Как трябва да изглежда Юнайтед от следващия сезон?
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Как трябва да изглежда Юнайтед от следващия сезон?
Пише се ,че Фърги бил недоволен от отбора и обмисля лятото да прави мащабна чистка койято да засегне и Бербатов също Нани,Андерсон Видич и др.Аз също мисля ,че отбора има нужда от освежаване във всяка 1 зона защото се вижда ,че в момента отбора не е машината от предишните 3 сезона дали заради липсата на Роналдо или може би вече се поизчерпаха играчите.Според мен трябва да се продаде Бербатов не ,че е слаб футболист просто не пасна на отбора , и да се вземе може би Бензема или този Хълк от Порто.Също така Оуен да се продаде!Отзад централната двойка трябва да е друга от догодина защото Рио Фърдинанд колкото и да е опитен постоянно е контузен и не може да се разчита на него.Видич също мина зенита си според мен в по сериозните мачове се пропуква а и също е често контузен.Как мислите вие по въпроса?
Re: Как трябва да изглежда Юнайтед от следващия сезон?
Със сигурност нещата трябва да се изградят отколо Бербатов, но и да имат силни халфове. Сега нямат никакви.
Бербатов къв ще го раздава ? Защото той освен да подаде 2-3 паса на мач друго не прави.Fichango написа:Със сигурност нещата трябва да се изградят отколо Бербатов, но и да имат силни халфове. Сега нямат никакви.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
-
- Контакти:
Както и да изглежа,но без Бербо просто нестава т.е голям играч е но не е за М Юн.Мъчи себе си,Съра и най вече феновете 

.
Последна промяна от Awesome на 01 яну 2011 11:48, променено общо 4 пъти.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Бербатов трябва да остане! Съра трябва да взема един класен халф и един защитник. 

Горе някой спомена Бербатов освен 2-3 паса друго неможе , ами да ти кажа честно стига от тия 2-3 паса да става гол му стига
Трябват играчи наистина 

Берба,Нани и Оуен вън.Новото нападение е:Бензема-Хълк-Руни и Бен Арфа.Ако някой има нещо против и е за Берба да остане,трябва да се лекува.Форза Juve

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
forzajuve написа:Берба,Нани и Оуен вън.Новото нападение е:Бензема-Хълк-Руни и Бен Арфа.Ако някой има нещо против и е за Берба да остане,трябва да се лекува.Форза Juve
[offtopic]Дай адреса на лекаря и отивам веднага!!!!Поредното много остроумно мнение!!

- JohnnieWalker
- Контакти:
Юнайтед имат нужда само и единствено от плеймейкър ! И да разкарат всичките боклуци като Валенсия, Нани, Оуен, Обертан и т.н. Тези хора само теглят отбора назад. Едните защото просто не стават и никога няма да стават. А други (Оуен) защото само точат касата на клуба ! Мразя Юнайтед ама това е мнението ми