Черно море-Славия

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
more
Контакти:

Черно море-Славия

Мнениеот more » 25 окт 2009 12:55

Според мен този мач е твърда 1-ца,но все пак няма да ни е много лесно.1:0 или 2:1 бием и ни идва по-голямо самочуствие и следващите мачове очаквам по-добра игра и резултати.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Черно море-Славия

Мнениеот ogrizko » 25 окт 2009 12:58

Мисля, че този мач ще се отпушим.... и ще бием 4:1 :geek:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 25 окт 2009 13:10

Гледах Славия по ТВ и мога да кажа,че си личи почеркът на Вили Вуцов.Ами без да обиждам белите - абсолютно селски отбор са станали,играят селски футбол и толкова.Нищо повече от това което казах не са.При гостуванията Вуцан ги нарежда юнашки 7-8 защитника,чистят напред и играят за 0:0.Селения пълна.Имат 1-2 качествени играчи,според мене най-добрия им е Гали Иванов-бърз и техничен халф и вратаря М'Боли.Налагаме спокойно нашия стил и ги смачкваме без проблем.Подчертавам,за да нямаме проблеми-при тяхната постройка и ултрадефанзивен футбол - задължително трябва да излезем с трима в атака-Миро,Тошко и Електричката(Заков).Халфове - Борносуза,Жоро,Дани Георгиев и Мамутото(Мимито)...защитата е ясна,Пиргов също е бетон на вратата 8-) .Прогнозирам лесна победа с 2-3:0,Вуцов не може да ни изненада с нищо :roll:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 окт 2009 13:16

Sagittarius написа:...без да обиждам белите - абсолютно селски отбор са станали,играят селски футбол и толкова.Нищо повече от това което казах не са.При гостуванията Вуцан ги нарежда юнашки 7-8 защитника,чистят напред и играят за 0:0.Селения пълна....

Точно фенове на Черно Море да определят, който и да е отбор за "селски", поне изхождайки от тяхното моментно състояние, е меко казано хумористично. Успех на Белите срещу ТУРБО-ГРАЖДАНИТЕ :lol: от Варна. Прогноза 2:1 за Черно море.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 25 окт 2009 13:17

2:0 според мен,важното е да бием.
А състава:
-----------Пиргов---------------
Маркес-----Танко----Сашко----Бачев(няма друг)
-----------------Димов--------------------
Тошко-----------Жоро---------Лазаров
-------------Заков....................
------------------Манолов-----------------
Малко офанзивен но все пак..

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 25 окт 2009 13:19

Какво стана с Адемар Жуниор? :shock:

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 25 окт 2009 13:21

chelseabg написа:2:0 според мен,важното е да бием.
А състава:

Димов е контузеен,отпиши го за този мач
За вас моряци ний живеем...

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 25 окт 2009 13:23

mursusaid написа:
chelseabg написа:2:0 според мен,важното е да бием.
А състава:

Димов е контузеен,отпиши го за този мач

Значи Борносузов..

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 25 окт 2009 13:25

slavia_forever написа:
Sagittarius написа:...без да обиждам белите - абсолютно селски отбор са станали,играят селски футбол и толкова.Нищо повече от това което казах не са.При гостуванията Вуцан ги нарежда юнашки 7-8 защитника,чистят напред и играят за 0:0.Селения пълна....

Точно фенове на Черно Море да определят, който и да е отбор за "селски", поне изхождайки от тяхното моментно състояние, е меко казано хумористично. Успех на Белите срещу ТУРБО-ГРАЖДАНИТЕ :lol: от Варна. Прогноза 2:1 за Черно море.

Друго имам предвид и знаеш какво.Стила на Вуцов е селския футбол.Колко пъти си чул "много борба и малко футбол"...."не можем да се надиграваме с Левски/ЦСКА/Литекс и затова пробвахме да се посбориме"...???Редовно,нали?Ама това е футбол,не борба,кеч и ръгби.Нали ви видях с Литекс примерно пресен пример за селския футбол на Вуцов - 11 защитника и само чистене напред.Ако това ти харесва,не знам просто.Няма да прокопсате с Овчата глава,може да излъжете някой силен отбор,може и нас да излъжете,но в дългосрочна перспектива успехите ви са невъзможни с такъв футбол.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 окт 2009 13:43

Sagittarius написа:
slavia_forever написа:

Друго имам предвид и знаеш какво.Стила на Вуцов е селския футбол.Колко пъти си чул "много борба и малко футбол"...."не можем да се надиграваме с Левски/ЦСКА/Литекс и затова пробвахме да се посбориме"...???Редовно,нали?Ама това е футбол,не борба,кеч и ръгби.Нали ви видях с Литекс примерно пресен пример за селския футбол на Вуцов - 11 защитника и само чистене напред.Ако това ти харесва,не знам просто.Няма да прокопсате с Овчата глава,може да излъжете някой силен отбор,може и нас да излъжете,но в дългосрочна перспектива успехите ви са невъзможни с такъв футбол.

Ами на мен много неща не ми харесват, но чак пък всеки мач да сме пасивни... Например мача със Литекс, или със Сливен?! Ако бяхме с 11 човека отзад, Левски щеше ли да ни бие с разлика?! Нача с Мездра, не знам кой стоеше с 11 човека отзад?! Или мача със Своге?! Дай пример кои мачове и кои положения визираш. Наистина не играем добър футбол, но чак пък да се "циментираме" отзад, не съм съгласен!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Черно море”