Синьор Пичоне ,току що разбирам ,че сте дали ваканция на отбора,поправетеме ако греша но любимият ни отбор не е ли на последно място и изобщо трябвали му ваканция или по скоро му трябват здрави тренировки и яко сработване в отделните линии,щото ако изиграят оставащите три мача като последният невиждам за какво ще играят пролетният полусезон. п.п.ще ми се да чуя и други мнения по въпроса,благодаря.
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
МОЖЕ ДА ПОДЕЙСТВА И ПОЛОЖИТЕЛНО. РАЗБЕРЕТЕ НЕ Е МНОГО ЛЕСНО НА ЗАПАДНЯЦИТЕ ДА ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ НОНСТОП. СЪРБИ, БРАЗИЛЦИ, АФРИКАНЦИ ДА НО ЗА ЗПАДНЯКА НЕ Е МНОГО ЛЕСНО, БИЛО ТО И ИТАЛИАНЕЦ. ОТ ТАЗИ ГЛЕДНА ТОЧКА, НЕ МИСЛЯ ЧЕ ЗАНАПРЕД В ТОЗИ ОТБОР ЩЕ ИГРАЯТ ТОЛКОВА ИТАЛИАНЦИ, АКО СТАНЕ СДЕЛКАТА ПАЗБИРА СЕ.
и аз съм изненадан от ваканцията по никое време ама всеки специалист си има план програма и дано тази на Пичони да е правилната.всичко е страно в нашата страна например подготовката за пролетния полусезон е по дълга от самото първенство