Аврамов и Краси Кръстев преминават в Черно Море
Бившите футболисти на Ботев Георги Аврамов и Красимир Кръстев са почти сигурни нови попълнения на Черно море, съобщи Гонг. Към двамата ще започнат подготовка с "моряците" на 7 януари. Кръстев и Аврамов все още не са договорили личните си условия с варненци, нито срока на евентуалните си контракти.
Двамата ще преминат без трансферна сума в Черно море. Кръстев разтрогна договора си с Любимец по взаимно съгласие и е свободен агент, а Аврамов, който през есента игра в Спартак Пловдив, се е договорил с шефовете на гладиаторите да бъде пуснат без финансови претенции при добра оферта.
Инфо за Георги Аврамов
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0% ... 0%BE%D0%B2
Инфо за Краси Кръстев
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1% ... 0.BD.D0.B8
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Последна промяна от fena_1912 на 30 дек 2009 17:30, променено общо 1 път.
- The Sailor Man
Re: Аврамов и Краси Кръстев преминават в Черно Море
Интересни имена,които нищо не ми говорят.Не е ясно и като какви се изявяват на терена,нито възрастта им.Не ми звучат никак сериозно и надали са играчи на високо ниво.Може да имат качества,явно са наблюдавани,но нереално да гоним Купа с играчи от Б група 

Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
Знам, че бяха в Ботев миналата година, като имена ги знам, но не съм особено запознат с качествата им. Нека някой фен на Ботев да даде малко инфо за тях, ще му бъда много благодарен. 

До колкото имам впечатления не са лоши играчи, но не смятам, че ще имат някаква ключова роля в Черно море. Аврамов играе като ляв халф, а Кръстев като десен. Честно казано, не виждам отборът да има нужда от точно такъв тип футболисти. По-добре да търсят един остър нападател, който да бъде партньор на Манолов и два здрави бека.
Полузащитници ... кога ше си вземете нападател .. аз тва го чакам от 2 години защото хубавия отбор на Черно Море загина заради липса на нападателна мощ ..
Jord написа:До колкото имам впечатления не са лоши играчи, но не смятам, че ще имат някаква ключова роля в Черно море. Аврамов играе като ляв халф, а Кръстев като десен. Честно казано, не виждам отборът да има нужда от точно такъв тип футболисти. По-добре да търсят един остър нападател, който да бъде партньор на Манолов и два здрави бека.
Точно обратното Аврама е от дясно а Кръстев от ляво. Аз лично харесвах Кръстев много повече. Могат я но не бяха постоянни. Особено като не им се плаща

- The Sailor Man
Постовете им в Черно Море са добре попълнени - отляво Тошко Колев досега чакаше шанс,не може да спреш младежки национал за сметка на 26-27 годишен играч от Б група,при това на тази позиция блестящо се изявява Дани Георгиев,а и Юруков се връща....отдясно Ели Маркес направи чудесни мачове,а и Дани Георгиев тука си играе...не знам...във всички случаи по-добре тези отколкото Заабуб,но за Купа трябва повече и най-вече качество.Нападателя не го мислете,от Левски ще е,гледам извиваме ръце за Кривчо
.За което евала,трябва да се покаже,че никой,ама абсолютно никой не може да си прави схеми извън тези на клуба.Никой,дори и Кривчо който беше вся и всьо,ама излезе неблагодарен...сега да чака на Батков,ние чакаме Еньо или Христов в замяна 

Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
Посредствени играчи за "А' група , като цяло имат бързина , някаква техника , но не са нищо кой знае какво , но определено са класа над Георги Андонов когато се отървахме , така де отиде при вас преди години.
Нямаме нужда от тези....нито млади, нито перспективни, нито доказани.... по-добре да си налагме юношите!