ЦСКА-Черноморец!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ЦСКА-Черноморец!
Надявам се да стане хубав мач и да покажем играта от второто полувреме срещу Фумъм и тогава предвид трагичната форма на акулите, едва ли ще имаме проблеми!!

Re: ЦСКА-Черноморец!
Наистина, нека се получи хубав мач и по-добрия да победи, защото като гледам и вие не сте цъфнали и вързали, така че, не се знае! ............... 

kartago написа:Наистина, нека се получи хубав мач и по-добрия да победи, защото като гледам и вие не сте цъфнали и вързали, така че, не се знае! ...............
А да-това е факт,въпреки,че срешу Фулъм ми харесаха донякъде-ама ние един мач като хората играеме и после, 5 ни няма ниаккви!!!Но определено смятам,че ще вземем 3 точки-все пак на Армията!!!

-
- Контакти:
Дано да вземем трите точки утре и призовавам всички, които обичат ЦСКА да дойдат на стадиона и нека подкрепим отбора за този важен мач 

Е вие бяхте на вашия стадион и срещу Перник, ама 0 : 3
Интересен мач ще се получи.. Ако те спечелят се доближават плъно зад вас.. Мача за мен е Х2 

Bear Grylls написа:Дано да вземем трите точки утре и призовавам всички, които обичат ЦСКА да дойдат на стадиона и нека подкрепим отбора за този важен мач
Правя го преди всеки мач и ефекта е нулев-вече не се и занимавам-те си знаят тяхното-само плюят и си седят, на топло пред ТВ-то!!!!-

Аз съм там,другите-ако искат!!

- a boy named goo
- Контакти:
Да ви кажа честно, въобще не ми пука как ще играем в неделя, най-важното е да вземем трите точки, тъй като последно време навъртяхме много загуби и равни мачове.
Иначе едва ли мога да дам някаква птрогноза за мача, поради простата причина, че едва ли някои може да каже как ще изглежда отбора на ЦСКА. Както cska_90 вече каза, ние редуваме 1 силен с 5 слаби мача. Ако Любо Пенев успее по някакъв начин да запази формата на играчите, и отбора да заиграе във всичките си мачове така, както игра през второто полувреме срещу Фулъм, съм убеден, че няма да имаме проблеми и ще спечелим титлата, в противен случай не ни чака нищо хубаво.
Иначе едва ли мога да дам някаква птрогноза за мача, поради простата причина, че едва ли някои може да каже как ще изглежда отбора на ЦСКА. Както cska_90 вече каза, ние редуваме 1 силен с 5 слаби мача. Ако Любо Пенев успее по някакъв начин да запази формата на играчите, и отбора да заиграе във всичките си мачове така, както игра през второто полувреме срещу Фулъм, съм убеден, че няма да имаме проблеми и ще спечелим титлата, в противен случай не ни чака нищо хубаво.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
- rumen_dqvolaa
- Контакти:
0:2 вярвам в Краси Балъков
- Saint Etienne
- Контакти: