Реших да направя тема в която да пишем и дискутираме за любимите сериалчета. Също така, може да предлагаме и сериали,които вървят в момента. Лично на мен най-много ми харесват "Heroes", "Prison break" и "How i met your mother"
(доста свежа и приятна комедийка). От новите сериали бих препоръчал Fringe и Flash forward, и двата са много добре направени с интересна идея и концепция.
Любими сериали
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Любими сериали
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- maximalniq
- Контакти:
Re: Любими сериали
Dr.House,Prison Break,Lost иииииииииии Alf разбира се!!!
Сега има много реклами на нов сериал Prisoner,да видим какъв ще е

Сега има много реклами на нов сериал Prisoner,да видим какъв ще е
Madridist написа:Реших да направя тема в която да пишем и дискутираме за любимите сериалчета. Също така, може да предлагаме и сериали,които вървят в момента. Лично на мен най-много ми харесват "Heroes", "Prison break" и "How i met your mother"
(доста свежа и приятна комедийка). От новите сериали бих препоръчал Fringe и Flash forward, и двата са много добре направени с интересна идея и концепция.
Моите любими са - Напълно непознати , Женени с деца , Монк , Герои , Бягство от затвора , Приятели , Стар Трек , От местопрестъплението - Маями , Доктор Хаус , Безследно изчезнали , Забравени досиета , От местопрестъплението - Лас Вегас , Криминални престъпления , Закон и ред , Шеметен град , Двама мъже и половина , Съдружници по неволя

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Приятели и Адвокатите от Бостън са ми любимите 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Acm1899
- Контакти:
Брак с чужденец хахаха :ПП

- Cesc Fabregas
- Контакти:

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Greek е най-добрия младешки сериал.Мечтата на всеки студент е да попадне там и да изпита наслада от студенския живот.Трябва да се поучим и да откраднем някои неща от тях,ако искаме да има и забавни моменти в нашия живот.Тук в бг е пълна скука и ако не си го направиш сам,няма кой да измисли нещо различно.Като кажат студенски живот само едно и също.Дано скоро и тук се получат кръгове като Капатау и ЗБЗ.Велик сериал.

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "