Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Sole написа:Всеки отбор ощетен от съдийско решение в даден мач има Право да иска свикване до 24 часа на извънреден конгрес на БФС за разглеждане на случая му във въпросния мач![]()
![]()
deepblue1963 написа:Sole написа:Всеки отбор ощетен от съдийско решение в даден мач има Право да иска свикване до 24 часа на извънреден конгрес на БФС за разглеждане на случая му във въпросния мач![]()
![]()
"Заместник шефът на съдийската комисия Костадин Гергинов заяви на тържеството на родните арбитри, че претенциите на Левски и Литекс за реферски грешки в мачовете за купата на България срещу Черно море и ЦСКА са основателни.
„Претенциите на Левски и Литекс за съдийски грешки, които са повлияли на крайните резултати в мачовете им за купата на България срещу отборите на Черно море и ЦСКА са основателни”, коментира заместник шефът на съдийската комисия.
„За съжаление сами си помрачихме празника с тези грешки”, каза още Костадин Гергинов. "
Нещо да кажеш?
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
Sole написа:А, за хилядите претенциите и ощетявания досега на всички останали отбори за последните 50 години срещу Левски и ЦСКА!До сега дума не се е обелило![]()
Sole написа:Всеки отбор ощетен от съдийско решение в даден мач има Право да иска свикване до 24 часа на извънреден конгрес на БФС за разглеждане на случая му във въпросния мач![]()
![]()
naskocska написа:Sole написа:А, за хилядите претенциите и ощетявания досега на всички останали отбори за последните 50 години срещу Левски и ЦСКА!До сега дума не се е обелило![]()
Абсолютно съм съгласен с това.Даже аз щях да го напиша.Въпреки че съм от ЦСКА
Идеята е че не за всяка грешка трябва да се свиква изпълком и т.н.В България на ЦСКА и левски трябва със закон да им е забраненно да се оплакват от съдии.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта