Любо, Русият и Караджата- ВЪН. ПИСНА МИ!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Любо, Русият и Караджата- ВЪН. ПИСНА МИ!!!

Мнениеот danko_sot » 06 дек 2009 22:04

Докога ще се гаврят с нашият любим клуб някакви лекенца като Иван Иванов и Караджов? Този михлюз Иванов, който не игра нищо в Лондон и не игра, не защото не може, а защото не искаше да играе. Това лайно, което днес в прав текст казва, че ЦСКА не му е любим клуб, а само Ман Юнайтед и има наглостта да си го признае. Не това вече е прекалено. Откровено бойкотира срещу Фулъм, а сега излезнал пред Канал 3 по време на мача и казва все едно Майната му на ЦСКА , искам да ме продадат. Не искал да играе, щото щели да му викат пияница. Караджата явно и той е същият, даже може би той е този, който пълни главата на Иванов с глупости.
Любо Пенев също си носи кръста. Време е да се маха и той от Армията, защото както имат вина играчите, така и той. То не беше Здравко Лазаров, то не беше Сашо Тонев, то не беше Йордан Тодоров. Той се изпокара с половината отбор. Може би е знаел или дори организирал и побоя над играчите, т.е. този човек трябва да си ходи. Не може да го чакаме, той е като бомба с закъснител. Освен това се вижда, че откакто той е треньор единственото, на което научи отбора е да играят на контри. Но нали знаете, че титлата срещу Пирин, Виньор, Берое и др. с такава тактика не може да се спечели, защото се изисква постепенна атака.На нас ни трябва някой спокоен, уравновесен и ерудиран треньор, който да си върши работата, да бъде строг и да стяга редиците, но и да бъде дипломат. За мен решението е чужденец, по възможност от Западна Европа. Наскоро спрягаха Топмьолер, аз мисля, че може да си го позволим.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Re: Любо, Русият и Караджата- ВЪН. ПИСНА МИ!!!

Мнениеот San-Jose » 06 дек 2009 22:10

danko_sot написа:Докога ще се гаврят с нашият любим клуб някакви лекенца като Иван Иванов и Караджов? Този михлюз Иванов, който не игра нищо в Лондон и не игра, не защото не може, а защото не искаше да играе. Това лайно, което днес в прав текст казва, че ЦСКА не му е любим клуб, а само Ман Юнайтед и има наглостта да си го признае. Не това вече е прекалено. Откровено бойкотира срещу Фулъм, а сега излезнал пред Канал 3 по време на мача и казва все едно Майната му на ЦСКА , искам да ме продадат. Не искал да играе, щото щели да му викат пияница. Караджата явно и той е същият, даже може би той е този, който пълни главата на Иванов с глупости.
Любо Пенев също си носи кръста. Време е да се маха и той от Армията, защото както имат вина играчите, така и той. То не беше Здравко Лазаров, то не беше Сашо Тонев, то не беше Йордан Тодоров. Той се изпокара с половината отбор. Може би е знаел или дори организирал и побоя над играчите, т.е. този човек трябва да си ходи. Не може да го чакаме, той е като бомба с закъснител. Освен това се вижда, че откакто той е треньор единственото, на което научи отбора е да играят на контри. Но нали знаете, че титлата срещу Пирин, Виньор, Берое и др. с такава тактика не може да се спечели, защото се изисква постепенна атака.На нас ни трябва някой спокоен, уравновесен и ерудиран треньор, който да си върши работата, да бъде строг и да стяга редиците, но и да бъде дипломат. За мен решението е чужденец, по възможност от Западна Европа. Наскоро спрягаха Топмьолер, аз мисля, че може да си го позволим.

Да не се прекалил с виното :)

Потребителски аватар
dif_boy
Контакти:

Мнениеот dif_boy » 06 дек 2009 22:13

И тренъора на Барселона да дойде с тия футболисти толкова , вижда се че нямаме крила , като муха без глава тичат само падат по терена блъскат топката от към техника кръгла 0 - няма кой да излъже да пробие по крилото да центрира , да не говориме в Средата освен Янев който горе - долу лъха от него малко на футбол , другите незнаят кво да правят , Тоя Н.Манчев закво го взехме та той от как влезна 1 точен пас неможе да даде на 2 метра да не говориме в другите мачове нз ЛЮБО закво го пуска и закво го взе , заедно с Тимонов за нищо нестават , до кога ще се налага това недоразумение Мигел ? А Делев , освен че има бързина и хъс друго кво има ? Нищо вкара 1 гол на Динамо и тва беше .. с това може да се запомни само , защитниците го изяждат , вятъра го духа и пада .. Спъва се в топката лежи по терена . Закво са такива играчи на най - великия клуб в БЪЛГАРИЯ . Цялата истина е такава идва от шефовете, нямат пари немогат да плащат заплати , дължат им сумати заплати и премий а знаете гладна мечка хоро не играе .. Закво купиха ЦСКА ? Да си правят реклама ли ? ОТ 5-6 години на сам неможе да попаднеме на добри собственици , единствено при БОЖКОВ всичко се плащаше на време , нямаше бавения , имахме най - добрите футболисти .. Бихме ЛИВЪРПУЛ , ЛЕВЕРКУЗЕн . .. а сега сме смешни , първите 7 отбора от А ГРУПА са на нивото на нас , нито сме повече от тях нито те . Ако не направим селекция лятото някой по класни чужденци но не виждам как ще стане тая работа след като тея шефовете тока и заплатите немогат да си платят пък ще докарат някой добър футболист , да ходат в БРАЗИЛИЯ да гледат таланти малко . :twisted:

