Защо избрах своя любим отбор!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Защо избрах своя любим отбор!

Мнениеот cska_90 » 26 ное 2009 20:00

Пускам една малко по-странна и надявам се интересна тема!!!!Просто ми хрумна тази идея и реших да я пусна-и се надявам да ви хареса-ако не здраве да е!- :mrgreen:
Че целта на темата е всеки разкаже как и защо е избрал да бъде фен на този ВЕЛИК отбор,какво го е накарало да тръгне по този път!!!

Ето и моята история:
Всичко дължа на моя дядо(Бог да го прости)които беше ЛУД фен на ЦСКА- и оттам ме запали и мене-въпреки,че акто цяло моито семейство е всичко друго но е и футболно!!- :lol: :lol: .Това мисля стана когато съм 3-4 годишен или някъде там - и оттам досега(вече съм ана почти 20)това се превърна в моя съдба-в част от моя живот!!!На маочве ходя сравнително от скоро(но за сметка на това не пропускам)поради причини независещи от мене!!!Това е едно от нещата(кокото и силно да звучи)което осмислят моя живот!!Определено това да си фен на един отбор-да се ардваш на успехите му-да подскачаш от кеф(и всички вкъщи да мислят че си луд- :lol: :lol: )-да страдаш за него- и много често да не можеш да сдържаш сълзите си-повярвайте ми е нещо ВЕЛИКО!!!!Нещо което може да се сравни с много малко неща!!Това е страст,любов и още нещо!!КАкто е казал Бил Шенкли-"...Някои казват че футбола е въпрос на живот и смърт... Не той е много повече от това... " !!!!!!НАкратко това е моята история-разбира се чувставата, емоцийте не могат да се опишат с букви-те остава вътре в нас!!!!

Чакам вашите коментари!!!Ако желаете арзбира се!!!

И накрая искам да благодаря още ВДЕНЪЖ на моя дядо,че ми даде въжможността да се докосна до тази магия!!!!!!!!!
Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Защо ЦСКА???

Мнениеот sin4ec » 26 ное 2009 20:08

При мен е нещо подобно,само че съм от сините.Лошото е,че футболът ни умира и не знам скоро на какво ще се радваме-докарахме я дотам по 500-600 човека да ходят на мачовете на Левси и ЦСКА...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 26 ное 2009 20:12

Интересна тема!Мене ми харесва!Бях много малък сигурно на 5-6!Баща ми попринцип е цскар, но не е запален!Та той реши ме заведе на Славия- ЦСКА да гледам футбол.Това беше първият ми мач, ЦСКА победи не си спомням с колко и останах доста заинтригуван и от тогава почнах да следя ЦСКА псоел почнах да хода във В сектор и сега съм си в Г :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 26 ное 2009 20:13

Цялата ми фамилия е от Цска освен брачед ми който е от Левски ама не гледа футбол :lol: Иначе дядо и татко са виновниците да съм от Цска макар и да съм родом от Сливен ;)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 26 ное 2009 20:21

Темата е за "Футбол-България" според мен.
Моя случай е следния. Пра-дядо ми е един от първите играчи на клуба след основаването му. Оттам нататък ви е ясно какво следва, нямам роднина, който да не е Левскар. Всичките, до един.
А иначе първия мач ми е Левски-Миньор (4:0), бях с баща ми във сектор В, но нищо не разбирах от футбол все още. Оттам нататък се запалх яко, и почнах да ходя редовно...до скоро...надявам се да имам поводи да започна отново :)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 26 ное 2009 20:27

Cesc Fabregas написа:Темата е за "Футбол-България" според мен.
Моя случай е следния. Пра-дядо ми е един от първите играчи на клуба след основаването му. Оттам нататък ви е ясно какво следва, нямам роднина, който да не е Левскар. Всичките, до един.
А иначе първия мач ми е Левски-Миньор (4:0), бях с баща ми във сектор В, но нищо не разбирах от футбол все още. Оттам нататък се запалх яко, и почнах да ходя редовно...до скоро...надявам се да имам поводи да започна отново :)

Айде ще ти призная мнението нищо че е за "грешния отбор"!!- :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 26 ное 2009 20:31

На мен пък и дядо ми(лека му пръст)и баща ми са болни фенове на ЦСКА!Баща ми особено е нещо страшно :lol: В нас е пълно със стари вестници,програми от големите мачове на цска от едно време,календари,билети,касети и всички други неща за които се сещате :mrgreen:
Слава богу никой не ми е налагал от кой отбор да бъда :mrgreen: Първия мач на който бях за Левски се игра на
23.09.1994г. :?

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 26 ное 2009 20:34

:mrgreen:

Като заговорихме за дядовци - най-много дядовци има слависти ... :lol:
Мен пък дядо ми ме запали по "Славия" и макар че белите редуват разочароваща с още по-разочароваща година, аз не се отказвам от тях и винаги ще нося "Славия" в сърцето си !
Остава ми единствената утеха, че когато "СЛАВИЯ" е била голям български отбор се е играл истински футбол, а не като сега ... ;)
Човек трябва да държи на отбора си дори той да изпадне в по-долна група или пък отдавна да не е ставал шампион ... и дори никога да не е ставал шампион ...
Какво щеше да стане, ако всички бяхме от "Левски" или от ЦСКА ? :shock:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 26 ное 2009 20:35

Хаха,, сложил си аватар на Питбул, и ходенето на мачове и фенщината му осмислят живота :roll: :?: :!: :lol: И специално натъртил, че не пропуска мач, като си мисли, че само ходенето на мач те прави голям фен... Пич ти си жалък... Не че имам нещо против да си фен на цска, ама е смешно това което казваш... и е толкова жалко.... сигурен съм, че много често говориш за семкари и си горд, че видиш ли не пропускаш мач и си най-великия фен... :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Сигурен съм, че си и голям "побойник", мразиш гейовете и циганите и си върл патриот(разбирай комплексар)
Последна промяна от Phoenix_ на 26 ное 2009 20:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 26 ное 2009 20:36

marmi52 написа::mrgreen:
Какво щеше да стане, ако всички бяхме от "Левски" или от ЦСКА ? :shock:

Щеше да е много по-скучно! ;) 8-)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !