Според мен няма лошо в това да се поизгонят някой "пишман" звезди, а на други да се "дръпне" ухото с тази мярка на Любо Пенев. Ето как виждам отбора за Базел аз :
Чавдаров
Минев - Стоянов - Бранеков - Баес
Янчев - Мороз - Янев
Стоянов - Делев
Манчев
На мен поне ми изглежда добре, пък ще видим........
P.S. под "пишман" разбирам такива като Данчо Т., Кирил К., Маркиньос, Силва и Светльо "Шпагата".
под "дърпане на уши" разбирам Иван И., Иван К., Павел В. и Тодор Принца
Само ЦСКА
съставът на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: Съставът на ЦСКА
Пояснявам състава си:
За вратаря няма какво да се каже. От дясно в защита си е Минев а отляво е време да видим Баес. В центъра Бранеков е твърд /не че има алтернатива, пък и ще скача с Фрай и Щрелер/, а Коце Стоянов си е централен защитник още от Сливен. В халфовата линия ни трябва насищане и ако са здрави според мен трябва да играят и тримата опорни халфа /нещо като с Динамо/. По крилата Делев и Стоянов /не че играят нещо по добро от другите, но поне могат да избягат от защитата на контра/. Напред само Владо Манчев по същата причина, като Стоянов и Делев + големия му опит.
За вратаря няма какво да се каже. От дясно в защита си е Минев а отляво е време да видим Баес. В центъра Бранеков е твърд /не че има алтернатива, пък и ще скача с Фрай и Щрелер/, а Коце Стоянов си е централен защитник още от Сливен. В халфовата линия ни трябва насищане и ако са здрави според мен трябва да играят и тримата опорни халфа /нещо като с Динамо/. По крилата Делев и Стоянов /не че играят нещо по добро от другите, но поне могат да избягат от защитата на контра/. Напред само Владо Манчев по същата причина, като Стоянов и Делев + големия му опит.
И аз така викам.. много си прав, някой хора си помислиха че са спечелили вече титлата!! Любо Пенев е голям човек!.. не се оплаква, не отрича загубата и не говори празни приказки.. чисто и ясно .Паднахме-СЛАБИ СМЕ !!.. и бам който не играе добре, обратно при резервите там.. Ще видим младите как ще се справят може да се надъхат и покажат качества. Котев беше пълен Компас последните 2 ма4а.. Сложиха Здравко Чавдаров и поне за мен, вчера беше играч на мача и спаси всичко възможно..

Само тук от една-две загуби се правят катаклизми.Ясно е ,че поне тази година всеки се хвърля на всеки какво по хубаво от това.При неспазвани на режима строга санкция ,да не си мислят че като вземат няколко мача и са царе и ще правят каквото си искат.По принцип няма нищо по лошо от неконцентриран играч ако ще да е и Кристияно Роналдо.А за нашите стандарти не е проблем просто почти няма разлика в класите между играчите.Този състав който е дал автора може би не отстъпва по нищо от вчерашният.Мое мнение че може да се почне с Платини на върха на атаката.И колкото и да им се иска на някои ЦСКА все още е фаворит номер 1 за титлата.
- Red_champions
Стартовият състав:
Чавдаров,Костадин Стоянов,Йордан Минев,Бранеков,Баес.
Халфове:Иван Стоянов,Тошко Янчев,Коста Янев,Делев,Николай Манчев
Нападател:Владо Манчев
Чавдаров,Костадин Стоянов,Йордан Минев,Бранеков,Баес.
Халфове:Иван Стоянов,Тошко Янчев,Коста Янев,Делев,Николай Манчев
Нападател:Владо Манчев
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
- dreben23
- Контакти:
Даже са три отборите: Левски, ЦСКА и Родопа ( Смолян). Гледал съм цирковете, които направи Родопа в мачовете им с Левски и ЦСКА, съответно за първенството и за купата. Няма какво да се обяснява, то е ясно на всички разумни хора!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- victory888
- Контакти:
Състав
Интересно ми е вече какъв състав ще зглоби Л.Пенев.. Вече е доста редуцирана групата може би:
З. Чавдаров
Й. Минев
К. Стоянов
А. Попов
У. Баес
И. Стоянов
Т. Янчев
К. Янев
С. Делев
М. Платини
В. Морозс
Резерви
И. Петров
А. Бранеков
А. Зехиров
Н. Манчев
Т. Костадинов
В. Манчев
Б. Пасков
Казвайте според вас кой може да включва Любо в групата..
З. Чавдаров
Й. Минев
К. Стоянов
А. Попов
У. Баес
И. Стоянов
Т. Янчев
К. Янев
С. Делев
М. Платини
В. Морозс
Резерви
И. Петров
А. Бранеков
А. Зехиров
Н. Манчев
Т. Костадинов
В. Манчев
Б. Пасков
Казвайте според вас кой може да включва Любо в групата..
Последна промяна от victory888 на 02 ное 2009 17:48, променено общо 1 път.
ЦСКА Е ОТБОРА ЕДИН ЕДИНСТВЕН НА СВЕТА ЗА НЕГО ЩЕ СЕ БОРЯ И НЯМА ДА ГО ПРЕДАДА!
Извинявам се, че ви се бъркам в този момент, но някъде четох, че Апостол Попов и Викторс Морозс са с контузии.
- victory888
- Контакти:
angelov написа:Извинявам се, че ви се бъркам в този момент, но някъде четох, че Апостол Попов и Викторс Морозс са с контузии.
Правилно си прочел за съжаление, но мисля, че Попов вече е почти готов..
ЦСКА Е ОТБОРА ЕДИН ЕДИНСТВЕН НА СВЕТА ЗА НЕГО ЩЕ СЕ БОРЯ И НЯМА ДА ГО ПРЕДАДА!
- POPCORN
- Контакти:
Re: съставът на ЦСКА
DidoManUtd написа:Според мен няма лошо в това да се поизгонят някой "пишман" звезди, а на други да се "дръпне" ухото с тази мярка на Любо Пенев. Ето как виждам отбора за Базел аз :
Чавдаров
Минев - Стоянов - Бранеков - Баес
Янчев - Мороз - Янев
Стоянов - Делев
Манчев
На мен поне ми изглежда добре, пък ще видим........
P.S. под "пишман" разбирам такива като Данчо Т., Кирил К., Маркиньос, Силва и Светльо "Шпагата".
под "дърпане на уши" разбирам Иван И., Иван К., Павел В. и Тодор Принца
Само ЦСКА
да няма лошо.щом се правят на големи играчи и противоречат на тренера!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,