Много често съм на различно мнение с г-н Русев, но точно по тази тема мислим много, много еднакво! И за качествата, и за интересите, и за нашата национална черта - зависта!.......... Просто той е шефа и може да я пусне тази тема в сайта, а аз ако пусна такава във форума не искам да провокирам напрежение! Но аз мисля точно така!!!!
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=112889
Само не е добавил и "извинете, българи", защото и за нас се отнася! Някакви си, които се имат за пъпа на света, плюят нашето момче, ние вместо да го подкрепим, започваме да "пеем" в един глас с тях! ................ Винаги сме били "чета с предател"!..........
Тема на Томислав Русев за Бербатов!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Тема на Томислав Русев за Бербатов!
Абсолютно подкрепям. Трябва да застанем зад Бербатов и да го подкрепим, а не да сме на едно мнение с "големите" на Острова. Защото Митко не малко пъти е показвал, че е по-добър и по-гениален на терена, а и извън него, от много от техните звезди. Това е един от най-големите ни недостатъци. Всички сме в един голяма дупка и когато един започне да намери пътя нагоре и да се катери, всички долу се опитваме да го теглим назад, за да не бъде повече от нас. Аз съм зад Бербатов каквото и да се говори за него и се радвам на всички неща, които прави на терена. Тепърва ще излезнат изявени футболни форумни тактици, които ще оплюят играта му, но преди това, ако прочетат коментара ми - малко се замислете, бе хора. Българи сме всички, да, Бербатов може да не е Меси, Зидан или Роналдиньо, но поне е близко и се опитва да настигне най-големите имена във футбола. Ако вечер седне на компютъра, влезне в някой български форум и прочете ей така 10 мнения, в които пише - Давай, Митко, ние сме с теб - няма ли да се почувства по-добре. Бъдете БЪЛГАРИ! 

- optimistik
- Контакти:
Е браво Томиславе,по-добре не можа да се каже,мога само мълчаливо да те подкрепя,само ще добав скромното си мнение,че според мен на тази измислена островитянска нация не може да се угоди,може би по простата причина,че те боледуват от синдрома на малкия човек,който понеже никога не може да порастне,все глрда да спъне великана.Ще се обоснова с обстоятелството,че тези народи пристигнали в Европа като варвари по времето,когато една от силните европейски държави със територия на 3 морета Велика България на Симеон Велики беше в своя Златен век,тези европейци още не знаеха в коя колиба са саксонци,в коя шотландци.Нали затова тези хорица, които говорят един измислен от французите език,за да могат да разбират бръщолевенето им и така ги цивилизоваха,точно те приемаха исляма и с чалмите на глави ставаха турски генерали и обучаваха башибозука да пази поробените български територии.Нека да не се заблуждаваме,Западна Европа никога няма да ни подава приятелска ръка или ако го прави,лекичко вече ще ни е подложила крак.
Затова нека не се учудваме на отношението на темерутите от острова,те са си такива,потомци на Джак Изкормвача и Лейди Макбет,мразят всичко живо освен себе си,островитяни с островитянско мислене... 

Искренни поздравления за статията. Адски ми писна да чета как плюят Бербатов нон стоп. Дано в следващите месеци им го върне тъпкано.

