изпращаме най лошата футболна година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kishe
Контакти:

изпращаме най лошата футболна година

Мнениеот kishe » 23 дек 2009 13:17

според мен тази година е най лошата за футбола ни но перуката си знае неговото.клубните отбори под всяква критика моя любим ботев пловдив копае дъното от години благодарение на селския пумак който упорства да се рздели с акцийте си.други отбори също са пред фалити и разпад(берое,родопа,спарак варна и много други).националния отбор нямам думи щом и от кипър ни слагат 4 скоро си мисля че ще треперим и когато играем с андора.базите никакво развитие министър след министър обещава светло бъдеще ама на пак ще намеся моя любим отбор и стадиона му като там неизвестноста е пълна а от 8 години има решение да се даде на общината и той да реши да го даде на концесия това забавяне си има и хубавта страна че ако селския беше взел стадиона на концесия нямаше да се отървем никога от тази гад мръсна.гледам другите президенти какво правят един батков се гаври с легендаите и те застават срещу него но и там скоро той ще остане сам гледам от вчера и гонзо е прротив него а там аферите се по една на седмица кзанаска и др.ми и цска са е закъшили ама няма смисъл а и не ме интересуват другита отбори,но защо пиша неможе ли да се организира нациоанален митинг за всички фенове както протестират полоцай,кравари,учители и др и да се изиска генерално решение от държавата със собственоста на стадионите,тези който дават пари да са напълно изрядн към бюджета и няма да се стига до такива ситуаций като в ботев незнам колко години му се прави компромис на този гад мръсна христолов и сега клуба е не продаваем, има и още проблеми да се нищят ама тези са наболели и мисля че сега е времето
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: изпращаме най лошата футболна година

Мнениеот crap » 23 дек 2009 14:03

Всичко си му е наред на футбола, просто хората ги мързи да играят.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 23 дек 2009 18:20

Прав е автора на темата.Особено за клубния ни футбол и простотиите които го съпътстват и ги е споменал,в поста си.Отделно за националния,нямам думи.Мъри надмина Стоичков с глупостите си,начело на отбора.А загубата с 4:1 от Кипър...не се нуждае от коментар.Но за Перуката и другите ливади край него,това няма никакво значение.Както и неоправдания,според мен оптимизъм от страна,на застъпниците на Мъри.
Само Черно море.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 23 дек 2009 19:43

Много сте черногледи!!!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
soUman
Контакти:

Мнениеот soUman » 19 яну 2010 16:22

crap написа:Всичко си му е наред на футбола, просто хората ги мързи да играят.

Фактът, че хората ги мързи не е ли проблем с българският футбол? Има още доста години докъто нещо се подобри изобщо. Хората, които притежават гоелмите ни клубове (Левски, ЦСКА, Литех,Локотата и още някой) не могат да разберат, че добрата инвестиция е тази инвестиция, която се връща в дълъг план! Те искат бързо да си върнат парите. Както се казва, от днес за утре... (Пример е господин Батков, след големите успехи на Левски в евротурнирите, той се полакоми (понеже цената на повечето футболисти се увеличи поне двойно) да продаде всички. И след това какво? След Мъри Стоилов, само и само да спести пари назначи вторият треньор до тогава, Кокала... Той става само за втори треньор, както се и видя..

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Мнениеот aide_morqci » 21 яну 2010 17:05

Аз не помня година в която съм се отказвал да гледам националния ни отбор.Изкам лично да благодаря на тримата тенори на националния ни отбор за това:Наско,Мъри и Боби.Благодаря на тримата за най резилната ни година.Да сте живи и здрави :)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 яну 2010 20:24

aide_morqci написа:Аз не помня година в която съм се отказвал да гледам националния ни отбор.Изкам лично да благодаря на тримата тенори на националния ни отбор за това:Наско,Мъри и Боби.Благодаря на тримата за най резилната ни година.Да сте живи и здрави :)

