, което става в Ботев и дано по един или друг начин по-скоро стъпят на краката си.
Последна промяна от lokofan на 24 яну 2010 12:22, променено общо 1 път.
- krum_kravov
- Контакти:
lokofan написа:ЕМИЛ написа:Sole написа:Тогава да изхвърлят всички отбори които дължат пари! И София ще остане без отбор в А група! Ама,най-лесно ]е да си измият ръцете с Ботев.БФС на умряло куче нож вадят/и като анулират всички мачове от есента на Ботев,познайте кой ще се облагодетелства и кой има интерес
/
Хора , четете малко правилниците и тогава коментирайте....след като е завършил полусезона , резултатите се запазват , а не се анулират!!!
Точно така, никой няма да е облагодетелстван...
Има ли някакъв начин като ни изхвърлят да почнем още от пролетта във В група ?