Най-точно казаното нещо в цялата статия.И според мен Бербатов не е за Манчестър ,ама те се олияха да го нареждат.......Във всичко това има истина, разбира се. Но тя е твърдо малко, за да отприщва чак такава лавина от гадости.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
здравейте!
Напълно съм съгласен с мнението на 2мата ви, Бербатов е широко упрекван затова че не тича, не се раздава и т.н. Берба е професионалист, има си собствен стил на игра, и не знам за какво ни е на нас българите да го упрекваме, точно обратното, когато е в трудни моменти, а откакто е в Ман винаги е бил под голямо напрежение, да го подкрепим задружно. Защото ще се случи, случката със Стоичков, едно към едно, да хулим и плюем най-големите, които се борят със зъби нокти с големите във футбола, верно не са най-големите, но кои сме ние една малка държавица която едвам свързва двата края, имаме ли друго с което да се гордеем. Или пък е незначителен факта, когато споменеш в чужбина че си българин, и в редом да споменават Берба и Стоичков? Ами така се случва в България, да плюем героите си, тези които са успели с наистина геройски усилия да се измъкнат от сивото ежедневие и да постигнат макар и трудно своите мечти и цели, а не просто безделно да гавръткат поредната бира в кварталното ханче или да се сбият насред центъра в София, участ която споделят много "потенциални" футболни таланти, гении, или както искайте ги наричайте. Берба, Марто, Стенли, Камата постигнаха много, не се знае кога някой ще повтори техните постижения затова трябва задружно и безрезервно да ги подкрепяме, защото долно и подло е да хулиш този който е успял, особено ако е от милата драга татковина 
Затова нека да гледаме напред към успехите на всички български легионери, нека да са ни живи и здрави и все така да радват. А ние поне да покажем малко подкрепа, като фенове и най-вече българи, защото те го заслужават!

Затова нека да гледаме напред към успехите на всички български легионери, нека да са ни живи и здрави и все така да радват. А ние поне да покажем малко подкрепа, като фенове и най-вече българи, защото те го заслужават!
- originalni.be
- Контакти:
Чудя се не ви ли става драго , като видите че в някое супер дерби в Европа излиза нащо момче и то титуляр , номер 9 на гърба в един от най-силните отбори .
Само като го видя и се гордея с него , всеки го псува понеже всички сме по-добре от него вземаме по 1000 лв , той си цъка за по 5.2 млн на година , дай да го плюеме само
Само като го видя и се гордея с него , всеки го псува понеже всички сме по-добре от него вземаме по 1000 лв , той си цъка за по 5.2 млн на година , дай да го плюеме само

ORIGINALNI...BE =)
- Алонсо Кехана
- Контакти:
Томиславе, Томиславе! Чета и се чудя, каква кауза защитаваш?
В какво се опитваш да ни убедиш?
Че Бербатов е добър играч ли? Това ние го знаем!
Но да ни убеждаваш, че е играч оправдаваш парите си, това не го разбирам!
Какъв е приноса на "любимеца" ти в националния отбор? Никакъв!
Да ти изброя ли "решаващите" му голове там? Просто няма такива!
Не ми обяснявай, че в Манчестър от време на време подавал топката и от време на време вкарвал гол! Е, и? Да не сме родени на Острова или в Манчестър та да ни дреме за тия неща? Бербатов вместо половината мач да си оправя диадемата и да си пази маникюра случайно да не го счупи, да се раздава на терена за националния отбор, тогава ще заслужи и обичта и уважението на българските фенове (подчертавам, на българските, защото за английските изобщо не ми пука)! И за каква подкрепа ни призоваваш? Да излезем на протест пред английското посолство ли?
"...И на английски, на испански, на китайски или арабски да е коментара, след гол или пас на Бербатов ясно се чува, че е бългериън...."
Е,и?
Да не би в Бряг на слоновата кост, Камерун или в Того нациите да изпадат в небивал възторг, когато се споменават имената на Дрогба, Ето О или Адебайор, как мислиш? И мислиш ли, че на някой по "белия" свят му пука кой от къде е? Важното е да си върши работата за парите които му се плащат!
А Бербатов в момента не прави това!
Понякога се опитваш да ни казваш, да ни поучаваш, да ни даваш съвети. Благодаря, но нямаме нужда!
Преди доста време един политик ти каза:
"Аре, малко по-скромно"
Помниш, нали? Та и аз сега си позволявам да ти кажа - Аре, малко по-скромно!
Националния отбор е мястото където нашите "гастарбайтери" трябва да се доказват!!!
И не ми трийте мнението!! Не е "демократично"!
В какво се опитваш да ни убедиш?
Че Бербатов е добър играч ли? Това ние го знаем!
Но да ни убеждаваш, че е играч оправдаваш парите си, това не го разбирам!
Какъв е приноса на "любимеца" ти в националния отбор? Никакъв!
Да ти изброя ли "решаващите" му голове там? Просто няма такива!
Не ми обяснявай, че в Манчестър от време на време подавал топката и от време на време вкарвал гол! Е, и? Да не сме родени на Острова или в Манчестър та да ни дреме за тия неща? Бербатов вместо половината мач да си оправя диадемата и да си пази маникюра случайно да не го счупи, да се раздава на терена за националния отбор, тогава ще заслужи и обичта и уважението на българските фенове (подчертавам, на българските, защото за английските изобщо не ми пука)! И за каква подкрепа ни призоваваш? Да излезем на протест пред английското посолство ли?
"...И на английски, на испански, на китайски или арабски да е коментара, след гол или пас на Бербатов ясно се чува, че е бългериън...."
Е,и?
Да не би в Бряг на слоновата кост, Камерун или в Того нациите да изпадат в небивал възторг, когато се споменават имената на Дрогба, Ето О или Адебайор, как мислиш? И мислиш ли, че на някой по "белия" свят му пука кой от къде е? Важното е да си върши работата за парите които му се плащат!
А Бербатов в момента не прави това!
Понякога се опитваш да ни казваш, да ни поучаваш, да ни даваш съвети. Благодаря, но нямаме нужда!
Преди доста време един политик ти каза:
"Аре, малко по-скромно"
Помниш, нали? Та и аз сега си позволявам да ти кажа - Аре, малко по-скромно!
Националния отбор е мястото където нашите "гастарбайтери" трябва да се доказват!!!
И не ми трийте мнението!! Не е "демократично"!

