Пускам една малко по-странна и надявам се интересна тема!!!!Просто ми хрумна тази идея и реших да я пусна-и се надявам да ви хареса-ако не здраве да е!-
Че целта на темата е всеки разкаже как и защо е избрал да бъде фен на този ВЕЛИК отбор,какво го е накарало да тръгне по този път!!!
Ето и моята история:
Всичко дължа на моя дядо(Бог да го прости)които беше ЛУД фен на ЦСКА- и оттам ме запали и мене-въпреки,че акто цяло моито семейство е всичко друго но е и футболно!!-

.Това мисля стана когато съм 3-4 годишен или някъде там - и оттам досега(вече съм ана почти 20)това се превърна в моя съдба-в част от моя живот!!!На маочве ходя сравнително от скоро(но за сметка на това не пропускам)поради причини независещи от мене!!!Това е едно от нещата(кокото и силно да звучи)което осмислят моя живот!!Определено това да си фен на един отбор-да се ардваш на успехите му-да подскачаш от кеф(и всички вкъщи да мислят че си луд-

)-да страдаш за него- и много често да не можеш да сдържаш сълзите си-повярвайте ми е нещо ВЕЛИКО!!!!Нещо което може да се сравни с много малко неща!!Това е страст,любов и още нещо!!КАкто е казал Бил Шенкли-"...Някои казват че футбола е въпрос на живот и смърт... Не той е много повече от това... " !!!!!!НАкратко това е моята история-разбира се чувставата, емоцийте не могат да се опишат с букви-те остава вътре в нас!!!!
Чакам вашите коментари!!!Ако желаете арзбира се!!!
И накрая искам да благодаря още ВДЕНЪЖ на моя дядо,че ми даде въжможността да се докосна до тази магия!!!!!!!!!