Тръгна ли Арсенал по пътя към титлата ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Тръгна ли Арсенал по пътя към титлата ?
Смятам че Арсенал дава сериозна заявка за титлата и че отбор с Фабрегас, Аршавин и Ван Перси може да победи всеки отбор в Англия. Останалите ми доводи са на http://futbola.info/2009/arsenal-na-pohod-za-titlata/. Какво е вашето мнение ? Ще изминат ли целия път до върха или ще си останат само с няколко красиви победи ?
Re: Тръгна ли Арсенал по пътя към титлата ?
Аз ги виждам 5 ти тая година.
- fabregas_949
- Контакти:
Надявам се че наистина са поели по пътя за титлата
Вижда се, че има много хляб в тях, най-накрая започнаха да се сработват почти перфектно, но да имаме в предвид, че Арсенал след силен старт правят доста посредствени мачове по средата на сезона, след това започват да мачкат отново, но твърде късно 

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
просто малшанса попречи арсенал в момента да са първи,никакъв късмет срещу и двата манафа.надявам се в лондон да ги биеме,арсенал е шампион,просто с тая игра всеки мач бием с по 4 5 гола разлика няма как нз вече

“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”
Арсенал от няколко сезона градят този отбор!!С връщането в игра на росицки,аршавин фабрегас и т.н, артилеристите отнош показват защо футбола е най-красивата игра! Аршавин е новият Дел Пиеро- това момче е уникат! Арсенал направиха мн силен мач с юнайтед и заслужено трябваше да го вземат!!!!! Всичко зависи от това да се опазят от контузии (а с Уолкът какшо е половението)
Tom Kruz написа:Аз ги виждам 5 ти тая година.
Ти май гледаш друго първенство

Сега пази третия вратар и има винаги по 4-5 контузени основни футболисти и играят супер, чудя се как ли ще играят ако всички са здрави и в тази форма
. А това че надиграха Юнайтед и Сити е вярно, но по различни причини незаслужено загубиха 

Всяка година Арсенал тръгват мощно и после има спад в играта им, но тази година ми се струва различно....Някак си по организирано, с идея, с желание играят всички и според мен сега е момента момчетата на Венгер да постигнат нещо... Успех им желая ! 

- TheBetfather
- Контакти:
Tom Kruz написа:Аз ги виждам 5 ти тая година.
Е всеки си има мнение , ама това ме разби!?"5-ти"... ако не са 2ри или 3ти максимум ще си одрежа езика!!
http://www.footballtipster-bg.com/ влез , погледни и спечели с нас и нашите футболни прогнози!