Последна промяна от Алонсо Кехана на 18 яну 2010 01:28, променено общо 1 път.
Браво на Томислав Русев! Напипал е всичи нюанси по случая.
Специално аз не съм плюл Бербатов в този форум. В най-голямата криза съм го защитавал. Днес той потвърди за пореден път, че е нападател с голям голов нюх и финес при отбелязването на гола. Фъргюсън трябва да е луд или много нагъл, за да го продаде.
Специално аз не съм плюл Бербатов в този форум. В най-голямата криза съм го защитавал. Днес той потвърди за пореден път, че е нападател с голям голов нюх и финес при отбелязването на гола. Фъргюсън трябва да е луд или много нагъл, за да го продаде.
Предлагам скъпите английски журналисти да спрат да дъвчат Бербатов и да погледнат как се представя този сезон Роналдо в новия си клуб. Хем по-можещ, хем по-скъп. Ще могат да си критикуват обилно и на воля.
Днес Бербатоя направи силен мач. И нека не се поменава как вкарва само срещу по-слаби отбори. В края на сезона се броят точките, а Бербатов реши мача днес и измъкна МЮ от лошите резултати в началото на годината. 3:0 на хатия изглежда лесен мач, ама съвсем на беше така до 65 минута. Бърнли имаха доста на брой сериозни голови положения и само едно да бяха вкарали ...
Напред и нагоре Митко, ти го можеш, само да си здрав.
[offtopic]Това с крановете за топла и студена вода е наистина ужасно. А на тях не им преви впечатление. Само си предтавете каква мъка е.
[/offtopic]
Днес Бербатоя направи силен мач. И нека не се поменава как вкарва само срещу по-слаби отбори. В края на сезона се броят точките, а Бербатов реши мача днес и измъкна МЮ от лошите резултати в началото на годината. 3:0 на хатия изглежда лесен мач, ама съвсем на беше така до 65 минута. Бърнли имаха доста на брой сериозни голови положения и само едно да бяха вкарали ...
Напред и нагоре Митко, ти го можеш, само да си здрав.
[offtopic]Това с крановете за топла и студена вода е наистина ужасно. А на тях не им преви впечатление. Само си предтавете каква мъка е.

Върни се в “Футбол - България”