За разлика от теб смятам че няма никакво значения ,от каква националност ,раса и вероизповедание е фен на един отбор.Нима феновете на Манчестър са само чистокръвни англичани .Или на Реал ,Ювентус ...Как мислиш (ако имаш с какво ) лошо ли е да имаш повече фенове .Или в теб напират мисли(забравих ,че нямаш с какво) за чиста арийска раса. Спомни си думите на Дякона за хората ,който живеят в България.
hard, чудно ми е от къде имаш желание да се занимаваш с тези хора
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал. Джон Фицджералд Кенеди
hard не разбирам защо се засягаш,след като аз просто честитя празника на феновете на ЦСКА които изповядват Исляма.Но не ти трябва да покажеш свинското в теб и започваш да квалифицираш хората.Та значи аз ако съм "плиткоумен",то ти приятелю трябва да имаш акъл колкто едно прасе(извинявам се на животното).Сега празнувай си празника и не се засягай.На 3 март можеш да ми честитиш националният празник както аз ти честитя вашият Байрям.ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