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 06 дек 2009 22:15

Не съм прекалил с виното, просто ми писна от Любо Пенев, от Караджата, от Русия и от всички тем подобни простотии в ЦСКА. Да идва Майкъла да става технически директор, да взимат Топмьолер за треньор и тва е . След днешния мач на ЦСКА и на Левски, явно титлата ще отиде в Ловеч
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Spasov_bg
Контакти:

Мнениеот Spasov_bg » 06 дек 2009 22:19

Иван Иванов е левскар,а не е от Ман.Юн.Вие какво очаквате да ви каже,че е от Левски ли?Нали трябва да е луд?Само ще ви кажа ,че инфото ми е от негов колега от мл.нац.отбор.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 06 дек 2009 22:20

Да ви има човек проблемите. Нямате такива, но сте царе на това да си ги създавате. Левски е в много по - дълбока и тежка криза от вашия отбор. Има президент за затвора, имаше треньор Бостанджи, играчи като Жоазиньо, Рабех, Бензукан и така нататък, които вашето ръководство никога няма да вземе, защото просто умеете повече от нас при трансферите.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Spasov_bg
Контакти:

Мнениеот Spasov_bg » 06 дек 2009 22:22

А мнения за ДървоДелев може ли?По слаб футболист и по неориентиран тип няма.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 06 дек 2009 22:27

Spasov_bg написа:А мнения за ДървоДелев може ли?По слаб футболист и по неориентиран тип няма.

Що да е слаб бе? Слаб е в ЦСКА. В Пирин като беше и като игра на Армията, като ни биха за купата що не беше слаб? Срещу Левски за купата що не беше слаб? Платини що не беше слаб в Черноморец и вкарваше редовно. Всичко зависи и от треньора, къде ще те постави да играеш, какви тактически задачи ще ти постави, как ще те надъха. Иначе не е това, което очаквах, но както и да е. Мисля, че Любо Пенев трябва да си тръгне, нека и другите цесекари във форума си кажат мнението, но не може да го ччакаме без да сме сигурни какво ще стане. Вижда се, че не става с него просто. Купиха му футболистите, които искаше, всички до един- и то нелоши играчи, но пак се осра

jony
Контакти:

Мнениеот jony » 06 дек 2009 22:28

Абе човек какъв Топмьолер? Какви 5 лева? Ние нямаме пари да си платим дълговете си от 4 години ти треньор от чужбина сънуваш. Не можем да си позволим селекцията която ще иска, а и нищо няма да направи а само ще закопае отбора. Помниш ли Симони? Пълен провал и един от най-слабите треньори които сме имали. Играчите не са получавали заплати и затова играят така, а и Любо не им е удобен защото прекалено по европейски работи. Ако ще сменят Любо да го правят веднага след края на полусезона и да идва Стойчо,а не пак един да подготвя отбора, а друг да ни води през пролетта, което е пълен ташак и само хора които нищо не разбират могат да го направят. Не плащането на заплати е най-големия проблем от много години и дано се реши и тогава който не се раздава трябва да бъде сериозно наказан, но и сега нямат оправдания.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 06 дек 2009 22:33

jony написа:Абе човек какъв Топмьолер? Какви 5 лева? Ние нямаме пари да си платим дълговете си от 4 години ти треньор от чужбина сънуваш. Не можем да си позволим селекцията която ще иска, а и нищо няма да направи а само ще закопае отбора. Помниш ли Симони? Пълен провал и един от най-слабите треньори които сме имали. Играчите не са получавали заплати и затова играят така, а и Любо не им е удобен защото прекалено по европейски работи. Ако ще сменят Любо да го правят веднага след края на полусезона и да идва Стойчо,а не пак един да подготвя отбора, а друг да ни води през пролетта, което е пълен ташак и само хора които нищо не разбират могат да го направят. Не плащането на заплати е най-големия проблем от много години и дано се реши и тогава който не се раздава трябва да бъде сериозно наказан, но и сега нямат оправдания.

Какви заплати бе? Тва дане е само в Б-я така, в целият свят го има бе пич. Ти глей Берое Ст. З. 4-5 месеца не са взимали и излизат на терена и се борят все едно за последно. Кво ще ми кажеш, всичко зависи от треньора. Не го защитавайте Пенев бе хора. ТОЙ ИЗГУБИ НАЙ-ЦЕННОТО ЗА ЕДИН ТРЕНЬОР- ДОВЕРИЕТО МЕЖДУ НЕГО И ИГРАЧИТЕ. Те се съмняват, че той е знаел за побоя над тях. Той изгони 9 човека, въпреки че 16 са били в дискотеката. Той просто загуби тяхното доверие и това е нормално с оглед на действията му. И аз да бях на тяхно място и аз нямаше да му вярвам повече. А какво да кажем за проблемите му със съда в Бургас. добре, че бяха Титаните, че иначе цяла Европа щеше да ни се смее, че отиваме в Лондон без треньор. Ай сиктир, да се маха Пенев

Върни се в “ЦСКА”