Бербатов - отново най-полезен.

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

cvetan
Контакти:

Бербатов - отново най-полезен.

Мнениеот cvetan » 05 ное 2009 15:10

Бербатов излезе начело срез футболистите на МЮ според класацята "actim". Само ще припомя , че миналата година , той бе най-полезния играч на МЮ и бе 4ти общото класиране. Сега е 16ти в общото , но вече изпревари Рууни. това е защото неговите дейстия са ефективни а не демонстративни и само за пред публиката.

http://www.premierleague.com/page/ActimIndex

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Re: Бербатов - отново най-полезен.

Мнениеот kireto2 » 05 ное 2009 15:22

Дано най-накрая го осъзнаят и английските журналисти!

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 05 ное 2009 15:31

и българските граждани...
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 05 ное 2009 15:50

..дано се осъзнаят и тези любители на класацията, които да разбират едно -
когато си 9ка, има само една актуална класация - брой отбелязани голове!

Дано в следващия цикъл на квалификациите видим голове от Бербатов-във ВАЖНИТЕ мачове. Интервюта, обяснения колко е ефективен той и колко некомпетентни са английските журналисти вече чухме и видяхме достатъчно!
Авторът на темата: Ще спре ли..

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 05 ное 2009 15:50

Бербатов най-полезен ! Тошко Колев в татъв случай питаше - А къде бе ? Може би във фондация Бербатов.
Ако МЮ разчиташе на тези статистики, като тази че Бербатов е по полезен Руни нямаше да станат това което са, какво да разберат англичаните и ние феновете на МЮ а не на Бербатов, защото аз съм фен на МЮ и разглеждам Бербатов като всеки един футболист на любимия ми отбор и виждам, че с него МЮ играе тромаво и в дербитата когато трябва скорост отбора е неефективен, виждам също, че Руни вкарва поне по едно положение на два мача, а Бербатов вкарва много трудно макар и атрактивно а и по рядко от Руни в сравнение с това кой излиза по често на голово положение все пак Бербатов е нападател хора.

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 05 ное 2009 16:12

Xanko написа:Бербатов най-полезен ! Тошко Колев в татъв случай питаше - А къде бе ? Може би във фондация Бербатов.
Ако МЮ разчиташе на тези статистики, като тази че Бербатов е по полезен Руни нямаше да станат това което са, какво да разберат англичаните и ние феновете на МЮ а не на Бербатов, защото аз съм фен на МЮ и разглеждам Бербатов като всеки един футболист на любимия ми отбор и виждам, че с него МЮ играе тромаво и в дербитата когато трябва скорост отбора е неефективен, виждам също, че Руни вкарва поне по едно положение на два мача, а Бербатов вкарва много трудно макар и атрактивно а и по рядко от Руни в сравнение с това кой излиза по често на голово положение все пак Бербатов е нападател хора.

А като гледах родилните мъки срещу ЦСКА Москва, не видях да играят светкавично бързо без Бербатов. А това, че Рууни вкарва е супер. Важното е МЮ да печели. Тази класация може и да е само суха статистика, но едва ли е непрестижна. По-добре в такава класация, но в МЮ, отколкото голмайстор, но у нас. А и ето, че английските журналисти отново дадоха повод на изтънчените бГ-фенове да критикуват най-добрият в момента наш си футболист. Ако имахме поне още 1-2 9-ки като него, нямаше да гледаме Кипър отдолу нагоре. Защото не мога да разбера, как така става, че като паднат МЮ или БГ-нац.отбор, все Бербатов е виновен. А като бият - другите са супер, а той се бил скрил и пак нищо не показал... Нека не му даваме причина и той да ни нахрани със супа ;)

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 05 ное 2009 16:18

Какви родилни мъки като играхме с третия си отбор + Флетчър, всичките грешки ги направиха 18 годишни деца в защитата (Фабиоx2 и Македа не покри много добре при третия) при головете, за което им е простено естествено.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

yarkost
Контакти:

Мнениеот yarkost » 05 ное 2009 16:44

Lord of memory написа:Какви родилни мъки като играхме с третия си отбор + Флетчър, всичките грешки ги направиха 18 годишни деца в защитата (Фабиоx2 и Македа не покри много добре при третия) при головете, за което им е простено естествено.

Ако това е третия отбор значи има и втори - ако може да ни напишеш кой играе в него :lol:

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 05 ное 2009 16:57

Pro-European написа:..дано се осъзнаят и тези любители на класацията, които да разбират едно -
когато си 9ка, има само една актуална класация - брой отбелязани голове!

Дано в следващия цикъл на квалификациите видим голове от Бербатов-във ВАЖНИТЕ мачове. Интервюта, обяснения колко е ефективен той и колко некомпетентни са английските журналисти вече чухме и видяхме достатъчно!

колко гола знаеш на Гонзо във важни мачове за националния ??? :) - не се заяждам - питам

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 05 ное 2009 16:59

ivo1964 аз си написах фен съм на МЮ от 91 ва година и това че е Българин не ме интерусува интересува ме МЮ и искам отбора да играе атрактивно и бързо и не смятам, че ако Бербатов бе в игра отбора щеще да изглежда по-добре във вторник защото нямаше агресия в отбора а Бербатов точно това не може да го даде. Няколко пъти вече съм го писал тук в този форум едно е да играеш в Леверкузен и Тотнъм които се борят за влизане в евротурнирите и един два атрактивни гола на пет шест мача карат феновете да те обичат и да говорят за теб цел сезон в МЮ обаче не е така тук най-важния мач е слезващия и феновете искат всеки един мач да изриваш чимовете за победата.

Върни се в “Манчестър Ю”