Шенсой се сбогува с Пирин
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Шенсой се сбогува с Пирин
И ся Галчев кфо прави?!?? Хем не му се дават мн пари за треньор хем иска и добър треньор... е така никой не дава. Сега ще се надяваме на Васко Петров сигурно, защото иска по малко пари..
Re: Шенсой се сбогува с Пирин
Чакай малко, нали президента не му е приел оставката?
Аз поне такава новина прочетох, че не е приел и ще се завърне днес пак на стадиона

В "Пирин"май малко попресолиха манджата с тези оставки и уволнения ...
Това, че македонците са кибритлии хора и си държат на достойнството всички го знаем, ама заради една загуба да се правят чак такива трагедии, не бива !
Вярно, не е приятно отбор като Мездра да те бие с 4:0, но все пак не е кой знае какво ... Те и "Реал Мадрид" паднаха с толкова от един селски отбор ...
Шенсой е добър треньор ! Досега отборът му вървеше добре и без да блести, минава за един от стабилните отбори у нас. Освен това от миналогодишния отбор се продадоха 5-6 човека все добри и класни играчи, при това титуляри ...
Какво може да направи един треньор когато отборът му си е дал сам "свободно" за някой мач ?! ...
Лично аз смятам, че наказания трябва да има за срамната загуба, но за футболистите, а не за ръководството !
От друга страна, не е лошо някои български треньори и футболни шефове да се поучат на достойно поведение от Халачев, Шенсой и другите в "Пирин" и когато се провалят да си подават бързо сами оставките ! Така се прави в цивилизования свят !
Оставките в "Пирин" не трябва да се приемат обаче ! Трябва да се гледа напред и още утре да се измие срама, с една хубава игра и победа над "Черно море" ...
Успех на орлетата

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Мен лично този екземпляр Шенсой ме кефеше и резултатите му и шоуто което правеше ще ми липсват. Желая му успех.
Шенсой е Косоварин със турско гражданство.Не е с нищо по- добър от повечето български треньори
Аз се радвам че се маха.Супер се дразня като го видя да ръкомаха край тъчлинията и да отива до 4 съдия и все да му се оплаква.Един Рунд с Коко Тайсъна и щеше да стане писенце Шансой . 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]