Челси – Портсмут

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Челси – Портсмут

Мнениеот battlestar31 » 16 дек 2009 10:15

Това си е дерби :) Лидера в лигата срещу последния :lol: Аз залагам на хикс :roll:

Потребителски аватар
love_hurts

Re: Челси – Портсмут

Мнениеот love_hurts » 16 дек 2009 10:31

Мене ми се вижда също като равен този мач. Челси както винаги издъхват по Нова година. Анчелоти е смешен треньор и той може да си отиде на "зимната пауза" :lol:, като предишния ;)
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 16 дек 2009 10:37

1-1
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 16 дек 2009 10:56

Ха ха ха.
Безпроблемно 2:0.
Свалете си очилата бе хора.Издъхвали били това да не България. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

yarkost
Контакти:

Мнениеот yarkost » 16 дек 2009 12:05

Челси вече няма накъде да ходят и требва да бият. Дрогба и Анелка напред са безкомпромисни ма защитата и Чех допусна доста нелепи грешки. Портсмут са доста прилични в атака, но в защита зейват големи празнини от които отлично се възползва Юнайтед който им наниза 4 гола. Прогнозата ми за Челси – Портсмут е:

3-1 или 4-1

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Мнениеот battlestar31 » 16 дек 2009 12:34

yarkost написа:Челси вече няма накъде да ходят и требва да бият. Дрогба и Анелка напред са безкомпромисни ма защитата и Чех допусна доста нелепи грешки. Портсмут са доста прилични в атака, но в защита зейват големи празнини от които отлично се възползва Юнайтед който им наниза 4 гола. Прогнозата ми за Челси – Портсмут е:

3-1 или 4-1

Дрогба е контузен и няма да играе в мача :!:

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 16 дек 2009 12:53

Значи понеже Челси са статистически отбор да им кажа че Помпи имат 4 точки от два мача (от както ги разгромихме в първия мач на Грант на техния стадион), така че първия вс последния или елиън вс предатор или както ще да е, няма да ви е лесен мача особенно като Кинг Конг го няма и Калу също и отпред ще сте с Малуда и Анелка а пък те са французи дето малкото им име не е Ерик, така че всичко може да се очаква. :lol:
Доказано е също че срещу мощни физически халфове, който Помпи са само такива средната ви линия 32 год Балак, Деко, Лампард трудно се справя, справка Уиган и като счетем че защитата е слаба ракия последните мачове.

Естествено това всичко важи ако Гранд не реши да пусне мача, което най-вероятно ще се случи, за да не се налага след края на мача да успокоява Тери на ушенце както един друг мач. :lol:
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 16 дек 2009 13:27

Очаквам доста тежък мач за сините от Лондон. Минус в срещата ще играе липсата на Дрогба, а и Грант е добър тренер и според мен има с какво да изненада бившият си тим. Все пак съм пристрастен и ще кажа 3-1, но и равният резултат е напълно възможен.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
WestCoast2
Контакти:

Мнениеот WestCoast2 » 16 дек 2009 15:51

Челси ще спечелят без проблеми :arrow: 3:0
Единство в делата,
дързост в душата,
с Левски в сърцата!

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 16 дек 2009 16:53

Фен съм на МЮ, но тук се заяждате типично по български с отбори от премиершип Челси са много класи над Помпи и ще ги разгромят за съжеление на този етап ние не успяхме да се възползваме от техните грешки и вместо да се изравним с тях по точки ние и дадохме да увеличат преднината си, а това не говори добре защото обикновенно другите ги правят тези неща не и МЮ грешките на Челси като последните 2 няма да са още много да знаете.

Върни се в “Челси”