12 загуби за 5 месеца и осем дни.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
12 загуби за 5 месеца и осем дни.
Ами това вече е факт, да толкова са вече загубите ,а има още два мача,мъката ми е доста голяма.това е 95години в които 2009е злощасна.
LEVSKI_FOREVER
Re: 12 загуби за 5 месеца и осем дни.
Не е лошо да свиквате и от загубите някой път може да се извлекат поуки.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
За много от тези слаби мачове е виновен Достанич !!! Гонзо също не става за треньор - Тони Здравков и той не е става Най-добрият вариант за старши-треньор беше изпуснат съвсем наскоро - Стефан Грозданов
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Тоя Тони Здравков имам чувството, че въобще незнае, че е треньор на Левски. Такова спокойиствие като неговото няма никъде....
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
- rocknrolla
- Контакти:
Левски си имаше треньор-Кокала,сега ни очаква 13-та фатална загуба в Рим,след което най-много да умре папата и да ни изхвърлят от ЕКТ за 5-10 години.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
Бяхме ОК докато не дойде Смраткович тоя човек дали знаеши че е в Левски или е в някое отборче в А окръжна група заради него сме така също сме така заради на БАТКОВ чалъмите , поне се надявам да спечелим купата на България да влезем поне в Лига Европа
delpi написа:Тоя Тони Здравков имам чувството, че въобще незнае, че е треньор на Левски. Такова спокойиствие като неговото няма никъде....
Че той треньор ли е последно или не? Защото май става като в политиката - ако има победи Гонзо е велик, като паднат Здравков треньор ли е или не?. Според мен му пука какво ще каже точно толкова колкото на мен. И на мен да ми ползват само дипломата за оправдани е и да си изкарвам пари от това и на мен няма да ми пука
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
PFC Litex написа:Грънчаров отново плеще глупости по Дарик, докато има такива журналисти скоро няма се оправите
Сефте Комендантски
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
-
- Контакти:
Доста загуби ни се натрупаха, от началото на август месец. Просто през тези отминали мачове, никога не съм виждала Левски да играе толкова зле.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
защо на нас винаги са ни виновни тренерите,защо бе мама му стара,днес всичко беше катастрофа,а още нещо извън темата винаги когато мустака не гледа мач на левски губим-това май е случайно.
LEVSKI_FOREVER