Искам съвсем човешки да благодаря на БФС и в частност на Боби Михайлов за това че махна Димо Момиров от този пост!Омръзна ми да слушам как Черно море е бил подпиран във всички мачове в които е участвал.Надявам се от сега нататък да не сме така подпирани,а рязани както е било винаги до сега.Интерес буди факта че непосредствено след изиграването на този мач беше свикано спешно събиране на изпълкома и взеха това решение веднага.Никога не съм бил фен на Момиров.Но е факт че се опита да работи.Сега се връщаме там откъдето тръгнахме.Мисля си че още предишната смяна беше безсмислена.И с тази ще е така.Смисъл ще има само за моряците,че се отърваваме от сянката на един човек,който беше нарочен за помагач на Черно море и за Левски,защото при тях всичко ще си бъде както винаги е било.С новия шеф на съдиите ще има съвсем леки подпирания,колкото да откажат другия отбор да играе.Е,когато не става с леки,започват с по тежки такива,но това на сините фенове не им прави никакво впечатление.Защо ли?Сега искам да изразя благодарност на всички фенове които заеха правилна позиция,включително и на тези от ЦСКА.Изключвам неадекватната медийна изява на Дучето.Но поне и червените фенове му показаха по форумите какво мислят за него.Сега ще копна едно изказване от ОЛЕ.бг.Извинявам се на аудиторията че е анонимно.
"Ако Д. Момиров не се е справил със задачите си питам аз Наско Раев и Мъди Бостанджията с какво се справиха че са още начело на нац. отбор? Даже Сан Марино няма да пусне 4 гола на Кипър. С какво са се справили тези нещастници бе, говедо с перука? Налагат млади футболисти? Зета не е вече млад, ама за сметка на това си е същия боклук. Сърмовци, Гаджевци, Иван Ивановци, Коста Яневци, Иван Стояновци... това какво е бе, травестит? Плешивите дерибеи ако имаха дъщери и те щяха да са в нац. отбор. Ами ти, Боби и нещастните членове на лицензионната комисия с какво се справихте? В коя група трябваше да играе ЦСКА Септемврийско Знаме? Защо с Пирин и Спартак Плевен се постъпи по друг начин? Защо и с нашия Спартак ще стане така? Имат по- големи дългове ли? Не е това- просто ти си к***а без коса. Защо Ботев и Локо Пд са постоянно наказани да не играят в Пловдив? Защо преди години ЧМ игра 9 мача поред извън Варна? А в София по същото време убиха човек и осакатиха друг. Вие какво направихте по въпроса? Защо постоянно се отлагат мачове на Левски Спартак? Знаеш защо- за да се наредят като му дойде времето. Защо ходиш само на мачове на Левски Спартак? Защо не отидеш в Пловдив, Перник или Варна? Защото те е страх. Беше голям вратар. Обаче си още по- голяма п**ка. Другия плешив (кмет на циганския град) пък никога не е бил футболист. Във кой отбор освен Сливен го помнят този? И ако го помнят- с какво? Ето, сега угодихме на Левски. А като дойдат напролет и пак ги утрепем кого ще махаме тогава? Прави си там свирчоците на орденоносци, доносници и ибрикчии и да не ти пука- и комунистическия, и милиционеркия тумор са ти благодарни. Няма кой да те мръдне."Мисля че човека написал тези думи,изразява позицията на милиони фенове,които не са фенове на ,,правилния" отбор.Не искам левскари да ми отговарят,защото тези хора с много малки изключения не знаят какво приказват.Имах пуснат един въпрос в една тема.Получих отговори,кой от кой по цветущи,но нямащи връзка с моя въпрос.На който така и не бе отговорено.Ще използвам тази моя тема и ще го задам отново.Нека да видим отново какви ще бъдат отговорите.Ще пиша умишлено с големи букви.НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА И ГОНЗО И ЗДРАВКОВ ЗАПОЧНАХА ПО ЕДИН И СЪщИ НАЧИН.ДО 15 МИНУТА Е ТРЯБВАЛО ДА ПОКАЖАТ ПОНЕ ТРИ КАРТОНА НА ЧЕРНО МОРЕ.ГЛЕДАЙКИ ВНИМАТЕЛНО МАЧА И ПОВТОРЕНИЯТА ПО ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ МЕДИИ СТИГНАХ ДО ИЗВОДА ЧЕ НА ДАНИ ГЕОРГИЕВ НАИСТИНА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ПОКАЖЕ ЖЪЛТ КАРТОН.КЪДЕ СА ОСТАНАЛИТЕ ДВА КАРТОНА,ТАКА И НЕ РАЗБРАХ.НО ПОНЕЖЕ щЕ ДЕЛИМ МАЧА НА ПАРЧЕТА,НЕКА И АЗ ДА ПОСТЪПЯ ТАКА.ЧЕРВЕН КАРТОН НА РАБЕХ 16 МИНУТА/ИЗВИНЕТЕ МЕ АКО ГРЕША С ЕДНА-ДВЕ МИНУТИ/.СПОРЕД ГОНЗО И ЗДРАВКОВ,А И СИНИТЕ МЕДИИ БЕЗСПОРЕН ЧЕРВЕН КАРТОН!КАКВО СЛЕДВА СЛЕД ТОЗИ КАРТО В ЕДНА БЯЛА ДЪРЖАВА?АМИ РАБЕХ ИЗЛИЗА И МАЧА ПРОДЪЛЖАВА.ОБАЧЕ НА ТИЧА СТАНА НЕщО ДРУГО.ИГРАЧИТЕ И ТРЕНЬОРИТЕ НА ЛЕВСКИ ВКУПОМ СЕ ВТУРНАХА КЪМ СЪДИЯТА ДА ИСКАТ ОБЯСНЕНИЕ.КАТО ЕДИН ОТ ТЯХ СИ ПОЗВОЛИ ЛУКСА ДА УДАРИ СЪДИЯТА С ГЛАВА.ОСВЕН ОСТАНАЛОТО БЛЪСКАНЕ НА СЪщИЯ.СПИРАМ ДО ТУК.МОЛЯ ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ ЗА СЛУЧКАТА.МОЕТО ОБЯСНЕНИЕ Е ЧЕ ТОВА Е ПРОВОКАЦИЯ НА ЛЕВСКИ В СТИЛ НАЙ-ДОБРИТЕ МИЛИЦИОНЕРСКИ ГОДИНИ.ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е СЛЕДСТВИЕ.СЪДИЯТА ТРЯБВАШЕ ДА ИЗГОНИ И МИНЕВ И МЕЧО.ПОСЛЕ КАКВО щЕШЕ ДА СТАНЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ.НО НЯМАШЕ ДА ИМА МИТИНГИ И РЕВ ПО МЕДИИТЕ.ЧАКАМ АДЕКВАТНИ ОТГОВОРИ.щЕ МОЛЯ ДА СЕ ОГРАНИЧИТЕ ДО ТЕЗИ ИЗЛОЖЕНИ ОТ МЕН ФАКТИ.НЕ НАМЕСВАЙТЕ ДРУГИ МАЧОВЕ И ВРЕМЕВИ ОТРЯЗЪЦИ СЛЕД ЧК НА РАБЕХ.
Благодаря на БФС за освобождаването на Димо
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Благодаря на БФС за освобождаването на Димо
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Re: Благодаря на БФС за освобождаването на Димо
пия на теб ще ти кажа, че левски за един отменен гол свалиха момиров, а след миналогодишното колене на антон генов, и то именно на мача Черно море Ботев Пд, нямаше дори наказание за международния ни съдия, аз такова съдийство никъде не съм виждал, имаше поне 40 явни нарушения които бяха отсъдени с/у Ботев, разрови се, и провери дали лъжа, мача е от пролетния полусезон, завърши мисля 1-0 за Черно море
Подкрепям те колега моряк.Тотално си прав.И на мен ми е хубаво сега,че Димо вече го няма да не казват че сме просперирали заради него.Нека сега,новия ако успее някак си да оправи съдиите,от Герена да се кротнат.
Последното много ме съмнява.