Абе,човек,стига си говорил глупости,бе,резилите при Стойчо,Пламен и Стоичков по-лесно ли ги прие?Егати,явно националният селекционер трябва да е цесекар,за да има мир.Просто червеното повече се харесва явно на т.нар. "неутрални" фенове,които май хич не са неутрални,ами имат лек червен афинитет?Дали е така :?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 23 яну 2010 11:28

acmilan написа:
aide_morqci написа:Аз не помня година в която съм се отказвал да гледам националния ни отбор.Изкам лично да благодаря на тримата тенори на националния ни отбор за това:Наско,Мъри и Боби.Благодаря на тримата за най резилната ни година.Да сте живи и здрави :)

Абе,човек,стига си говорил глупости,бе,резилите при Стойчо,Пламен и Стоичков по-лесно ли ги прие?Егати,явно националният селекционер трябва да е цесекар,за да има мир.Просто червеното повече се харесва явно на т.нар. "неутрални" фенове,които май хич не са неутрални,ами имат лек червен афинитет?Дали е така :?

Не,acmilan.Просто на чивек му писва с години да гледа едно и също.Аз също гледам оттук оттам нац.тим,след хикса с Ейре тук,ама...на мен ми писна,да се излагаме 6 години подред.Казвал съм и друг път,ако ще и Дядо Коледа да е треньор на отбора,искам той да играе добре и да се класира.Дори и да пропуснеш някой голям форум,не е голяма болка,ако си се борил и представил добре в мачовете,а не да се излагаш като кифладжия,с равенствата с Албания(и двата хикса),ремитата с Грузия(там,добре че ни измъкна Жоро вратаря,че резила щеше да е по-голям) и Ейре тук и разгрома от Кипър или първото полувреме с Черна гора тук,когато само вратаря и лудия ни късмет ни спасиха от резултат 0:2 или по-голям резултат.Ако искаш мога да ти кажа,как съм гледал националния оттук оттам,след равния с ирландските галоши.Имам слушалки на GSМ-а и слушам мача или следя сайта на Гонг,на първото полувреме с Ч.гора.После гледах втората част,някъде от 60-та минута нататък.
Само Черно море.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 23 яну 2010 20:17

garfild8 написа:
acmilan написа:

Не,acmilan.Просто на чивек му писва с години да гледа едно и също.Аз също гледам оттук оттам нац.тим,след хикса с Ейре тук,ама...на мен ми писна,да се излагаме 6 години подред.Казвал съм и друг път,ако ще и Дядо Коледа да е треньор на отбора,искам той да играе добре и да се класира.Дори и да пропуснеш някой голям форум,не е голяма болка,ако си се борил и представил добре в мачовете,а не да се излагаш като кифладжия,с равенствата с Албания(и двата хикса),ремитата с Грузия(там,добре че ни измъкна Жоро вратаря,че резила щеше да е по-голям) и Ейре тук и разгрома от Кипър или първото полувреме с Черна гора тук,когато само вратаря и лудия ни късмет ни спасиха от резултат 0:2 или по-голям резултат.Ако искаш мога да ти кажа,как съм гледал националния оттук оттам,след равния с ирландските галоши.Имам слушалки на GSМ-а и слушам мача или следя сайта на Гонг,на първото полувреме с Ч.гора.После гледах втората част,някъде от 60-та минута нататък.

Мислиш ли,че и на мен не ми е писнало вече,но какво да направим?Да натурализираме националите на Бразилия и да сложим Капело за селекционер,та да имаме най-добрите футболисти и треньор ли?Подкрепям винаги България и това е.Не се отричам обаче за думите си,свързани с пристрастието на някои уж неутрални фенове.Иначе идеята Дядо Коледа да е треньор на националите е много яка :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 23 яну 2010 21:04

acmilan,съгласен съм с пристрастията на някои неутрални фенове.Но само не слагай колегата aide_morqci сред тях.Той си е черноморец.
p.s.А за Дядо Коледа импровизирах. :)
Само Черно море.

Върни се в “Национален отбор”