майкооо... извинявам се ама просто ме хваща срам като чета какво сте писали.. как смеете да се наричате фенове на Локо Сф?! единия вярва на всичко написано.. подписал той със Литекс.. чушки

(това е пълна глупост) .. другия пък разправя че сме го съсипали като сме го пратили в Русия.. извинявай приятел ама ти трябва да си пълен тъпанар за да го кажеш тфа..

първо Цецко натрупа страшно много опит в Динамо и получи шанса си да се развие.. като ти предложат 2,5 милиона да отидеш в нчкой отбор при положение че си тръгнал от мездра ти кфо ще кажеш "Ще ме съсипете и за нищо няма да ставам.." Много си зле приятелю..

а тоя vesat май се води за разбирач..

Само съм съгласен че прасковата вече не е на ниво но колкото до Марката ше знаеш че тфа ни е най опитния играч и е най - голямото животно! Не е първа младост ама каквото каже всички изпълняват на секундата!! Дзаферович ще заиграе пролетта, а и сега ни чакат трансфери тъй че за защитата ни не се безпокой..

за нападението няма да говоря за да не издам някой неща, но само изчакай пролетта да видиш в какъв локомотив ще се превърнем..

а тфа за Гигов дето го разправяш е направо за подигравка..

1во криза е и при Гигов парите не падат от небето.. и нали се сещаш, че Локомотив не е единственото нещо с което се занимава.. тъй че нямаш право да го виниш че не може да изкара милионите като фокусник.. и само за да ви светна ще ви кажа че сте в грешка ако си мислите че Гигов движи отбора..

само ще ви кажа че Генков си е във форма и че според мен ако дойде ще ни е от страшна полза..