Само Черно море.
Като ги бием напролет на Тича пак съдийската комисия ще се смени.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
- Sagittarius
more написа:Като ги бием напролет на Тича пак съдийската комисия ще се смени.
Както говорихме сега преди мача - чужд арбитър.Точно така,чужд арбитър напролет,смазваме ги с 5:0 и правим плачковците им дармадан,цяла България ще им се подиграва тогава.Задължително чужд арбитър напролет

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
да сме живи и здрави само,като продължим да ги пердашим,да видим кой ще е виновен тогава,още по-голям цирк се очертава,мечките ги сменят-ама мечкадаря е същия,

Последна промяна от thebully на 15 дек 2009 10:55, променено общо 1 път.
HASTA DE LA VICTORIA
Sagittarius написа:more написа:Като ги бием напролет на Тича пак съдийската комисия ще се смени.
Както говорихме сега преди мача - чужд арбитър.Точно така,чужд арбитър напролет,смазваме ги с 5:0 и правим плачковците им дармадан,цяла България ще им се подиграва тогава.Задължително чужд арбитър напролет
Горкия Мишел Платини как ще се спасява от синия рев!
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
more написа:Sagittarius написа:more написа:Като ги бием напролет на Тича пак съдийската комисия ще се смени.
Горкия Мишел Платини как ще се спасява от синия рев!
Милия Мишел Платини.Какви ли ще ги върши тогава?Той е следващия,който ще отнесе синия рев

Само Черно море.
шоуто трябва да продължи -задължително,за това в петък 18.12.2009(жребия за купата)господата от другия гранд,може да заповядат на Тича напролет,да ги прослушаме и тях,

HASTA DE LA VICTORIA
Sasho1914 написа:Пази Боже сляпо да прогледа!
Без съдийска подкрепа се видя само преди 3 седмици как ви изпердашихме смешния отбор 3-0 на Герена.
Мечтайте, това ще ви остане без яко съдийско рамо!
И по-добре.Ще ревете за нас пак,само че няма да викате''вървите напред с Момиров''
Само Черно море.