Притча:
Прибира се един философ у дома, отруден и потен. Жена му го пита:
-Защо изглеждаш така? Какво се е случило?
-Мани жено с прости хора спорих!!!
Прибра се един Българин, подарили му диамант, два месеца по-рано го целили с камъни, дава интервю за вестник Труд. Ето част от него:
"- Сега отборът ви бие наред, много ви хвалят, ама английският ви бил смешен, коментират у нас.
- Много важно! Не си гледат голите задници, а се правят на полиглоти. След всеки мач давам интервюта в ефир и никой в ЮАР не се е заяждал с мен. Мога да говоря на испански и да използвам преводач за английски, но предпочитам да се справям сам. И с грешки или без грешки се справям, докато други цял живот ще гният в калта от завист и злоба. А, щях да забравя - ако искат, могат да дойдат и на перфектен английски да им тегля една майна."
Текста е взет от сайта на gong.bg.
Ето ме! Теглете ми една майна г-н Свиничков. Знайте аз открих вашето интервю и го публикувах в Интернет, което предизвика последваща буря от коментари и ТВ излъчвания. Искам да ви кажа, че може да се въргалям в кал, но не съм заслепен от собствената си посредственост. Успеха не е оправдание за неандерталски, още по-малко може да бъде повод за квалификации по адрес на хора, които са ви направили онова което сте. Защото ако не бяха феновете....
Та искам да ви дам един съвет. Подобен съвет дадох преди време на вашия колега Любо Пенев, за съжаление се оказах прав.
Г-н Стоичков свийте перките и наблегнете на работата, вземете си преводач, или говорете директно на испански за да ви разбират всички по-добре. Вашата харизма ще се изчерпа в спортно-технически план съвсем скоро и тогава ще трябва да се работи (както ми се налага да работя аз с гол гъз в калта). Ако не сте подготвен за това ще летят псувни, но вие разбира се сте полиглот и ще ги разберете.
Благодаря за целувките!
Силния вятър и простия човек нищо не може да ги спре!
оригинала на статията тук
http://lpool.blog.bg/lichni-dnevnici/20 ... vek.462330
Задника ми може да е гол, но ти си прост човек!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Задника ми може да е гол, но ти си прост човек!
Виждам, , че авторът е от тъпите абУригени, които е визирал Ицо и умира от яд, когато Стоичков му казва какъв е и че не стават за нищо освен да се дави в лигите си и да мечтае поне за една стотна от успехите, които е постигнал. Правилно си се визирал в тази притча. Винаги ще си останеш прост.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Някой да я изтрива или заключва тази тема
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- mertezaker
- Контакти:
Злобен идиот

Айде стига плюхте по Стоичков беее !

Стига с тоя английски ! Вие като го знаете перфектно този език да не сте постигнали кой знае какво в тоя живот ... Освен, че сте роби като родителите си ... А роби ще бъдат и децата ви !!!

Стоичков беше гениален български футболист и е прославил България много повече от всеки друг българин !
Езикът, на който Стоичков трябва да говори задължително е футболният !!! С него той се справя чудесно ! ... Другите езици не са задължителни за един футболен гений !

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
На ревностните защитници на простотиите на Стоичков искам да кажа,че когато някой обиди мен,семейството ми и държавата ми,аз не мога да му кажа,браво,ти си велик,аз съм едно нищо,дръж се както си искаш с мен или със сънародниците ми.Егати тъпанарят трябва да си,за да защитаваш тези олигофренски прояви на един иначе велик бивш футболист.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Веднъж написах ще го кажа пак не плюйте Ицо господа журналисти, защото лятото на световното пак него ще гоните за интервю и пак неговото име ще ви отваря доста врати в ЮАР, ами ако вземи наистина да ви тегли една майна и лятото кво ще правите бе.
Това, че задника ти е гол и сам си го признаваш е видно за всички. Остава скрито за нас защо таиш такава омраза? И защо си се вкопчил в интервютата на Стоичков? Ето стана известен с това, че ти си пуснал клипа с интервюто. ЧЕСТИТО! Радвай се на тази еднодневна слава. Това ще ти остане... Ааааа да И ГОЛИЯ ЗАДНИК. А Стоичков ти го каза ... обади му се и ще ти тегли една на перфектен английски. ЗАСЛУЖАВАШ СИ ГО
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Да напсуваш собствената си родина е престъпление !!! А Стоичков го е правил неведнъж - за това ли да го уважаваме
Направо - да речем - че не знам кой е Стоичков . От вас научавам колко е велик и тн - но щом чуя - че е говорил против родината си - аз ще си създам най-точна преценка за него - в случая крайно негативна !!!

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Върни се в “Футбол - България”