Сър Алекс: Виновници да за мача с Лийдс, са Бербатов и Невил
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Сър Алекс: Виновници да за мача с Лийдс, са Бербатов и Невил
Съгласен съм с Алекс Фъргюсън, че дяволите се издъниха срещу Лийдс.Нормално е за мениджъра да е бесен на играчите си.Но разбрах, че приема като главни виновници Бербатов и Невил.Добре, гледах мача и видях слаб Ман Юнайтед, вярно, че и на Бербо не му беше ден.Но видях и, че пусна 3-4 добри паса към Руни и Оуен.Двамата от своя страна изпуснаха няколко 100 % положения включително и Фабио, но за никой от тях не е споменато, че ще бъде изгонен от състава.... И се чудя аз ли не съм наред...споделете и вие вашите мнения.
Re: Нормално ли е ?!
Загубата си е загуба и е трудно да виниш само 2-3.Целия отбор има вина,ся че Бербо е дал 2-3 паса не го отличава кой знае колко в този мач нито пък го прави,че е играл добре.Един Браун направи куп грешки и не само той,но такива играчи не са играли от много време насам и липсата на игрова форма си оказва влияние.Да,Руни изтърва много,но той е най-важната фигуря в момента в МЮ и не може само заради един мач да бъде хулен-я си спомнете колко мача ни извадиsavatabs написа:Съгласен съм с Алекс Фъргюсън, че дяволите се издъниха срещу Лийдс.Нормално е за мениджъра да е бесен на играчите си.Но разбрах, че приема като главни виновници Бербатов и Невил.Добре, гледах мача и видях слаб Ман Юнайтед, вярно, че и на Бербо не му беше ден.Но видях и, че пусна 3-4 добри паса към Руни и Оуен.Двамата от своя страна изпуснаха няколко 100 % положения включително и Фабио, но за никой от тях не е споменато, че ще бъде изгонен от състава.... И се чудя аз ли не съм наред...споделете и вие вашите мнения.

Нещата са много прости. От Бербатов се очаква да вкарва голове, да се бори за победите на Юнайтед. Това не е Тотнъм, не е Байер Леверкузен, където всички играеха за Бербо. В Юнайтед трябва да се бориш във всеки един мач на 10000000 процента. Бербатов е страхотен футболист, но все още не може да се адаптира към изискванията на Алекс Фъргюсън. Шотландецът не прости на Нистелрой, който беше машина за голове и го изгони, какво остава за Бербо?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- deepblue1963
Потвърди се истината,че,общо-взето,ако Руни няма ден,никой не може да спаси Ман Юн.Нито Бербатов,нито Мербатов.И още нещо-те затова ли платиха 30млн.-за да дава 2-3 паса на мач?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Да напълно съм съгласен Руни и Оуен се скъсаха да бъркат а накрая само Бербатов виновен не е честно.
така е съгласен съм, че бербо не игра хубаво, но ако руни и оуен си бяха реализирали положенията щеше да е различен изхода от мача
savatabs написа:Съгласен съм с Алекс Фъргюсън, че дяволите се издъниха срещу Лийдс.Нормално е за мениджъра да е бесен на играчите си.Но разбрах, че приема като главни виновници Бербатов и Невил.Добре, гледах мача и видях слаб Ман Юнайтед, вярно, че и на Бербо не му беше ден.Но видях и, че пусна 3-4 добри паса към Руни и Оуен.Двамата от своя страна изпуснаха няколко 100 % положения включително и Фабио, но за никой от тях не е споменато, че ще бъде изгонен от състава.... И се чудя аз ли не съм наред...споделете и вие вашите мнения.
Абе нали като един отбор пада всички са виновни не само единици че берба нищо не направи във пореден мач всички го видяхме ама и руни изпусна бая иначе лийдс си биха заслужено

- deepblue1963
biser31 написа:savatabs написа:Съгласен съм с Алекс Фъргюсън, че дяволите се издъниха срещу Лийдс.Нормално е за мениджъра да е бесен на играчите си.Но разбрах, че приема като главни виновници Бербатов и Невил.Добре, гледах мача и видях слаб Ман Юнайтед, вярно, че и на Бербо не му беше ден.Но видях и, че пусна 3-4 добри паса към Руни и Оуен.Двамата от своя страна изпуснаха няколко 100 % положения включително и Фабио, но за никой от тях не е споменато, че ще бъде изгонен от състава.... И се чудя аз ли не съм наред...споделете и вие вашите мнения.
Абе нали като един отбор пада всички са виновни не само единици че берба нищо не направи във пореден мач всички го видяхме ама и руни изпусна бая иначе лийдс си биха заслуженоИ съра се изцепи че рефера е свирил безобразно като е дал само 5 минути добавено време
![]()
Явно трябваше да се играе до гол на юнайтед
При Руни нещата стоят така:след като от началото на сезона носи отбора на гърба си,не може ли в един мач да пропусне?Докато при Бербатов нещата стоят така:не може ли в един мач да вкара?Кога за последно Бербатов е донесъл победата за отбора?Лесно е да вкараш 3-я гол на Портсмут и 4-я на Уигън...

ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
+1 Не знам докога ще го оправдават с това ,че бил подал 2-3 паса ......Неговата работа е да вкарва не да подава!!!dodo7271 написа:Нещата са много прости. От Бербатов се очаква да вкарва голове, да се бори за победите на Юнайтед. Това не е Тотнъм, не е Байер Леверкузен, където всички играеха за Бербо.............
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
-
- Контакти:
Бербатов е страхотен талант,но няма сърце,да играеш за Манчестер ти трябва такова!
Незнам какво сте гледали момчета? Но при страхотният пас към Руни ,забрави да се затича и да го дублира ,вижте добре,ако се беше размърдал на Руни нямаше да му се налага да игре сам при положение че всички защитници се втурнаха към него! При гола на Лиидс кой лекомисленно загуби топката ?Уелбек се опита да му поправи грешката ,а нашето тарикатче гледаше отблизо!
Незнам какво сте гледали момчета? Но при страхотният пас към Руни ,забрави да се затича и да го дублира ,вижте добре,ако се беше размърдал на Руни нямаше да му се налага да игре сам при положение че всички защитници се втурнаха към него! При гола на Лиидс кой лекомисленно загуби топката ?Уелбек се опита да му поправи грешката ,а нашето тарикатче гледаше отблизо!