http://www.novsport.com/news62857_1.html
Бербатов с висока оценка за играта си срещу Ливърпул
http://gong.bg/view_article.php?article_id=99259
интересно наистина можеби хората са гледали различни мачове

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:Целият отбор на Юнайтед като цяло бе слаб в този мач.
CSKA_99 написа:fr3ak_boy написа:Целият отбор на Юнайтед като цяло бе слаб в този мач.
Защо???Според ме Манчестър бяха по-добри на терена,но просто не успяха да вкарат гол на Ливърпул.
![]()
jindo написа:CSKA_99 написа:fr3ak_boy написа:Целият отбор на Юнайтед като цяло бе слаб в този мач.
Защо???Според ме Манчестър бяха по-добри на терена,но просто не успяха да вкарат гол на Ливърпул.
![]()
Обоснови се, моля. В кое точно бяха по-добри?
-В субективната статистика Ливърпул доминира по всички показатели, а игрово имаше само едно сериозно положение за ман. ютд - пропуска на Нани.
@bultras4e - Бербатов беше по-скоро изнервен, а не нахъсан. Точно преди да получи жълт картон в две ситуации остана неразбран и се получи меко казано комична ситуация с пасове, където нямаше негови съотборници.
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
jindo написа:Бербатов беше по-скоро изнервен, а не нахъсан. Точно преди да получи жълт картон в две ситуации остана неразбран и се получи меко казано комична ситуация с пасове, където нямаше негови съотборници.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта