Затова, ако няма да продава Левски, крайно време е Батков да вземе следните решения:
- Кой ще е треньор?
- Кой ще прави селекцията?
- Какъв ще е Гонзо?
- Как ще бъде върната публиката на Герена?
Тодоре, спри да превръщаш Левски в селски отбор
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- milen.hristov
- Контакти:
- child in time
- Контакти:
Re: Тодоре, спри да превръщаш Левски в селски отбор
Да го той е!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Мисля си,че нищо няма да ви каже.Ще си останете в същия хал.
Само Черно море.
Във форума ли искаш да ти отговори или по телефона ?
Нали трябва да има среща на фенове с ръководството и да го питате тогава

Нали трябва да има среща на фенове с ръководството и да го питате тогава

milen.hristov написа:Затова, ако няма да продава Левски, крайно време е Батков да вземе следните решения:
- Кой ще е треньор?
- Какъв ще е Гонзо?
1. Гонзо.
2. Гонзо.
3. Спортен директор, инвеститор, треньор, президент, премиер, цар, скаут, финансов директор, лекар, юноша, стюард и сценарист на мачовете.
4. Гонзо ще я доведе. Ще минава по къщите да ги вика.
storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
- blue avalanche
- Контакти:
milen.hristov написа:Затова, ако няма да продава Левски, крайно време е Батков да вземе следните решения:
- Кой ще е треньор?
- Какъв ще е Гонзо?
1.Можеш да си сигурен,че вече са решили кой да е треньор.Просто ние не го знаем.
2."Човек предполага-Господ разполага",т.е треньора може да иска всякакви играчи,но накрая думата има тоз,който плаща.Така е не само в Левски.Предполагам,че също и в Челси,например.не вярвам Анчелоти да получи непопълнен чек,за да си купи който му душа сака.
3.Мисля,че не толкова Батков,а самият Гонзо трябва да реши в края на краищата-какъв иска да го играе в Левски.
4.Едва ли в Ливърпул,Милан,Байерн някой прави събрания,за да умува как да върне публиката на стадиона по простата причина,че тя си е там.Само не ми казвайте,че това е така,щото,видите ли,техните футболисти във всеки мач си изплюват дробчетата от тичане.И трите отбора,през този сезон изиграха бая слаби,ама много слаби мачове.Публиката,обаче,си е там.
Последна промяна от blue avalanche на 07 дек 2009 16:59, променено общо 1 път.
- comandosa1
- Контакти:
Само да обяви предварително кой ден ще минава по къщите, да видя дали ще съм си у нас 
За да е по-мащабно присъствието на Гонзо аз предлагам да се отпечатат 20 000 негови картонени постера в цял ръст(каквито има по американските сериали) и на всяко празно място на стадиона да се постави по един.

За да е по-мащабно присъствието на Гонзо аз предлагам да се отпечатат 20 000 негови картонени постера в цял ръст(каквито има по американските сериали) и на всяко празно място на стадиона да се постави по един.
който и тренер да дойде няма да има никаква власт,както такава в момента и Гонзо я няма.До сега трябваше да се знае кои футболери са приоритет за зимата кои си отиват и т,н. и т. н.А кво вика Гонзо нищооооооооооооооооооооооооооо,ама нищоооооооооооооооооо.най добрите футболисти имал и дрън дрън имаме амбалаж това имаме Гонзо.
LEVSKI_FOREVER
- Lord_VOODOO
- Кой ще е треньор?
- Какъв ще е Гонзо?
Е той тези решения ги е взел!
Треньор е Гонзо.
Селекцията ще я прави Гонзо.
Какъв ще е Гонзо? Ми той ще е 3 в 1 : треньор/селекционер, директор и бушон м/у вас феновете и Боратков
Публиката - дреме му на дебелака за публиката...
И в крайна сметка нека не забравяме следното: Сестричков е собственик и той решава дали и колко от парите си ще харчи за отбора! /Друг е въпроса дали ги има!/ И да ви харесва, и да не ви харесва нямате избор, защото той е собственик! Все едно някой да тръгне да ти казва на теб за какво да си харчиш заплатата! Парите са си твои и ги даваш за това, което ТИ прецениш!!! В крайна сметка... на който не му понася да се изнася, никой не те задължава да си фен на отбора!
И стига вече с тези еднотипни теми, че вече напълно заприличахте на Ботев! Там поне хората са подложени на системен тормоз повече от 10 години, а вие видяхте за малко дебелият край и оревахте всичко!
Lord_VOODOO написа:И стига вече с тези еднотипни теми, че вече напълно заприличахте на Ботев! Там поне хората са подложени на системен тормоз повече от 10 години, а вие видяхте за малко дебелият край и оревахте всичко!
Лорд, до колкото имам спомени ти не си от Левски, така че какво те интересува какви теми пускаме?