Казана дума - хвърлен камък , но не и за Шумахер

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Казана дума - хвърлен камък , но не и за Шумахер

Мнениеот Siegfried » 21 ное 2009 23:40

Шумахер се оттегли през 2006 година - тогава той каза сбогом на болида си и на кариерата си ! Едно наистина трудно решение - изисква се много смелост и решителност , за да кажеш край . Но Шумахер го направи .
Днес той си престъпва думата - като обяви - че смята да се върне във Формула 1 в отбора на Мерцедес !!! Аз лично останах много разочарован - ако си мъж и дадеш дума - трябва да я спазиш !!! Но Шумахер не го направи - той показа , че не може да устои на изкушението и реши да си престъпи решението си !!! Казана дума - хвърлен камък ! Това не е човек с достойнство , това не е човек , който си държи на думата и принципите !!! Така мисля аз - вие какво мислите :?:
Прикачени файлове
67m3ri25o.jpg
(68.79 KиБ) Свален 1496 пъти
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Казана дума - хвърлен камък , но не и за Шумахер

Мнениеот UltraBlue » 21 ное 2009 23:43

Къде го прочете това, че ще се връща и ще кара за Мерцедес??? :? Това не го вярвам аз 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 21 ное 2009 23:45

UltraBlue написа:Къде го прочете това, че ще се връща и ще кара за Мерцедес??? :? Това не го вярвам аз 8-)

http://www.sportal.bg/news.php?id=206606
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 21 ное 2009 23:48

От Мерцедес-Бенц отрекоха напълно възможността Михаел Шумахер да кара техен болид догодина. Още от закупуването на тима на Браун от страна на немската марка започнаха да се тиражират слухове, че 7-кратният световен шампион ще замени Дженсън Бътън в новосъздадения отбор. Имайки предвид отдадеността на германеца на Ферари обаче, на повечето анализатори е ясно, че вероятността това да се случи, е нищожна. Факт е обаче и това, че в близките месеци се случиха няколко не по-малко изненадващи сделки, като например подписването на Джанкарло Фисикела с Ферари или пък на Дженсън Бътън с Макларън. Името на Шумахер пък винаги е свързвано с всевъзможни слухове още от началото на неговата кариера, така че тези слухове, колкото и нелогични да изглеждат, имат своите поддръжници, като един от тях например е Еди Джордан. Самият Бърни Еклестън също предположи, че може би вече дори има подписан договор между двете страни, но това по-скоро можем да отдадем на факта, че всякакви подобни слухове засилват интереса към Ф1 и точно поради тази причина той има интерес да прави подобни догатки. В крайна сметка говорител на Мерцедес-Бенц бе достатъчно ясен пред агенция Ройтерс днес, заявявайки: "Ясно е, че докато единият кокпит е все още свободен, спекулации ще има. Някои от тях обаче не са нищо повече от мечти, които никога няма да се сбъднат."
+1
Ако вземем в предвид примери от футбола,няма да е нито първият нито последният ,който е престъпил думите си.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 21 ное 2009 23:48

Какво мисля ли?Ами мисля пак да гледам Формула 1 ако моят идол Михаел Шумахер се завърне на пистата 8-) .От момента в който Шуми слезе от болида не съм гледал изобщо нито едно състезание от Ф1,дори и шампионите не ги знам,изобщо спрях да се интересувам от този спорт.Шумахер е повече от пилот,той е икона,той е лицето и духът на Ф1.Дано да се върне,няма личности като него вече,няма такива велики шампиони 8-)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 21 ное 2009 23:50

Siegfried написа:Шумахер се оттегли през 2006 година - тогава той каза сбогом на болида си и на кариерата си ! Едно наистина трудно решение - изисква се много смелост и решителност , за да кажеш край . Но Шумахер го направи .
Днес той си престъпва думата - като обяви - че смята да се върне във Формула 1 в отбора на Мерцедес !!! Аз лично останах много разочарован - ако си мъж и дадеш дума - трябва да я спазиш !!! Но Шумахер не го направи - той показа , че не може да устои на изкушението и реши да си престъпи решението си !!! Казана дума - хвърлен камък ! Това не е човек с достойнство , това не е човек , който си държи на думата и принципите !!! Така мисля аз - вие какво мислите :?:

Мразя Шумахер,но сега го разбирам.Любовта към Ф 1 е нещо ,което ние не разбираме.Той иска да кара и какво по хубаво от това шеф да му е човека на когото дължи всичко в своята кариера.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 21 ное 2009 23:50

Siegfried написа:
UltraBlue написа:Къде го прочете това, че ще се връща и ще кара за Мерцедес??? :? Това не го вярвам аз 8-)

http://www.sportal.bg/news.php?id=206606

Мда, сега го чета и в гонг... Ами аз ще съм много щастлив ако се върне, независимо в кой отбор ще е... 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
vrajdebec
Контакти:

Мнениеот vrajdebec » 21 ное 2009 23:59

Не знам дали знаете , но Шуми е тръгнал именно от Мерцедес като пилот в далечната вече 85-86 година !

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 22 ное 2009 00:19

Да, наистина явно за много неща в живота, казаното не е като направеното. Малко са хората, които стоят за думите си! Както се казва, "дума-дупка не прави". ;)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 22 ное 2009 00:24

Sagittarius написа:Какво мисля ли?Ами мисля пак да гледам Формула 1 ако моят идол Михаел Шумахер се завърне на пистата 8-) .От момента в който Шуми слезе от болида не съм гледал изобщо нито едно състезание от Ф1,дори и шампионите не ги знам,изобщо спрях да се интересувам от този спорт.Шумахер е повече от пилот,той е икона,той е лицето и духът на Ф1.Дано да се върне,няма личности като него вече,няма такива велики шампиони 8-)

И аз така а нз дали знаете но Шумехер тръгва от мерцедес
Изображение

Върни се в “Формула 1”