Какво стана със шефовете на ЦСКА нали уж те бяха виновни !! Нали Батков имаше големите доказателства

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
battlestar31 написа:абе хора какво стана сега последно ще има ли осъдени за великите трансфери във Русия ??
Какво стана със шефовете на ЦСКА нали уж те бяха виновни !! Нали Батков имаше големите доказателства![]()
![]()
ЕМИЛ написа:До никъде.Наскоро го слушах Батков да казва ,че като че ли се е примирил с аферата и нищо повече неможе да направи.Дано "Казангейт"и свързан с "Беларусгейт" и да има развитие по въпроса.
ros написа:battlestar31 написа:абе хора какво стана сега последно ще има ли осъдени за великите трансфери във Русия ??
Какво стана със шефовете на ЦСКА нали уж те бяха виновни !! Нали Батков имаше големите доказателства![]()
![]()
Ако ми кажеш, че си взел приказките на Батков насериозно, наистина си един от онези които ще се лутат от пусто в празно /като Борат/
dodo7271 написа:ros написа:battlestar31 написа:абе хора какво стана сега последно ще има ли осъдени за великите трансфери във Русия ??
![]()
Ако ми кажеш, че си взел приказките на Батков насериозно, наистина си един от онези които ще се лутат от пусто в празно /като Борат/
unist_gp написа:стигна се дотам,че да се разбере как конгломерат от бивши източно европейски футбалери като Любо Пенев, Александр Мотовой, Валери Карпин и други, с помощта на някой си Артур уреждат поголовно мачове..... мисля,че за ЦСКА трябва да се назначи синдик и да започне много сериозна финансова ревизия, а Любо да е само тренер....
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni, shampi и 51 госта