"Левски" завинаги,дори и сега!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
"Левски" завинаги,дори и сега!
Дори и в най-тежкия момент в историята на клуба(според статистиката),равносметката е ясна:600 души на мача с "Берое" на Герена!Мога ли да задам въпрос,от позицията на 1/600-къде са онези,дето с билетчето си търсят местенцето на стадиона?Скоро ли идваха "Барселона","Челси" и "Вердер",когато гледах това?Къде сте,господа?Може би ви е студено,или ви е далече стадиона,или имате други пречки да дойдете?Ама как тогава идвахте в неудобното 21.45,пък сега май ви е трудничко,а?Защото ако онзи ден бяха ревнали не 600,а 4000,резултатът щеше да е друг-обаче сега е по-лесно да се покриеш и да викаш:От мен нищо не зависи,за какво да ходя там?Тежичко ли ви е,господа псевдофенове?А,имаме оправдание-Батков педераста опропасти отбора и няма да стъпим там!Ми що стъпвахте на ШЛ,пак беше Батков президент,и с "Оксер" и с"Шалке" беше той?Или другото:от тия нищо не става,кво да ги гледам?Ами не ги гледай,седи си дома на телевизора и си кютай там!Когато отборът има нужда от подкрепа,ви няма!Това е истината,станахте същите като онези,дето играха карти на стадиона!И утре да не се барате,че сте големи фенове!"Левски" ще излезе от ситуацията,ще мине време,обаче вие с какви очи ще дойдете на Герена тогава?А,да-забравих-ще ходите с билетчето да си търсите местенцето.И в десетата минута ще викате:"Айде играйте,бе!".Хвала Вам,велики фенове,хвала!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Re: "Левски" завинаги,дори и сега!
Много,ама много си прав

- sedem_!_dva
Това е положението в България... такъв е манталитета на българина...
А в момента отбора няма нужда от подкрепа, тя беше дадена в не един мач, да не почна да изреждам, че тази вечер цялата няма да ми стигне... и отплатата знаем каква е, отбора или така наречените футболистчета имат нужда от посещение на тренировката, по пример на лациалите както посещават футболистчетата си, такива гъзарчета като Жоро Христов и други зализани и татуирани "звезди" в отбора трябва да им се напомни къде и за какво играят, защото Живко каза: Не знаем къде играем... Е затова сме феновете да им напомним...

А в момента отбора няма нужда от подкрепа, тя беше дадена в не един мач, да не почна да изреждам, че тази вечер цялата няма да ми стигне... и отплатата знаем каква е, отбора или така наречените футболистчета имат нужда от посещение на тренировката, по пример на лациалите както посещават футболистчетата си, такива гъзарчета като Жоро Христов и други зализани и татуирани "звезди" в отбора трябва да им се напомни къде и за какво играят, защото Живко каза: Не знаем къде играем... Е затова сме феновете да им напомним...

NON MOLLARE MAI
sedem_!_dva написа:Това е положението в България... такъв е манталитета на българина...![]()
Прав си,но все пак нетрябваше да сме 600...
- fernando torres
- Контакти:
sedem_!_dva написа:Това е положението в България... такъв е манталитета на българина...![]()
моите уважения
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Ситуацията в България е такава, че хората(или поне повечето) ходят на стадиона не за да подкрепят, а за собствено забавление в сивото си и тъпо ежедневие. Хората искат да отидат и да видят как Левски вкарва 3 гола на Берое до полувремето, и това е. След като то не се получава, не ходят. Аз също не ходя, и една тема няма да ми промени мнението. Всеки има право на мнение, ти не можеш да осъждаш когото и да е! 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
sin4ec написа:Дори и в най-тежкия момент в историята на клуба(според статистиката),равносметката е ясна:600 души на мача с "Берое" на Герена!Мога ли да задам въпрос,от позицията на 1/600-къде са онези,дето с билетчето си търсят местенцето на стадиона?Скоро ли идваха "Барселона","Челси" и "Вердер",когато гледах това?Къде сте,господа?Може би ви е студено,или ви е далече стадиона,или имате други пречки да дойдете?Ама как тогава идвахте в неудобното 21.45,пък сега май ви е трудничко,а?Защото ако онзи ден бяха ревнали не 600,а 4000,резултатът щеше да е друг-обаче сега е по-лесно да се покриеш и да викаш:От мен нищо не зависи,за какво да ходя там?Тежичко ли ви е,господа псевдофенове?А,имаме оправдание-Батков ********а опропасти отбора и няма да стъпим там!Ми що стъпвахте на ШЛ,пак беше Батков президент,и с "Оксер" и с"Шалке" беше той?Или другото:от тия нищо не става,кво да ги гледам?Ами не ги гледай,седи си дома на телевизора и си кютай там!Когато отборът има нужда от подкрепа,ви няма!Това е истината,станахте същите като онези,дето играха карти на стадиона!И утре да не се барате,че сте големи фенове!"Левски" ще излезе от ситуацията,ще мине време,обаче вие с какви очи ще дойдете на Герена тогава?А,да-забравих-ще ходите с билетчето да си търсите местенцето.И в десетата минута ще викате:"Айде играйте,бе!".Хвала Вам,велики фенове,хвала!
Това е реалното положение.Ако питаш обаче някои журналисти,ще кажат пак ,че "половината България е синя,а другата - червена".Тъжно...
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
Комплименти!sin4ec написа:Дори и в най-тежкия момент в историята на клуба(според статистиката),равносметката е ясна:600 души на мача с "Берое" на Герена!Мога ли да задам въпрос,от позицията на 1/600-къде са онези,дето с билетчето си търсят местенцето на стадиона?Скоро ли идваха "Барселона","Челси" и "Вердер",когато гледах това?Къде сте,господа?Може би ви е студено,или ви е далече стадиона,или имате други пречки да дойдете?Ама как тогава идвахте в неудобното 21.45,пък сега май ви е трудничко,а?Защото ако онзи ден бяха ревнали не 600,а 4000,резултатът щеше да е друг-обаче сега е по-лесно да се покриеш и да викаш:От мен нищо не зависи,за какво да ходя там?Тежичко ли ви е,господа псевдофенове?А,имаме оправдание-Батков ********а опропасти отбора и няма да стъпим там!Ми що стъпвахте на ШЛ,пак беше Батков президент,и с "Оксер" и с"Шалке" беше той?Или другото:от тия нищо не става,кво да ги гледам?Ами не ги гледай,седи си дома на телевизора и си кютай там!Когато отборът има нужда от подкрепа,ви няма!Това е истината,станахте същите като онези,дето играха карти на стадиона!И утре да не се барате,че сте големи фенове!"Левски" ще излезе от ситуацията,ще мине време,обаче вие с какви очи ще дойдете на Герена тогава?А,да-забравих-ще ходите с билетчето да си търсите местенцето.И в десетата минута ще викате:"Айде играйте,бе!".Хвала Вам,велики фенове,хвала!
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
Cesc Fabregas написа:Ситуацията в България е такава, че хората(или поне повечето) ходят на стадиона не за да подкрепят, а за собствено забавление в сивото си и тъпо ежедневие. Хората искат да отидат и да видят как Левски вкарва 3 гола на Берое до полувремето, и това е. След като то не се получава, не ходят. Аз също не ходя, и една тема няма да ми промени мнението. Всеки има право на мнение, ти не можеш да осъждаш когото и да е!
Аз никого не съдя,и на никого не насаждам мнение,но и не съм длъжен да се съобразявам с мнения на ренегати!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Не си длъжен, така е 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !